Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Dark-seer
Member
а для видика профит еще большеleif: ↑ 11.12.2021 14:00нінужон ваш кастом для 5900х
Отправлено спустя 35 секунд:
зы я недосыпать немогу, ребенок в первые месяцы когда спать не давал, я как зомби стал, нунафиг
-
pixels
Member
Теж саме було. Потім пристосувались.Dark-seer: ↑ 11.12.2021 20:22 зы я недосыпать немогу, ребенок в первые месяцы когда спать не давал, я как зомби стал, нунафиг
-
leif
Member
на західних форумах пишуть про це так:Dark-seer: ↑ 11.12.2021 20:22а для видика профит еще больше
безумовно, по шуму буде великий профіт, але не по продуктивності, не схоже. попередні покоління джифорсів бустили сильніше, якщо їм скинути температури на кількадесят градусів, але 3000 серія пару всього пару відсотків насипає при переході на воду з крутого повітря. я зі своєю картою отримав дуже гарні результати у порівнянні з тим, що інколи вдається побачити у людей на воді на хвботі\в базах 3д-марку. так що тут дещо відмінна ситуація ніж з процесоромDon't expect much (if at all..) performance wise.
You're power limited and will stay power limited even under water
Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
скинув ще PPT процесору, до 135вт
в cinebench R23 — 21600 multi\1650 single
в linX: 640Gflops
ну і ще холодніше став, звичайно. дуже прикольні процесори в плані енергоефективності в АВХ, інтелам 10\11 покоління щоб викочегарити 640гфлопс в linx це треба 300-400-500вт, мабуть
-
pixels
Member
leif
11 там 8 ядер, тож багато не чекай. В мене в штатному режимі 520-525@250Вт. Я порівнював з твоїми 700+ там на одне ядро майже те саме йде. Але твій значно енергоефективний.
11 там 8 ядер, тож багато не чекай. В мене в штатному режимі 520-525@250Вт. Я порівнював з твоїми 700+ там на одне ядро майже те саме йде. Але твій значно енергоефективний.
-
leif
Member
про 8 ядер пам'ятаю, але з листопада 2020 року по листопад 2021 року інтел позіціонував 10900к\11900к як прямого конкурента 5900х, однакова ціна була, а по енергоефективності дійсно просто прірва, та і в продуктивності в багатопотоці також різниця чималаpixels: ↑ 11.12.2021 21:26там 8 ядер
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
але з продуктивності на ліміті 135вт, я, якщо чесно, дещо в шоці
і це ще курву треба докрутити по вдалих ядрах, тобто буде ще крапельку холодніше\швидше
-
pixels
Member
leif
я так глибоко не копаю
Коли я брав 11700к , 5900 коштував десь на 4-5к грн дорожче. Підкупило 5Гц, бо працюю з однопотіком. А так не знаю, треба подивитись, що там буде в наступному році.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
12те від інтел пропущу
Відправлено через 12 хвилин 52 секунди:
я так глибоко не копаю
Коли я брав 11700к , 5900 коштував десь на 4-5к грн дорожче. Підкупило 5Гц, бо працюю з однопотіком. А так не знаю, треба подивитись, що там буде в наступному році.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
12те від інтел пропущу
Відправлено через 12 хвилин 52 секунди:
я зняв ще передню перфоровану панель - отримав -2-3 градусі на ядрі ВК та пам'яті. Але в мене після встановлення радіатора вперед погіршився потік повітря в корпусі.leif: ↑ 11.12.2021 20:54
на західних форумах пишуть про це так:Don't expect much (if at all..) performance wise.
You're power limited and will stay power limited even under water
-
DarkJoney
Member
Так, клуб любителей Амуде, что вам рассказать...
Собрал я машинку, i5 11400 + B560 Aorus Pro + 3600 Mhz IRDM Pro. Кулек Aardwolf Performa 10X.
В Синебенче набирает 10190 очков, вообще ничего не трогал. Во время прогона температуры 50-52 градуса по ядрам, кулер тихо работает. Приятно проц удивил.
Еще, если включить iGPU в биосе, воткнуть карту Нвидия (Quadro K600), монитор в материнку, то в Davinci Resolve будут загружаться обе, Quick Sync работает, Нвидия тоже работает на эффектах. Монтажка работает нормально, уже погоняли.
