Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
zmax
Member
Российские ученые создали устройство, позволяющее управлять любыми компьютерными приложениями при помощи мыслей и жестов. Об этом сообщила пресс-служба Минобрнауки России.
https://sm.news/rossijskie-uchenye-sozd ... lej-55924/
https://sm.news/rossijskie-uchenye-sozd ... lej-55924/
-
Scoffer
Member
zmax
Це якісь неправильні вчені. Треба щоб навпаки
Це якісь неправильні вчені. Треба щоб навпаки
-
pixels
Member
Як можна цьому не радіти, нарешті дочекались!
СУПЕРЦІНА
СУПЕРЦІНА
- спойлер
-
DuckRider
Member
Кит 5200 300$ в закупкеpixels: ↑ 10.12.2021 20:55 Як можна цьому не радіти, нарешті дочекались!
СУПЕРЦІНА
- спойлер
- ОЗУ Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5200Mhz FURY Beast Black (KF552C40BBK2-32) купить с проверкой совмес.png
-
_clawfinger_
Member
pixels
Той момент, коли в мене один системник коштує менше ніж оперативка для нового пк.
Той момент, коли в мене один системник коштує менше ніж оперативка для нового пк.
-
7mindfields
Member
Решил сегодня ночью поучавствовать в номинации главного рукожопа текущего месяца

Погнуть ноги на двух углах, при помещении проца назад в блистер
Коллективное высмеивание приветствуется

Погнуть ноги на двух углах, при помещении проца назад в блистер
-
pixels
Member
Ось що я подумаю, якщо тапки йому, поклади процесор на трамвайні рейки. Давно хотів так зробити
-
DuckRider
Member
Выправил?7mindfields: ↑ 11.12.2021 04:14 Решил сегодня ночью поучавствовать в номинации главного рукожопа текущего месяца
Погнуть ноги на двух углах, при помещении проца назад в блистер![]()
-
7mindfields
Member
Нет, я не настолько в себе уверенDuckRider: ↑ 11.12.2021 04:38Выправил?7mindfields: ↑ 11.12.2021 04:14 Решил сегодня ночью поучавствовать в номинации главного рукожопа текущего месяца
Погнуть ноги на двух углах, при помещении проца назад в блистер![]()
Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Так сильно презираешь амд?pixels: ↑ 11.12.2021 04:30 Ось що я подумаю, якщо тапки йому, поклади процесор на трамвайні рейки. Давно хотів так зробити
-
pixels
Member
7mindfields
Навпаки, буду придивлятись до їх майбутніх 3д-кеш каменів.
Гарний млинець буде
Навпаки, буду придивлятись до їх майбутніх 3д-кеш каменів.
Гарний млинець буде
-
Sanьka
Member
Блистер гнет ноги на раз два7mindfields: ↑ 11.12.2021 04:14Коллективное высмеивание приветствуется
Но там не смертельно. Можно без проблем выровнять самому. Пинцет и хороший свет в момощ
Блин лег в 21.30 проснулся в 6.00 втыкаю в потолок.
-
Kosdnepr
Member
Sanьka
8,5 часов сна, счастливейший человек.
8,5 часов сна, счастливейший человек.
-
Dark-seer
Member
Уже давно сплю черти как, ребенок то дает спать, то не дает, иногда сбегаю на диван высыпатсяSanьka: ↑ 11.12.2021 06:03Блин лег в 21.30 проснулся в 6.00 втыкаю в потолок.
