Overclockers.ua відтепер доступний українською!

Обсуждение статей и новостей сайта
Закрито
Автор
Повідомлення
IvanCh
Member

Повідомлення

Android
я би ще додав окрему дяку чи якусь іншу донатну систему для одноразових донатів.
Наприклад на якісь специфічні проекти чи офлайн-івенти. :super: :super: :super: :super:.
Бувають статті за які дійсно хочеться донатнути за зроблену роботу.

Відправлено через 2 хвилини 51 секунду:
oleg_qwerty
це вже деталі реалізації.
Якщо хтось хоче були "анонімом" на сайті і не палитись це його право, Все одно емейл є, зв'язатись можна і бейдж видати в ручному режимі.
Востаннє редагувалось 16.12.2021 17:49 користувачем IvanCh, всього редагувалось 1 раз.
Georgin
Member

Повідомлення

Android

Як варіант, можна ще подумати про функціонал на кшталт "якщо ви побачили помилку, то виділіть її і натисніть таке-то поєднання клавіш". Хоча це може призвести до цілеспрямованих "спам-диверсій" з боку деяких осіб і нервових зривів у редакторів :)
IvanCh
Member

Повідомлення

Georgin
я би зробив заряд для такого. типу 2-3 правки в добу.
Android
Bot

Повідомлення

Georgin
Я хотел прикрутить что-то такое, но выяснилось, что нормальных сервисов нет... :shuffle: Придется писать самостоятельно.
А помилки можна на news@overclockers.ua, наприклад поки що, як тимчасове рішення
Georgin
Member

Повідомлення

IvanCh

Ну це теж варіант, але за умови, що помилок буде небагато, інакше одну статтю до кондиції доводитимемо тижнями :)
Я точно не знаю, як там працює вікіпедія - може взяти її систему вільного редагування за приклад?

Android
Зрозумів. Я теж таких сервісів не знаю, а кастомкою навряд чи хтось поділиться :)
Востаннє редагувалось 16.12.2021 17:56 користувачем Georgin, всього редагувалось 1 раз.
olegvlasov
Member

Повідомлення

7mindfields
На тематических сайтах что украинский,что русский это некий эсперанто в этих языках общие корни,больше половины народонаселения России этнические украинцы либо кто-то из членов семей из Украины,честно недопонимаю,что тут народ взбаломутился.
Shuginubi
Member

Повідомлення

молодцы, а иначе никак родную речь не сберечь, кроме как через личные усилия.
oleg_qwerty
Member

Повідомлення

Georgin
IvanCh
Народ, дайте їм довести до розуму те, що вже є. Додатковий функціонал вже можна буде добавляти потім, проводячи опитування через той же патреон або на сайті. :beer:
IvanCh
Member

Повідомлення

olegvlasov
спойлер
для декого накращий українець це той що мовчить українською і не виділяється. ну ще можна там сало і вишиванку і то не завжди. і сам запит на продукт українською мовою сприймається як нечуване хамство і порушення прав їхнік прав. Хоча це не їх справа як там треті особи щось собі роблять для сабе. Для прикладу. Літом одна мама почула як з донькою на майданчику говорив і з фирканням забрала дітей "чтоб не портил их етой странной фонетикой" :eek: :eek:
DmitriyNB
Member

Повідомлення

Что нужно для развития технического ресурса, который пока старается держаться вне политики?

- Больше качественных обзоров?
- Больше актуальных и интересных новостей?
- Статьи и проекты по разгону по типу Clock Tuner for Ryzen?

Нет, ну нафиг, нужно перевести все на мову (да еще и криво )... :facepalm:
alexS123
Member

Повідомлення

Шикарна новина. Багато хто чекав і я так само. ;)
gedie: 16.12.2021 16:23 Ничего не имею против украинского языка. Главное, что бы остальные языки не ущемляли, как это сейчас модно.
Абсолютно согласен. Не хватает английской версии сайта. Не стоит ущемлять английский.)
Georgin
Member

Повідомлення

DmitriyNB

А Ви добре розумієте українську?
Lukash
Member

Повідомлення

Вітаю з цим рішенням!
Caesar
Member

Повідомлення

7mindfields: 16.12.2021 17:01Вот только не надо по новой поднимать эту тему, да, «пЕрвий», «втОрий» - это классический вид суржика, никакого отношения к украинскому языку он не имеет, лишь демонстрирует безграмотность человека
Первинний, вторинний, а не "первичный, вторичный", чи "першісний". :D Це про (без)грамотність.

Редакція справді вважає себе першопрохідцями в цій галузі? Gecid (easycom) вже багато років як публікуються українською мовою.
YAYA
Member

Повідомлення

Ура! Нарешті! Дякую! Дуже радий. Чекав цього з недавньою появою перших українських слів в шаблоні сайту. І в першу чергу радий, що це не викликано законом про Українську мову, а що це власна позиція.
Бажаю розвитку та натхнення :super:
Востаннє редагувалось 16.12.2021 18:25 користувачем YAYA, всього редагувалось 1 раз.
olegvlasov
Member

Повідомлення

IvanCh
Знаете когда идёт самый цимес,когда на руоверах малолетки АМД,НВидеа и Интела решают свою крутизну,сначала железо,потом твая папа и моя мама,потом веселье продолжается русскоговорящие называют друг-друга хохлами,украиноговорящие оскорбляют друг-друга ватниками,при этом все матерятся на одном языке.Узнав всё о своих родителях и безплатно накормив сами себя письками и какашками-успокаиваются и начинают серьёзно обсуждать проблемы своего железа. :)
ariverin
Junior

Повідомлення

Сделайте плиз авто перевод комментарий с укр на рус
black_frog
Member

Повідомлення

ariverin: 16.12.2021 18:23 Сделайте плиз авто перевод комментарий с укр на рус
Гугл уже давно сделали в хроме.
Modelus
Member

Повідомлення

Чудова новина! :super: Нарешті я дочекався цієї події. :teacher: Бажаю ресурсу успіхів та безупинного розвитку. :super:
Wifestealer
Member

Повідомлення

IvanCh: 16.12.2021 16:39 Як правило 90% того що незивають суржиком ним не є і ніколи не буде
А нічо ЩО і Леся і коцюбинський
Ок, тогда что называется суржиком?
Не надо путать заимствованные слова с чистым украинским. Если есть украинское слово, а используют русское украинским говором, то это суржик. Безграмотные могут идти лесом со своими псевдо аргументами

Ставить в пример безграмотность исторических личностей скорее позор, чем аргумент
Закрито