Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
leif
Member
l-m
дякую
але чому ж тоді так криво працює?
дякую
але чому ж тоді так криво працює?
-
l-m
Member
leif
схоже бо в хромі для цього кодеку неоптимізований декодер, якому не вистачає сучасних процесорів
спробуй фф
схоже бо в хромі для цього кодеку неоптимізований декодер, якому не вистачає сучасних процесорів
спробуй фф
-
Scoffer
Member
Ви там 8к моніторів собі понакупляли?)
-
l-m
Member
хоча цікаво б ще на 11/12 топових інтелах з ~5ГГц спробувати
у мене 5800Х з бустом до 4.7-4.75Гц здається що не вистачає зовсім трохи щоб рідкі дропи зникли
замовити може арктік фрізер?
хоча ну його, фф і нема проблема, все одно це мій основний браузер)
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
у мене 5800Х з бустом до 4.7-4.75Гц здається що не вистачає зовсім трохи щоб рідкі дропи зникли
замовити може арктік фрізер?
хоча ну його, фф і нема проблема, все одно це мій основний браузер)
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
воно й на 4к гарніше виглядає, бо бітрейту більшеScoffer: ↑ 28.11.2021 19:26 Ви там 8к моніторів собі понакупляли?)
-
leif
Member
при відтворенні в хромі в диспетчері завдань навантаження моніториться в вікні video decoding, знаходиться в районі 60% і дропає мало не кожен четвертий кадр. а в фф – в вікні 3D, ~30%, без дропнутих кадрів
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
8к@240hzScoffer: ↑ 28.11.2021 19:268к моніторів
-
Sanьka
Member
+1Scoffer: ↑ 28.11.2021 19:26Ви там 8к моніторів собі понакупляли?)
Это как перед приходом хд поколения.
Сначала видики не могли, а потом (Радики 2000) все прям стали НD.
8к сейчас надо 0.1% пользователей. По этому на это всем пофиг.
-
DuckRider
Member
8к максимально не состоятельное разрешение на самом деле.Sanьka: ↑ 28.11.2021 19:57+1Scoffer: ↑ 28.11.2021 19:26Ви там 8к моніторів собі понакупляли?)
Это как перед приходом хд поколения.
Сначала видики не могли, а потом (Радики 2000) все прям стали НD.
8к сейчас надо 0.1% пользователей. По этому на это всем пофиг.
Чтоб лепить контент (даже картинки) под него, затрачивается куча ресурсов железа.
Если я правильно всё посчитал, то это куда больше 4000х4000, а в том же фотошопе на ОДНУ картинку такого разрешения со всеми обработками сейчас не достаточно 16гб и 16гб свопа без учета процессорного времени на фильтры и т.д. Т.е пилить контент под это разрешение буквально никто не готов за редким исключением
-
Sanьka
Member
Не согласен.DuckRider: ↑ 28.11.2021 20:458к максимально не состоятельное разрешение на самом деле.
Но для него ещё очень рано.
Отправлено спустя 58 секунд:
Так можно сказать про любое разрешение после 640х480DuckRider: ↑ 28.11.2021 20:45Чтоб лепить контент (даже картинки) под него, затрачивается куча ресурсов железа.
Тем не менее сейчас "в каждой хате" есть 4к телек. Есть народные 4к телек и тп.
-
Scoffer
Member
Sanьka
Це як гонка мегапікселів була в фотоапаратах, а потім таки заспокоїлись. Зато зараз в мобілках по другому колу.
Я вже прораховував, що людські очі ну ніяк не можуть розрізнити стільки пікселів в одному полі зору. Відповідно для телеків точно непотрібно, а для моніторів теж під великим питанням: якщо один біс пікселі не влізають в поле зору і доведеться крутити башкою, то, як на мене, краще вже пару моніторів.
Це як гонка мегапікселів була в фотоапаратах, а потім таки заспокоїлись. Зато зараз в мобілках по другому колу.
Я вже прораховував, що людські очі ну ніяк не можуть розрізнити стільки пікселів в одному полі зору. Відповідно для телеків точно непотрібно, а для моніторів теж під великим питанням: якщо один біс пікселі не влізають в поле зору і доведеться крутити башкою, то, як на мене, краще вже пару моніторів.
-
Sanьka
Member
Большие разрешения надо так как растут диагонали телеков .
А то сидели бы сейчас на 65" 720р
А то сидели бы сейчас на 65" 720р
-
DuckRider
Member
Народные 4к телеки и апскейл 1080 контента под 4кSanьka: ↑ 28.11.2021 20:56Не согласен.DuckRider: ↑ 28.11.2021 20:458к максимально не состоятельное разрешение на самом деле.
Но для него ещё очень рано.
