Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.
Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года
- закрытие учебных заведений;
- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;
- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.
Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Востаннє редагувалось 02.10.2020 17:46 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Ostin: ↑
24.11.2021 21:22murzik
Щось мені підказує, що якраз в платній доведеться робити діагностику. Це якщо з собою геть нічого немає, навіть аналізів...
Щодо тумбочки - я вже навіть забув, коли таке робив.
воєнкомат направляє на ФЛГ = 30 грн в тумбочку
в общим треба на практиці перевіряти, як це працює. Якщо гастроентеролог дає направлення на аналізи і діагностику, це теж безкоштовно чи платно\в тумбочку
ХЕЛСІ пише Дійсне
D67002 Консультація Гастроентеролога
Програма:Програма медичних гарантій
УЗІ зробили безкоштовно за місцем проживання, що дуже радує. Але після процедури узіст сказав "дай скільки можеш" якщо б знав, що так буде, я міг і в іншому місці зробити за подяку
murzik
Є пакет безкоштовних аналізів, ну типу кров і всякого іншого багато (на СНІД там перевірити, чи гепатит). Я не дуже знаюсь на повному спектрі, можливо, у критичних випадках будь-яка діагностика безкоштовна. Можливо, ні. Щодо діагностики, я віддаю перевагу ходити у приватну в зручний час.
murzik: ↑
24.11.2021 20:55сімеййний лікар дав направлення до гастроентеролога. я можу з цим направленням йти лише в державну диру, чи можна в приватну?
сложный вопрос. позвони на линию МОЗ спроси
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Ostin: ↑
24.11.2021 21:28Щодо діагностики, я віддаю перевагу ходити у приватну в зручний час.
вопрос в цене. выкинуть пару тысяч на вас посмотрели и сделали узи не для пересичного
Британські вчені винайшли новий штам ковідла, потенційно більш смертоносний і сильно краще пробиваючий вакцинні захисти за дельту.
Всього 32 випадки, але чомусь в трьох країнах на двох континентах, що передбачає що все таки випадків мабуть не 32.
Востаннє редагувалось 25.11.2021 10:32 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Skeefeeng: ↑
24.11.2021 15:56Shaolin_Style
Я к примеру пытался делится инфой об известных мне случаях смертей попадания в реанимацию в течении пары дней после укола, сразу заклеймили ботом. Так что обсуждения тут не получилось, это просто тема для освещения информации из СМИ, любые другие версии не рассматриваются. Смысла не вижу участвовать в таком обсуждении Сторонники обязаловки знают все обо всем и лучше всех.
На фольге не экономьте
спойлер
В племянника были судороги после второй дозы.
Свидетели святой вакцинации, ответили что такого быть не может, и намекали что он чего то типа накушался.
Стандартная ситуация, всё что угодно, но не вакцина тому виной.
В этом всём печально только одно: в вершину угла не ставятся противопоказания и индивидуальные непереносимости,как во всех других препаратах
В племянника были судороги после второй дозы.
Свидетели святой вакцинации, ответили что такого быть не может, и намекали что он чего то типа накушался.
Стандартная ситуация, всё что угодно, но не вакцина тому виной.
В этом всём печально только одно: в вершину угла не ставятся противопоказания и индивидуальные непереносимости,как во всех других препаратах
Ну у меня начались регулярные головные боли, стабильно каждые 2-3 дня; хотя раньше бывали раз в 2-3 месяца.
Что тому виной?
Такая же хрень была как переболел, мигрени длились наверное месяца три.
Scoffer: ↑
25.11.2021 10:25
Британські вчені винайшли новий штам ковідла, потенційно більш смертоносний і сильно краще пробиваючий вакцинні захисти за дельту.
Всього 32 випадки, але чомусь в трьох країнах на двох континентах, що передбачає що все таки випадків мабуть не 32.
Що передбачає, що спостереження велися саме за вакцинованими. Аби не догралися до протилежного ефекту - до стану агресивності самого початкового штаму 2002 року.
все идет по плану. не так,как хотелось бы, но идет.
Отправлено спустя 29 минут 31 секунду:
новости из "цивилизационного и демократичного мира".
