Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Deadpool
Member
leif 3 секції для цпу+гпу - гроші на вітер. таке лише для виставок/рекламних роликів збираюють.
для безшумного мінімум 3шт 360ток.
для тихого 2шт 360ток мінімально.
а такі резервуари звуться дистроплейтами, існують давно, коштують не гуманно. але працюють.
Отправлено спустя 43 секунды:
"ну ти поняв".
для безшумного мінімум 3шт 360ток.
для тихого 2шт 360ток мінімально.
а такі резервуари звуться дистроплейтами, існують давно, коштують не гуманно. але працюють.
Отправлено спустя 43 секунды:
leif: ↑ 25.12.2021 12:46майже визначився з конфігом водички
-
leif
Member
Deadpool
в мій корпус 360+360 як раз непогано стає, їх і буду брати
Відправлено через 22 секунди:
в мій корпус 360+360 як раз непогано стає, їх і буду брати
класно можна заповнити простір під відеокартою в корпусі, сподобалось, хочу собіDeadpool: ↑ 25.12.2021 18:13але працюють
Відправлено через 22 секунди:
чесно ніDeadpool: ↑ 25.12.2021 18:14ну ти поняв
-
Deadpool
Member
для початку, аби спробувати, саме то.leif: ↑ 25.12.2021 18:17в мій корпус 360+360 як раз непогано стає, їх і буду брати
"велком ту зе клаб", чекаємо коли розродишся)leif: ↑ 25.12.2021 18:17чесно ні
ну власне, а хто забороняє? )leif: ↑ 25.12.2021 18:17класно можна заповнити простір під відеокартою в корпусі, сподобалось, хочу собі
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
класно заповнити простір під картою, можна додатковою картою!leif: ↑ 25.12.2021 18:17класно можна заповнити простір під відеокартою в корпусі,
-
Dark-seer
Member
Deadpool: ↑ 25.12.2021 18:20класно заповнити простір під картою, можна додатковою картою
-
leif
Member
вам майнерам аби додаткову карту
ні, я краще резервуарчик 
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
вітати ще рано, але процес пішовDeadpool: ↑ 25.12.2021 18:20велком ту зе клаб
-
Deadpool
Member
та ж не лише майнити, для роботи теж добре)leif: ↑ 25.12.2021 18:25вам майнерам аби додаткову карту ні, я краще резервуарчик
Dark-seer
это все ваше влияние. первая мысль блин...
-
pixels
Member
leif
Бери корпус побільше відразу. бо потім ще щось туди забажаєш запхати. Сам знаєш, що 802 то таке.
Бери корпус побільше відразу. бо потім ще щось туди забажаєш запхати. Сам знаєш, що 802 то таке.
-
Scoffer
Member
Thermaltake Core W200pixels: ↑ 25.12.2021 18:30Бери корпус побільше
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
- спойлер

-
Dark-seer
Member
Отличный ящик, у него один минус - термалтейкScoffer: ↑ 25.12.2021 18:35Thermaltake Core W200
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Чего бы и нет собсна? Мне моя 100евро в месяц копает, что вполне себе
-
Hells Angels
Member
маленький, треба більше Thermaltake Tower 900Scoffer: ↑ 25.12.2021 18:35Thermaltake Core W200
- спойлер

-
Dark-seer
Member
Тт 900 бестолковая куча стеклаHells Angels: ↑ 25.12.2021 18:39маленький, треба більше Thermaltake Tower 900Scoffer: ↑ 25.12.2021 18:35Thermaltake Core W200
- спойлер
-
Scoffer
Member
Hells Angels
Та цей більше схожий не на корпус, а на холодильник для пива
До речі, можна ж запхнути материнку в холодильну вітрину
Та цей більше схожий не на корпус, а на холодильник для пива
До речі, можна ж запхнути материнку в холодильну вітрину
-
leif
Member
pixels
так тільки цей взяв менше року минуло, нехай поки побуде ще, тим паче, що мені його зовнішній вигляд аж ніяк не набрид і вода яку я запланував має стати не вільно та легко, але принаймні без супер-напргягів, місця вистачить
Deadpool
Знаю як ти топиш за воду, але я навіть на цьому етапі так само вважаю, що домашньому юзеру вода не потрібна. це дорогий фетиш або майнерська (рендерська) забаганка, яка реально потрібна 0.5% користувачів. для домашнього юзера набгато краще гроші на кастом на більш якісний монітор витратити або ще якесь залізо яке приносить осяжну користь, буде більше позитивного досвіду.
