Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
wow_w
Member

Повідомлення

Якщо Містом, то за звичай летить в Литву літаком, потім там якийсь час перекидається, потім їде в Київ, і нарешті по поштоматам/відділенням. Хоча як з акумуляторами не знаю.
ПС замовляв одну фіговіну на 11.11.2021, їде вона Містом і аналогічно показує, що зависла в Китаї, а інша фігня куплена пізніше на пару днів Новою Поштою вже пару днів як прилетіла в Україну і отримана.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

wow_w
От така ж ситуація, новою поштою вже отримав й користуюсь, а містом ще висить десь незрозуміло де.

Є пропозиція в плеймаркеті рейтинг додатка обвалити до одинички, на знак подяки за такий "чудовий" сервіс. :rolleyes:
torny
Member

Повідомлення

Мені міст доставив посилку іншої людини. Переплутали десь на сортировці. Моя посилка теж кому-то поїхала.
shatun
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 29.11.2021 13:50 Купив я на алі акумулятори... Та на мою голову продавець сам обирав пошту, відповідно відправлення пішло містом...Що за реєстр, де воно знаходиться, вже 9 днів...
Саме так - аккуми тільки тією службою, що продавець обирає. А обирати там немає з чого, бо це "небезпечний вантаж".
Скоріше за все - навіть не "Міст" їх везе. Буде "кругом", іншою службою, через Германію до Львова, а вже звідти "Міст".
А якщо доставляє саме "Міст", то лише потягом і ніяк інакше: https://www.facebook.com/meest.cn/posts ... 422715916/
Зазвичай таке їде біля півтора-два місяці - і це ще непогано.
zmax
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 29.11.2021 13:50Купив я на алі акумулятори... Та на мою голову продавець сам обирав пошту, відповідно відправлення пішло містом. :banghead: :censoured: Давно не стикався з сервісом міста з алі, бо нова пошта влаштовувала...
дважды покупал аккумы на али и оба раза приезжали Мистом. По срокам дней 40, точнее не вспомню.
Мне чехол на телефон едет с 10 октября, все никак не дойдет. Купил в один день с телефоном, телефон уже давно на руках, а чехол хрен знает где.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

shatun: 29.11.2021 14:25Саме так - аккуми тільки тією службою, що продавець обирає. А обирати там немає з чого, бо це "небезпечний вантаж".
Мдя.
zmax: 29.11.2021 14:45дважды покупал аккумы на али и оба раза приезжали Мистом. По срокам дней 40, точнее не вспомню.
Зрозуміло.
Схоже що й моя так буде мандрувати місяць й більше... :insane:
yupi
Member

Повідомлення

40 дней, потому что поездом едет.
аккумы нельзя воздухом отправлять
zmax
Member

Повідомлення

открыл свой заказ, 16.07 купил, 13.08 получил на руки. Ехало через Казахстан и Беларусь. Предыдущий заказ ехал дольше, но он уже удален из базы и инфы по нему нет.
WalkMan
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 29.11.2021 13:50міста з алі, бо нова пошта влаштовувала
НП не може везти
_clawfinger_: 29.11.2021 13:50акумулятори
Тут або Meest або China Post Air
Kostyan78
Member

Повідомлення

torny: 29.11.2021 14:25 Мені міст доставив посилку іншої людини. Переплутали десь на сортировці. Моя посилка теж кому-то поїхала.
Такая же ситуация была, заказывал копеечные лопатки пластик в авто разбирать, выдали чужую посылку, там Ip камера, расстормаживались 3 недели, еще курьер два дня вез, сам поехал на главное отделение поменял
_clawfinger_
Member

Повідомлення

zmax: 29.11.2021 20:03открыл свой заказ, 16.07 купил, 13.08 получил на руки. Ехало через Казахстан и Беларусь. Предыдущий заказ ехал дольше, но он уже удален из базы и инфы по нему нет.
Ну це ще непогано, бува й гірше, добре якщо стільки ж, може хоч до нового року встигну отримати)).

WalkMan
так я вже це зрозумів.
murzik
Member

Повідомлення

підскажіть, як митниця моніторить, скільки замовлень зза кордону я зробив?
За новими правилами, пересічний українець з 2019 року зможе отримувати лише три посилки без сплати мита на місяць. Починаючи з четвертої за кожну з них доведеться доплатити.
це незалежно від суми замовлення? як відслідковують?
WalkMan
Member

Повідомлення

murzik: 30.11.2021 21:41це незалежно від суми замовлення? як відслідковують?
можна дезу не розповсюджувати?
murzik
Member

Повідомлення

WalkMan
я загуглив закон, там написано таке. але типу відслудковувати не можуть, бо не має технічної можливості і не в інтересах перевізників втрачати клієнтів
WalkMan
Member

Повідомлення

murzik
можна осилання на діючий закон на який ти посилаєшся?

Відправлено через 13 хвилин 10 секунд:
murzik
ну все, не шукай. цю норму одразу ж відмінили.

P.S. у тебе постійно такі ситуації, що написали на паркані – правда. фільтруй/перевіряй трохи інфу яку отримуєш
murzik
Member

Повідомлення

WalkMan
а нічого, що я почав із запитання? твоє обурення на грані биття моєї морди
WalkMan
Member

Повідомлення

murzik: 30.11.2021 23:11а нічого, що я почав із запитання?
ти сам собі придумав проблему і намагаєшся знайти на неї відповідь. :rotate:
ATIRadeon
Member

Повідомлення

Кому нибудь вылетели посылки с Али за ЧП? :)
WalkMan
Member

Повідомлення

ATIRadeon
Моя вже навіть прилетіла B-)
Romani
Member

Повідомлення

ATIRadeon
Мне тоже вылетела
Відповісти