Австралийская армия начинает передачу заболевших COVID и контактёров в карантинные лагеря. https://www.nationandstate.com/2021/11/ ... ine-camps/
включайте переводчик гугл и наслаждайтесь.
спойлер
А ведь прошлый год, когда концлагеря строили, терзали сомнения, что их используют. Теперь сомнений нет, все, что поминалось в планах глобалистов (и всех утечках по этим планам) о новом порядке - всё будут пытаться реализовать.
спойлер
очевидно,рука кремля добралась и до австралии, да , упоротыши?
shatun: ↑
25.11.2021 13:14Аби не догралися до протилежного ефекту - до стану агресивності самого початкового штаму 2002 року.
Дивлячись на прогес з вакцинацією в багатьох країнах — до цього все і йде. Бідні країни з неосвіченим населенням перетворюються на чашки Петрі. Україна, нажаль, в тому числі.
3-14
Скоріше багаті.
В бідних або помруть, або отримають натуральний ефективний імунітет.
Я сто раз вже намагався звернути увагу на те, що мірятись смертями це добре, але зараження неменш, а може і більш важливі.
Як показує практика, вакцинація аж ніяк не вберігає від заражень на душу населення, і, відповідно, від чергових мутацій віруса в заражених організмах, і її, вакцинації, абсолютно недостатньо для вирішення проблеми.
Але навіть в рамках цього форуму всім пофіг, хоча в теорії тут не самий тупий контингент.
Ну що ж, отримайте, розпишіться.
Відправлено через 18 хвилин 42 секунди:
Всі сподіваються на магічну пігулку, або в даному випадку магічну ширялку, і типу можна буде повернутись до розпорядку життя як два роки тому. Але ні. Не можна буде.
Якщо нічого не змінювати і діяти в тому ж дусі, що і зараз, то єдина надія що вірус сам собою виродиться в щось менш напрягаюче, але це чистої води лотерея.
Scoffer
Навіть в умовах дельти проведено багато досліджень що показують позитивний вплив вакцин на можливість захворіти та перебіг хвороби, відповідно зменшується ймовірність виникнення мутацій. Безумовно, тотальний локдаун був би ефективнішим, але він неможливий економічно. Сенс у локдауні був на початку та в серендині минулого року, коли були примарні шанси стримати вірус та не було вакцин. Зараз, імхо, найкращій підхід — вакцинація + помірні протиепідемічні заходи.
3-14
Звісно зменшує. Зменшуємо вакциною ймовірність зараження раза в 3-4, мутації приблизно так само, і тут же відкриваємо кордони, поїздки в індії і інші гнидники, активно імпортуємо нові цікаві штами і обнуляємо всі прикладені зусилля
Scoffer: ↑
25.11.2021 14:28Я сто раз вже намагався звернути увагу на те, що мірятись смертями це добре, але зараження неменш, а може і більш важливі.
Як показує практика, вакцинація аж ніяк не вберігає від заражень на душу населення, і, відповідно, від чергових мутацій віруса в заражених організмах, і її, вакцинації, абсолютно недостатньо для вирішення проблеми.
Але навіть в рамках цього форуму всім пофіг, хоча в теорії тут не самий тупий контингент.
Ну що ж, отримайте, розпишіться.
ты не правильно пишешь.
1 вакцинированные меньше болеют. факт
2 вакцинированные не так долго по времени болеют. факт
3 вакцинированные меньше умирают, ну тут и так понятно
итого таки прививки дают улучшение, не 100% но смертность в том же ЕС не рекордная. что их одних недостаточно - вопрос сложный. прививки вместе с рядом мер умножают коронавирус на 0. проблема в том что часть населения жить не может без рок концертов и облизывания всех встречных в клубах что очень любит коронавирус
Hotspur
Я все правильно пишу, але читати ви не хочете.
Проблема взагалі не в прививках. Проблема в тому, що після прививок знімаються всі обмеження і та ж Європа моментально отримує рекордні кількості заражень, не дивлячись на високий відсоток привитих. Не в теорії, а на практиці.
Рекордна кількість заражень = рекондні шанси чергових мутацій = продовження забави до другого пришестя.