Сильно не бейте
Мать Giga Z77M-D3H, проц Xeon E3-1230 v2.
Можно поставить DDR3@2400 MHz, выбрать XMP профиль в биосе материнке (чтобы ОЗУ работала именно на 2400) и наслаждаться? Контроллер Зиона то 1600 MHz
Мать держит данную частоту: https://download.gigabyte.com/FileList/ ... 7m-d3h.pdf
Asuser
Должно завестись, если мать не взбрыкнет. Вот скрин с моей предыдущей системы, правда все ручками подгонял, xmp профиль был на 1600.
На Z материнках контроллер проца вообще не важен, там уже плата решает.
Доброго дня. Підкажіть, хто в курсі. Хочу підкупити собі на Блєк Фрайдей 2 кіти памяті - Crucial DDR4-3200 16384MB PC4-25600 (Kit of 2x8192) Ballistix RGB White
Отакої (тільки не на Розетці) - https://hard.rozetka.com.ua/crucial_bl2 ... 183309498/ Але прочитав у відгуку, що хлопчина не міг нічим її синхронізувати (не памятаю чи в нбого Асуса Аура чи Містік Лайт чи ще щось). Хтось в курсі, чи це так? Можливо баг його конкретної системи? Планується ставити на Asus Prime X470-PRO. Можна буде її через Аура Сінк синхронізувати? Хтось мав справу? Не хочеться вставляти в системник рандомно блимаючу некеровану фігню((
Вадим_М
Софтом від Crucial синхронізується без проблем у мене.
Зі стороннього софту пробував тільки OpenRGB під Лінукс, але там підтримка Балістік на початковому етапі.
З часом може з'являтись розсинхрон, лічиться знову запуском софта.
Але взагалі використовую статичний режим зі зменшенною майже до мінімуму яскравістю, всі ці блимання схоже не моє (і взагалі брав заради датчиків температури, яких немає у моделей без РГБ).
l-m
Дякую. Я тоже так подумав, що навряд чи Мікрон так тупанув. Про память Крушиал тільки найкращі враження. Скоріше той юзер щось наплутав. Та і в описі амазоновському вже дочитався, що сумісні з Аура Сінк. Але дуже дякую, що відписали, встиг якраз взяти по непоганій ціні. Бо на Амазоні акції не як на Розетці - два тижня пишуть коло стандартної ціни завищену ціну і просто перекреслюють її. Там дійсно хороша знижка, але хто не встиг - то гудбай, побачимося за рік))
Відправлено через 38 секунд: ScorpionRRR
Дуже дякую
Вадим_М: ↑
26.11.2021 20:18
Доброго дня. Підкажіть, хто в курсі. Хочу підкупити собі на Блєк Фрайдей 2 кіти памяті - Crucial DDR4-3200 16384MB PC4-25600 (Kit of 2x8192) Ballistix RGB White
Отакої (тільки не на Розетці) - https://hard.rozetka.com.ua/crucial_bl2 ... 183309498/ Але прочитав у відгуку, що хлопчина не міг нічим її синхронізувати (не памятаю чи в нбого Асуса Аура чи Містік Лайт чи ще щось). Хтось в курсі, чи це так? Можливо баг його конкретної системи? Планується ставити на Asus Prime X470-PRO. Можна буде її через Аура Сінк синхронізувати? Хтось мав справу? Не хочеться вставляти в системник рандомно блимаючу некеровану фігню((
Зачем покупать этот хлам на микроне, если можно купить G.Skill TridentZ RGB на B-die за те же деньги
если бы там цена еще была 2100, то можно
26.11.2021 20:18
Зачем покупать этот хлам на микроне, если можно купить G.Skill TridentZ RGB на B-die за те же деньги
если бы там цена еще была 2100, то можно
Ну взвгалі-то там ціна була 1700. На олімпіаду з оверклокінгу я не збирався. А попередня моя балістікс спортс лт себе показала просто супер, стабільно і без проблем. Так що думаю воно таки варто було.
27.11.2021 19:29
Ну взвгалі-то там ціна була 1700. На олімпіаду з оверклокінгу я не збирався. А попередня моя балістікс спортс лт себе показала просто супер, стабільно і без проблем. Так що думаю воно таки варто було.
Ну отличная цена тогда за такое
А без распродажи почти 2х
Megaclite
Я ж кажу, Амазон це не Розетка, яка просто імітує "акції". В принипі можна було взяти кіт 2*16 3200-ої без "блєстяшок" взагалі за 108 баксів (плюс пару басків за доставку).
Подскажите, пожалуйста, что лучше взять для R9 5950X: G.Skill Ripjaws V или G.Skill Trident Z?
Разница в цене около $100, а есть ли разница в производительности?