Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Scoffer
Member
pixels
Їхні гости ж тут не діють. Ймовірно готуються помирати на своїй території
Їхні гости ж тут не діють. Ймовірно готуються помирати на своїй території
-
_nic
Member
Эх жаль чисто для лучей нельзя отдельно взять какую нить 3600, а остальной графон что бы на красной карте. Такое наверно технически возможно, но врядли Хуанг на такое пойдет 
-
WakeMe
Member
_nic
3600? 3060 мб? Ничего она не даст, на 3080ти лучи на пределе работают
3600? 3060 мб? Ничего она не даст, на 3080ти лучи на пределе работают
-
Dark-seer
Member
побегал немножко diablo resurected, ниче так, глаз радует
-
pixels
Member
щось вони знижок не пропонують, за ретрогейм якось багато 2к кацапских тугриків
-
Dark-seer
Member
в голове у тебя кацапскоеpixels: ↑ 22.12.2021 21:40 щось вони знижок не пропонують, за ретрогейм якось багато 2к кацапских тугриків
-
pixels
Member
підгорів?Dark-seer: ↑ 22.12.2021 21:54в голове у тебя кацапскоеpixels: ↑ 22.12.2021 21:40 щось вони знижок не пропонують, за ретрогейм якось багато 2к кацапских тугриків
-
Dark-seer
Member
Твий пукан?
-
pixels
Member
Гаразд, купив і я це гру. Подивлюсь на зимових святах
Відправлено через 32 хвилини 14 секунд:
Тепер питання, за кого грати
Відправлено через 32 хвилини 14 секунд:
Тепер питання, за кого грати
-
pixels
Member
Я так розумію, якщо обрати сетевого перса, то пауза не буде працювати, та весь час в куточку буде висіти напис з назвою сесії, та паролем?
-
Wafer777
Junior
Кто шарит по геймпадам? Хочу приобрести последний геймпад от Microsoft ( Microsoft Xbox Series X|S Wireless Controller ). Посмотрел динамику цен и обычно весной-летом он был в пределах 1300-1800 грн. Вопрос: Это к концу года, к НГ так залупили цены в 2000-2500грн? Или это нормальная цена для данного геймпада? Включать ждуна до весны или нет смысла? ( так как не горит, есть дешёвенький геймпад ).
-
leif
Member
ні, нормальна не більше 1800грн. а гарна це десь 1600грн за запакований новий геймпад, але без гарантіїWafer777: ↑ 24.12.2021 09:54Или это нормальная цена для данного геймпада?
-
Dark-seer
Member
На ибее гляньWafer777: ↑ 24.12.2021 09:54 Кто шарит по геймпадам? Хочу приобрести последний геймпад от Microsoft ( Microsoft Xbox Series X|S Wireless Controller ). Посмотрел динамику цен и обычно весной-летом он был в пределах 1300-1800 грн. Вопрос: Это к концу года, к НГ так залупили цены в 2000-2500грн? Или это нормальная цена для данного геймпада? Включать ждуна до весны или нет смысла? ( так как не горит, есть дешёвенький геймпад ).
-
pixels
Member
Wafer777
Я зі свистком фірмовим брав за 2300-2400. Ще напочатку осінні якщо не помиляюсь. Зараз за 2к можна взяти без свистка. Мабуть люди стали брати багато боксів і попит виріс.
Я зі свистком фірмовим брав за 2300-2400. Ще напочатку осінні якщо не помиляюсь. Зараз за 2к можна взяти без свистка. Мабуть люди стали брати багато боксів і попит виріс.
-
_clawfinger_
Member
Як тут справи?
Я до речі нарешті дозрів купити й оформити гарний ствол під 308 патрон, українського виробництва. Користуватись вмію, просто гроші на інше потрібне було. А тут людина за покликом з 308 на 338 проапгрейдилась, а я скориставшись моментом обзавівся 308...
Я до речі нарешті дозрів купити й оформити гарний ствол під 308 патрон, українського виробництва. Користуватись вмію, просто гроші на інше потрібне було. А тут людина за покликом з 308 на 338 проапгрейдилась, а я скориставшись моментом обзавівся 308...
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Вимагаю подробиць
Вимагаю подробиць
-
_clawfinger_
Member
Scoffer
Подробиць не буде, не ті зараз часи.
Подробиць не буде, не ті зараз часи.
-
odessitmws
Member
скоро видимо откроется сезон отстрела диких оленей?_clawfinger_: ↑ 24.12.2021 22:22Подробиць не буде, не ті зараз часи.
-
_clawfinger_
Member
odessitmws
90% що ні, але треба бути готовим про всяк випадок.
90% що ні, але треба бути готовим про всяк випадок.
-
leif
Member
https://youtu.be/GUik1MnQur8
вчасно відос підвезли, хочу тепер і собі так резервуар з помпою розмістити, може навіть мені в кейс більший влізе
нарешті нормальне розташування
майже визначився з конфігом водички
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
взагалі білд на відео просто супер топовий, навіть незважаючи на те, що кейс — лайно, імхо
вчасно відос підвезли, хочу тепер і собі так резервуар з помпою розмістити, може навіть мені в кейс більший влізе
майже визначився з конфігом водички
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
взагалі білд на відео просто супер топовий, навіть незважаючи на те, що кейс — лайно, імхо