Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis
Там в коментах вже розібрали що контент УГ, автор :censoured: і взагалі не ті авто порівняв. Poer це китайський аналог Hilux, а не тундри і проти онного все стає набагато цікавіше.
А тундра як би ширша, вища, на метр довша і в 3 дорожча.
Востаннє редагувалось 12.12.2021 18:22 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
zmax
Member

Повідомлення

anatolikostis
Не знаю, чего ноет большой дядка из ролика выше на ценник в 3 ляма, если сраный уаз патриот у них сейчас подбирается к 2 лямам рублей. Самый главный недостаток Китая, не кожа, не пластик и даже не тонкое железо, а отсутствие з/ч. И даже если они есть сейчас, то через 5 лет их уже не будет 100%.
Мне больше нравятся эти ребята.
Scoffer
Member

Повідомлення

zmax
Я пару років тому на своїй гепнув бампер воротами, а наступного дня вже новий повісив. Прям на оф сервісі все в наявності було. З того що я там бачив на складі там ще була вся кузовщина, скло і пару двиглів з коробасами в зборі.

Відправлено через 52 секунди:
А обійшовся мені цей бампер тадам...
... в 3к гривень :laugh: з копійками якимись

Спробуй на битотопленого америкоса кузовщину знайти.
mumu
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.12.2021 18:18Poer це китайський аналог Hilux
хайлакс в середній комплектації 1100к грн з цікавішим двигуном(2.4D) і до 1340к доходить за 2.8D, тоді як той хавал анонсували літом за 1250к.
не дивно, що станом на грудень вони навіть в переліку моделей відсутні для попереднього замовлення.
Scoffer
Member

Повідомлення

zmax: 12.12.2021 18:19Не знаю, чего ноет большой дядка из ролика выше
Та він знатний нефанат тойоти, а вона останнім часом плавно котиться на дно. Так, що доводиться проти середньорозмірного китайського пікапчика виставляти повнорозмірний в топовій комплектації, котрий взагалі не продається ні тут, ні там. А інакше вау-ефект на японякі кудись випарюється.

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
mumu
Ну так аналог, правда ж? І по розмірам, і по ціні. З хайлаксом і можна вільно порівнювати. А тундра тут до чого?
mumu
Member

Повідомлення

Scoffer
ну так я про хайлакс і написав. Який в ультімейт комплектації за 1340к грн буде з потужнішим тойотовським 2.8D, АТТ, блокіровками і т.д. А того китайця в кінці літа засвітили і все, на оф сайтах дилерів в пропозиції його немає, хоча дилери здебільшого вивішують рекламні матеріали чуть не за рік до початку продаж.

Простіша модель вінгл7 в своїй макс комплектації може й цікавіша за хайлакс через нижчу ціну на 200-300к, але і тут в хайлакса за +300к буде кращий двигун і автомат.
zmax
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.12.2021 18:34Я пару років тому на своїй гепнув бампер воротами,
Я помню, Вы говорили что на вашего китайца полно не оригинальных запчастей японского производства) Но на современный китай з/ч с старых япов уже наверное не подойдут.
Scoffer
Member

Повідомлення

zmax
Нє, ну кузовщина це штука орігинальніше нікуди. Бампер підходить виключно з цієї моделі і ніяк інакше.
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

zmax
зато как смешно звучит - на китайскую машину неоригинальные японские запчасти)))))

может наоборот на неоригинального китайца оригинальные японские запчасти - ведь мы знаем что в поднебесной хорошо копипастить умеют)

Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
Scoffer: 12.12.2021 19:09 zmax
Нє, ну кузовщина це штука орігинальніше нікуди. Бампер підходить виключно з цієї моделі і ніяк інакше.
и шо бампер в цвет кузова был? красить не нада было?
если треснул то не проще было бы запаять?

Отправлено спустя 3 минуты 27 секунд:
во на базаре въехали пока скупались... и свалили, а заметили когда приехали домой... 3000грн и бампер как новый, перекрашен...
thumbnail_1639332345515.jpg
zmax
Member

Повідомлення

Rabbit-kms: 12.12.2021 20:08во на базаре въехали пока скупались... и свалили,
вот же медики.
Теперь есть повод купить нормальный регик с двумя камерами.
Scoffer
Member

Повідомлення

Rabbit-kms
Ні, без без фарби. Нащо мені було щось паяти якщо можна купити новий бампер і без геморів повісити? Я тоді зателефонував в якусь контору, мені різниця в ціні між пайкою і новим виходила менше тищі гривень. Дуже смішно.

Відправлено через 19 хвилин 11 секунд:
А фарбувати потім що новий, що старий. Я вже і не пам'ятаю за скільки пофарбували.
anatolikostis
Member

Повідомлення

так жиденький металл объясняется легко: ну не может то пихло, на конях/моменте 150???/400??? нормально толкать пикап, длинною в 5,4м на неполном приводе, а если еще в кузов и 10 мешков зерна кинуть.
они могли хотя бы украсть лицензировать тот же дизель 4N15 у митсубиши, но что-то пошло не так и впихнули какой-то дизель родом из нулевых.
Возможно просто они еще не украли овладели технологией литья люминтия вокург чугуния/или наоборот, поэтому лить чугуниевый блок с последующей хонинговкой стенок - гораздо проще/дешевле :idea:
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis
Poer важе 2120кг, Hilux 1955–2100кг. Перестань порівнювати з тундрою. Це авто трішечки іншого класу.
Хайлакс точно такий самий барабан і обшивка протикається пальцем.

Відправлено через 9 хвилин 47 секунд:
А мітсу л200 ще на 300 кіл менше. От де справжня фольга.
anatolikostis
Member

Повідомлення

у hilux стоит 2,8литровый 1GD-FTV на 204 лошади и 500нм крутящего на 6ст aisin: великой стене из глины до него, как до Луны пешком, учитывая вес :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis
По двиглу я згоден, малувато буде, але тіло з відосу розказує який класний у божественої тойоти метал, а по факту у однокласників китайця його там виявляється навіть менше.
anatolikostis
Member

Повідомлення

L200 и короче на 20см и вообще самый небольшой недопикап (хотя раньше его хорошо брали в небогатые агрофирмы, пока в АТО не позабирали), там внутри сзади аналогично тесно, как и в этом чуде-юде.
европалета в него не влазила, в отличие от амарока того же, за овердофига денях.
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

zmax: 12.12.2021 20:17
Rabbit-kms: 12.12.2021 20:08во на базаре въехали пока скупались... и свалили,
вот же медики.
Теперь есть повод купить нормальный регик с двумя камерами.
Регик нормальный стоит... А вот камеру вешать сзади проблематично ибо заднее стекло - форточка...
anatolikostis
Member

Повідомлення

китайцы вообще частенько легкими наркотиками балуются
Зображення
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

Scoffer
Ага цену куска пластика помнишь, а за сколько покрасили не помнишь :lol:
Если только не с баллончика задувал сам...
Scoffer
Member

Повідомлення

Rabbit-kms
Ой, півтори мабуть, або дві, яка різниця? Пам'ятаю тому, що здивувався ціні нового бампера. Я думав що тищь десять запросять мінімум.
Відповісти