-
leif
Member
останнім часом ще модна ця тема про сон, книжки видають, всі навколо говорять про шкоду недосипу, а я продовжую боротись з собою щоб спати принаймні 7 з половиною годин замість 7. і це при тому, що мені нічого (буквально нічого) не заважає це робити і я найкраще себе почуваю саме після 8-годинного відпочинку вночі, але ж ні, це не наш метод, треба помучитись трошки
тєжкий процес організації дисципліни для самозайнятих людей
тєжкий процес організації дисципліни для самозайнятих людей
-
Kosdnepr
Member
leif
Это не та проблема, над которой стоит заморачиваться, если ты сам все определяешь. Значит так устраивает)
Я уже пару лет сплю не более 5 часов в сутки (часто меньше), каждый день без единого отсыпного. Первые несколько месяцев ты как зомби, потом организм кое-как адаптируется. Но выглядишь все равно как зомби)
Это не та проблема, над которой стоит заморачиваться, если ты сам все определяешь. Значит так устраивает)
Я уже пару лет сплю не более 5 часов в сутки (часто меньше), каждый день без единого отсыпного. Первые несколько месяцев ты как зомби, потом организм кое-как адаптируется. Но выглядишь все равно как зомби)
-
leif
Member
раніше теж так думав, що якщо сам вирішуєш, то точно не нашкодиш, але ні, можеш тупити, робити собі гірше і продовжувати тупитиKosdnepr: ↑ 11.12.2021 11:46Это не та проблема, над которой стоит заморачиваться, если ты сам все определяешь. Значит так устраивает
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Kosdnepr: ↑ 11.12.2021 11:46пару лет сплю не более 5 часов в сутки (часто меньше), каждый день без единого отсыпного
-
Sanьka
Member
для меня норм в 12 лечь в 7-8 проснутся )
но вчера че то подустал.
Малая с женой у бабушки, почему бы и не подрыхнуть
но вчера че то подустал.
Малая с женой у бабушки, почему бы и не подрыхнуть
-
DuckRider
Member
если недосыпаю, то у меня спазм в глазах происходит, приходится заливать расширяющими каплями и ждать пока попусти, чтоб видеть. Так что лучше спать нормально
-
WakeMe
Member
Иглой одноразовой от шприца ровняешь, потом уснёшь в сокет чтобы доровнял и все норм будет7mindfields: ↑ 11.12.2021 05:08Нет, я не настолько в себе уверен
-
leif
Member
маю тут результати цікавих дослідів зі своїм 5900х:
viewtopic.php?p=3302422#p3302422
отже, максимум що з нього я зміг витиснути на наявній 360мм АІО це десь 730Гфлопс в лінкс і 24000 в СБ23, ціна таких приколів це 260-270вт споживання, 90 градусів температура, вий вентиляторів в максимальному навантаженні, оце от все
в принципі в IRL тасках воно не те щоб дуже сильно парило, бо в них скоріше щось біля 100-170вт споживання, відповідно нагрів і вий поменше, але все одно досить значні.
нещодавно вирішив зав'язувати з юнацьким максималізмом (в 32 роки
) і налаштувати це все в бік енергоефективності і повної тиші абсолютно незалежно від типу завдання.
по результатах втрати не так щоб значні, але присутні, з кастом-водою можна було б і ці 10-15% (а в окремих сценаріях може і трошки більше) дотиснути, а по температурі і шуму не посунутись.
це я фактично вперше реально заміряв на цьому процесорі що мені дасть кастом і якщо я ще нещодавно казав "нінужон ваш кастом для 5900х з практичної точки зору", то тут бачу що це я з висновками поквапився саме для свого випадку
viewtopic.php?p=3302422#p3302422
отже, максимум що з нього я зміг витиснути на наявній 360мм АІО це десь 730Гфлопс в лінкс і 24000 в СБ23, ціна таких приколів це 260-270вт споживання, 90 градусів температура, вий вентиляторів в максимальному навантаженні, оце от все
в принципі в IRL тасках воно не те щоб дуже сильно парило, бо в них скоріше щось біля 100-170вт споживання, відповідно нагрів і вий поменше, але все одно досить значні.
нещодавно вирішив зав'язувати з юнацьким максималізмом (в 32 роки
по результатах втрати не так щоб значні, але присутні, з кастом-водою можна було б і ці 10-15% (а в окремих сценаріях може і трошки більше) дотиснути, а по температурі і шуму не посунутись.
це я фактично вперше реально заміряв на цьому процесорі що мені дасть кастом і якщо я ще нещодавно казав "нінужон ваш кастом для 5900х з практичної точки зору", то тут бачу що це я з висновками поквапився саме для свого випадку