Отправлено спустя 58 секунд:Так можно сказать про любое разрешение после 640х480DuckRider: ↑ 28.11.2021 20:45Чтоб лепить контент (даже картинки) под него, затрачивается куча ресурсов железа.
Тем не менее сейчас "в каждой хате" есть 4к телек. Есть народные 4к телек и тп.
-
Scoffer
Member
Sanьka
А у тебе очі теж ростут з ростом діагоналі телека?
А у тебе очі теж ростут з ростом діагоналі телека?
-
Sanьka
Member
Вот для ноутов согласен, всякие 4к навиг не надо когда перед фейсом 13-15"
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Я думаю если бы мой телек был фхд я бы заметил разницу.
-
tablestikus
Member
Попробовал в фф - теперь звук не рвется, но картинка 1с показывает ок потом 2-3с замирает, но звук идет и перепрыгивает на 2-3с картинка вперед и так по кругуl-m: ↑ 28.11.2021 18:46У мене теж перемикається на проц, але без проблем відтворюється - завантаження 5800х в середньому 40% на ефективній частоті ~2ГГц (тобто він навіть не бустить)tablestikus: ↑ 28.11.2021 18:30 DimaNeroda
угу, я думал то у меня только глюк со сменой кодека на 8к. Похоже 8к нормально посмотреть в этом ролике смогут владельцы только последних поколений видях где он поддерживается для декодирования(
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
ага, схоже я зрозумів у чому ваша проблема)
цифри вище - то у фф
у хромі 80-85%, буст на повну, та все одно проскакують дропнуті фрейми
-
Sanьka
Member
Какой контент потреблять это личное дело каждого. Не всем дошло что платный контент это давно стало дёшево.DuckRider: ↑ 28.11.2021 21:15Народные 4к телеки и апскейл 1080 контента под 4к
За премиум мегого на 2 года я заплатил аж 500грн
То же можно сказать про другие онлайн кинотеатры.
Востаннє редагувалось 28.11.2021 21:23 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
tablestikus
Member
так 8к на ютубе по видеопотоку где то между FullHD и 2,5КScoffer: ↑ 28.11.2021 19:26 Ви там 8к моніторів собі понакупляли?)
-
pixels
Member
Де такі ціни зараз, альо?Sanьka: ↑ 28.11.2021 21:23Какой контент потреблять это личное дело каждого. Не всем дошло что платный контент это давно стало дёшево.DuckRider: ↑ 28.11.2021 21:15Народные 4к телеки и апскейл 1080 контента под 4к
Може якась акція була.
-
tablestikus
Member
Не согласен. Высокий PPI - очень приятен для глаз. Но это ИМХО конечно. По своим так сказать ощущениям.Sanьka: ↑ 28.11.2021 21:21 Вот для ноутов согласен, всякие 4к навиг не надо когда перед фейсом 13-15"
-
pixels
Member
4к норм від 50-75" за умори 1.5-3 метрів відповідно. 8к (на мою думку) - це вже діч. Це нераціональні вимоги до заліза за умови тієї відстані з якої потрібно дивитись. А більше за 75" для дому це вже не всі зможуть навіть знайти місце. Але, якщо запхати 8к у 65" то з відстані 1.5-2 метра ніхто не розрізнить 8к та 4к.Scoffer: ↑ 28.11.2021 21:02 Sanьka
За монітори я взагалі мовчу. 32" про 4к це вже дуже і дуже щільно. Бачив маки такої діагоналі і меншої (27-28") при 5к - на вигляд та по враженням мало чим відрізняється дів 4к/32"
-
DuckRider
Member
Контент же не ограничивается фильмамиSanьka: ↑ 28.11.2021 21:23Какой контент потреблять это личное дело каждого. Не всем дошло что платный контент это давно стало дёшево.DuckRider: ↑ 28.11.2021 21:15Народные 4к телеки и апскейл 1080 контента под 4к
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Будто дело в ppi, а не в понтахpixels: ↑ 28.11.2021 21:374к норм від 50-75" за умори 1.5-3 метрів відповідно. 8к (на мою думку) - це вже діч. Це нераціональні вимоги до заліза за умови тієї відстані з якої потрібно дивитись. А більше за 75" для дому це вже не всі зможуть навіть знайти місце. Але, якщо запхати 8к у 65" то з відстані 1.5-2 метра ніхто не розрізнить 8к та 4к.Scoffer: ↑ 28.11.2021 21:02 Sanьka
За монітори я взагалі мовчу. 32" про 4к це вже дуже і дуже щільно. Бачив маки такої діагоналі і меншої (27-28") при 5к - на вигляд та по враженням мало чим відрізняється дів 4к/32"
Про телефоны с 4к слышал?