Еще, у нас такой тролль в Одессе: Скрин кореша, но сегодня видел в живую)))
Отправлено спустя 5 минут 43 секунды:
DuckRider
а я начал мелатонин в капсулах 3мг пить две недели назад. эффект есть, спишь как мертвый, особенно, если ложиться поздно, около 2х часов ночи. даже ночью в туалет не встаешь, и спишь как убитый. брал на iherb, но аптечный, говорят, тоже работает. Я, если не высыпаюсь, то болтает мозги как желе, вся голова болит.
Собрал я машинку, i5 11400 + B560 Aorus Pro + 3600 Mhz IRDM Pro. Кулек Aardwolf Performa 10X.
В Синебенче набирает 10190 очков, вообще ничего не трогал. Во время прогона температуры 50-52 градуса по ядрам, кулер тихо работает. Приятно проц удивил.
Еще, если включить iGPU в биосе, воткнуть карту Нвидия (Quadro K600), монитор в материнку, то в Davinci Resolve будут загружаться обе, Quick Sync работает, Нвидия тоже работает на эффектах. Монтажка работает нормально, уже погоняли.
Еще, у нас такой тролль в Одессе: Скрин кореша, но сегодня видел в живую)))
Отправлено спустя 5 минут 43 секунды:
DuckRider
а я начал мелатонин в капсулах 3мг пить две недели назад. эффект есть, спишь как мертвый, особенно, если ложиться поздно, около 2х часов ночи. даже ночью в туалет не встаешь, и спишь как убитый. брал на iherb, но аптечный, говорят, тоже работает. Я, если не высыпаюсь, то болтает мозги как желе, вся голова болит.
-
7mindfields
Member
Давайте абстрагируемся от всех этих ваших новомодных железяк и вспомним ветеранов индустрии в который раз (слезливые лирические отступления приветствуются), вспомнил свою первую «игровую» 9500гт на 512мб, решил посмотреть с чего собственно начиналась серия гефорсе, и столкнулся со всеми этими маркировками gt, gs, gts, gto, gso, gtx, gtx+, ultra (от 5 серии и где-то до 500й включительно). В какой последовательности все это располагалось и в чем были основные отличия?
-
WakeMe
Member
Покупай моруleif: ↑ 11.12.2021 14:00це я з висновками поквапився
-
Volodimir
Member
7mindfields
GS, GTO, GSO - неполноценные огрызки.
Далее шли GT, GTS, GTX с плюсами и ультрами
GS, GTO, GSO - неполноценные огрызки.
Далее шли GT, GTS, GTX с плюсами и ультрами
-
Sanьka
Member
GT считался как бы срединой
Хотя ранее не было ГТ. Хотя когда я покупал свою первую ГейФорс 2 МХ400 32Мб, то были только ГТС, Ультра и Ти
Куча приставок пришли с 6-й серией ГейФорса.
Хотя ранее не было ГТ. Хотя когда я покупал свою первую ГейФорс 2 МХ400 32Мб, то были только ГТС, Ультра и Ти
Куча приставок пришли с 6-й серией ГейФорса.