щодо мене, то я просто трохи мав часу та натхнення, провів чимало цікавих дослідів з залізом, побенчив і загорівся ідеєю зробити так і щоб комп міг в режимі 24\7 медальки на хвботі збирати, але вентилі крутились на 800об\хв і все було в пристойному температурному режимі. повертаючись до вищесказаного це пункт "дорогий фетиш", користі від цього нуль, але ж медальки на хвботі
тобто я це не стільки для "води" як для такої скільки для хвботу і бажання бенчити
Відправлено через 6 хвилин 52 секунди:
позавчора викладав в профільній темі результати свого процу після тюнінгу в режимі "вентилі на 900об\хв fixed":
viewtopic.php?p=3309752#p3309752 цього рівня продуктивності вистачить з запасом домашньому гамеру\дизайнеру\фотографу, архивізу тощо. можна ще взяти 5950х і так само його налаштувати. решта "розгону" це для hwbot
по відеокарті вже писав, що вода на амперах не дає майже ніякого бусту продуктивності на відміну від попередніх поколінь. а даунвольтом карту навіть на повітрі можна зробити абсолютно комфортною по шуму, навіть на фоні 800-900обертів всіх інших вентилів в корпусі
так тільки цей взяв менше року минуло, нехай поки побуде ще, тим паче, що мені його зовнішній вигляд аж ніяк не набрид і вода яку я запланував має стати не вільно та легко, але принаймні без супер-напргягів, місця вистачить
Deadpool
Знаю як ти топиш за воду, але я навіть на цьому етапі так само вважаю, що домашньому юзеру вода не потрібна. це дорогий фетиш або майнерська (рендерська) забаганка, яка реально потрібна 0.5% користувачів. для домашнього юзера набгато краще гроші на кастом на більш якісний монітор витратити або ще якесь залізо яке приносить осяжну користь, буде більше позитивного досвіду.
щодо мене, то я просто трохи мав часу та натхнення, провів чимало цікавих дослідів з залізом, побенчив і загорівся ідеєю зробити так і щоб комп міг в режимі 24\7 медальки на хвботі збирати, але вентилі крутились на 800об\хв і все було в пристойному температурному режимі. повертаючись до вищесказаного це пункт "дорогий фетиш", користі від цього нуль, але ж медальки на хвботі
Відправлено через 6 хвилин 52 секунди:
позавчора викладав в профільній темі результати свого процу після тюнінгу в режимі "вентилі на 900об\хв fixed":
viewtopic.php?p=3309752#p3309752 цього рівня продуктивності вистачить з запасом домашньому гамеру\дизайнеру\фотографу, архивізу тощо. можна ще взяти 5950х і так само його налаштувати. решта "розгону" це для hwbot
по відеокарті вже писав, що вода на амперах не дає майже ніякого бусту продуктивності на відміну від попередніх поколінь. а даунвольтом карту навіть на повітрі можна зробити абсолютно комфортною по шуму, навіть на фоні 800-900обертів всіх інших вентилів в корпусі
-
pixels
Member
leif
Цей можно продати. Якийсь ліан лі, з нижнім розташуванням пропеллерів, корпус для води
https://hard.rozetka.com.ua/ua/31619111 ... _id=283803
Такого типу
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Якщо б вирішив зломати собі мозок таким проектом, то в першу чергу робив би ставку за зовнішній вигляд. Як на мене, нема сенсу кастом робити суто для "стане тихіше" та "мінус пару градусів"
Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Це вже як предмет інтер'єру та привід для гордощів
Відправлено через 55 секунд:
Тим більше, в тебе стіл дуже глибокий, буде гарно виглядати
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Мені кімната не дозволить такий стіл мати
Цей можно продати. Якийсь ліан лі, з нижнім розташуванням пропеллерів, корпус для води
Такого типу
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Якщо б вирішив зломати собі мозок таким проектом, то в першу чергу робив би ставку за зовнішній вигляд. Як на мене, нема сенсу кастом робити суто для "стане тихіше" та "мінус пару градусів"
Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Це вже як предмет інтер'єру та привід для гордощів
Відправлено через 55 секунд:
Тим більше, в тебе стіл дуже глибокий, буде гарно виглядати
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Мені кімната не дозволить такий стіл мати
-
7mindfields
Member
Извините, что потревожил обсуждение водянок насущных вопросов, подскажите, кто из этих производителей кабелей сортов гамна самый нормальный: cableexpert, baseus, atcom, insignia, 2E?
-
Volodimir
Member
Belkin, hoco, samsung
А те сорта +/- одинаковы
А те сорта +/- одинаковы
-
Dark-seer
Member
гивно это для водыpixels: ↑ 25.12.2021 19:28Цей можно продати. Якийсь ліан лі, з нижнім розташуванням пропеллерів, корпус для води
оптимальный корпус для воды на сегодня из недорогих это ТТ х71 или Phanteks 2 Pro
Отправлено спустя 23 секунды:
40 градусов на картеpixels: ↑ 25.12.2021 19:28"мінус пару градусів"
Востаннє редагувалось 25.12.2021 20:24 користувачем Dark-seer, всього редагувалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Ну белкин/анкер понятно, самсунг тоже, но хоко? Серьезно? Такой же элитный подвал как и базеус
-
Dark-seer
Member
вместо 2к об, 600...pixels: ↑ 25.12.2021 19:28стане тихіше
-
DuckRider
Member
https://www.ixbt.com/supply/corsair-500 ... eview.htmlDark-seer: ↑ 25.12.2021 20:19гивно это для водыpixels: ↑ 25.12.2021 19:28Цей можно продати. Якийсь ліан лі, з нижнім розташуванням пропеллерів, корпус для води
оптимальный корпус для воды на сегодня из недорогих это ТТ х71 или Phanteks 2 Pro
Вот же есть, не урод и продуваемый. И 7000d для кастома