-
leif
Member
а є сенс? треба глянути якісь тести, мені поки здається, що 420+360+140 мало б вистачити навіть якщо ставити за мету всі вентилі не більше 900об\хв тримати, чи я перебільшую силу води?WakeMe: ↑ 12.12.2021 07:55мору
Відправлено через 9 хвилин 32 секунди:
заморочився тут ще і даунвольтом 3080ті. поки що дуже обнадійливо, скинув вже 100вт споживання, 1925мгц всього на 900мв, бігаю пів години в КП, той же фпс (обрав собі тестовий відрізок і пересуваюсь по ньому туди-сюди), а жор і нагрів суттєво менше
якщо поступитись кількома відсотками продуктивності, відкотившись умовно до рівня стокового рефу 3080ті, то можна зробити карту практично безшумною, адже до 1500об\хв її з системнику не чути:
https://www.youtube.com/watch?v=RwtUlxk000s
при тому що корпусні-процесорні вентилі зафіксовано на 800об\хв, тобто теж не чути
відео з цього огляду: https://www.ixbt.com/3dv/msi-geforce-rt ... eview.html, не знаю як МСІ це вдалось але те що пишуть в цьому огляді і усілякі власники на різних форумах це таки правда, на відеокарті вентилі навіть на 2000об\хв можна толерувати, а на 1500 об\хв їх рахуй що немає, ніколи раніше нічого подібного не чув\бачив для відеокарт
Відправлено через 13 хвилин 50 секунд:
і щодо енергоефективності процесорів інтел vs amd:
в другому ж компі зараз 9900к затиснутий теж 135вт в linx. але не через ліміт, а через фікс напруга\частота\авх офсет. і от він тисне 425гфлопс на своїх 8-ми ядерцях зроблених за старим-добрим 14-нм, що я вважаю ну дуже солідно у порівнянні з 5900х затиснутим на 135вт і випущенним на 2 роки пізніше на передовому 7нм
-
WakeMe
Member
Низкий гдс, на высоких оборотах вертухи ниже гудят, чем на обычных радиаторах, тепла отводит много. Но здоровая дура, с системником в руках с ней не побегаешь.leif: ↑ 12.12.2021 11:53а є сенс?
-
leif
Member
оце цікавоWakeMe: ↑ 12.12.2021 12:12на высоких оборотах вертухи ниже гудят, чем на обычных радиаторах
це в принципі питання другорядне на даному етапі, від міні ITX я щось трохи відійшовWakeMe: ↑ 12.12.2021 12:12Но здоровая дура, с системником в руках с ней не побегаешь.
апд.
а, блін, помилився, "на високих обертах", а я прочитав, що на низьких, ні, що там на високих в принципі пофіг
-
WakeMe
Member
leif
Вот на море у меня 1500 оборотов по шуму как 1000 на GTSе было. Т.е. при желании можно напнуть по больше. Но если не городить внешний контур, то SR2 ещё топчики, я может на них когда-то перейду, если ещё в продаже будет enthoo pro 2 или некое его подобие, чтобы 3 штуки влезло. Мора конечно офигенная, но я уже 2 раза столкнулся с проблемой, что оно с системой занимает дофига места и передвинуть это куда-то целая трагедия.
Вот на море у меня 1500 оборотов по шуму как 1000 на GTSе было. Т.е. при желании можно напнуть по больше. Но если не городить внешний контур, то SR2 ещё топчики, я может на них когда-то перейду, если ещё в продаже будет enthoo pro 2 или некое его подобие, чтобы 3 штуки влезло. Мора конечно офигенная, но я уже 2 раза столкнулся с проблемой, что оно с системой занимает дофига места и передвинуть это куда-то целая трагедия.
-
leif
Member
навіщо такі високі оберти з 8700к+3070? я думав, якщо мора + таке залізо то вибір йде між 600об\хв і 700 об\хвWakeMe: ↑ 12.12.2021 12:23Вот на море у меня 1500 оборотов по шуму как 1000 на GTSе было
Відправлено через 41 секунду:
видно, я таки переоцінюю силу води, думаючи, що мені вистачить умовно 2х420 на нинішній конфігWakeMe: ↑ 12.12.2021 12:233 штуки влезло
-
Sanьka
Member
с головойleif: ↑ 12.12.2021 12:27 думаючи, що мені вистачить умовно 2х420 на нинішній конфіг
-
WakeMe
Member
Хватит, то просто я больной человек, если можно много секций, то надо много секцийleif: ↑ 12.12.2021 12:27видно, я таки переоцінюю силу води, думаючи, що мені вистачить умовно 2х420 на нинішній конфіг
Видуха копает 24/7, на 1500 оборотов вода на пару градусов холоднее, ну и чип тоже. Это как отопление включили, а комп рядом с батареей стоял, решил накинуть. Сейчас переехал в дальний угол, так и оставил, надо попробовать снизить обороты, я чёт забыл.leif: ↑ 12.12.2021 12:27навіщо такі високі оберти з 8700к+3070? я думав, якщо мора + таке залізо то вибір йде між 600об\хв і 700 об\хв
-
_clawfinger_
Member
Справжній тролльDarkJoney: ↑ 11.12.2021 22:38Еще, у нас такой тролль в Одессе:
-
Sanьka
Member
неужели одним кастомщиком больше будет?