Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
mumu
Member

Повідомлення

В новинах передають, через оці всі марафони і велосипедистів Київ знов стоїть в заторах :gigi:
pixels
Member

Повідомлення

mumu: 23.11.2021 20:12 В новинах передають, через оці всі марафони і велосипедистів Київ знов стоїть в заторах :gigi:
а ще й сніг пішов... от халепа.
Scoffer
Member

Повідомлення

pixels: 23.11.2021 20:49а ще й сніг пішов... от халепа.
Оштрафувати небеса :D

Бачили новину? МОК схвалив відміну контролю тестостерона. Тепер жінки з яйцями офіційно теж жінки, а мутанти на стероїдах - натурахи :laugh:
pixels
Member

Повідомлення

Scoffer
це добре чи погано?
Наче добре, може олімпіади стануть біль цікаві, бо таке нудне дійство.
Ostin
Member

Повідомлення

Тімбери маломірять на розмір чи ні? По сітці інтертопу на 27 см стопу треба брати 43, а я звик носити 42.
pixels
Member

Повідомлення

Я б такий, щоб і допінг дозволити, будь який, у будь якій кількості, бо більше розмов про те як путлер сечу підмінив ніж справжніх змагань. Уявляю, як прокачані біороботи щось там скачуть на арені, супер, можна і півасу взяти на таке.
Scoffer
Member

Повідомлення

pixels
В принципі я за зняття будь-яких обмежень і контролів. Головне вольєри міцні побудувати :laugh:

Відправлено через 14 хвилин 44 секунди:
Я б і футбол так модернізував: обнести поле вольєром щоб м'яч ніколи не виходив за межі, відмінити поза грою, зробити заміни хокейного типу, дозволити стероїди і смолити противників батогами :D
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Я гадав, що Дію хакнули вдруге, а виявляється вже втретє))) :lol:
А тепер над нею вже глузують во всю.
спойлер
Зображення
Моє імхо, якщо зміниться влада, то наступна проаналізує це все й тихенько вимкне сервера й все. На тому експерименти з цифровою державою закінчаться. :laugh:
Смішно, але на жаль це кепсько.
До речі, чому на форумі нема теми присвяченої Дії? Тема віндовс є, навіть лінукс є, купі іграшок теж є. Це ж софт. B-)

Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Scoffer
будь-який спорт убивається бабками, бо всім рулять бабки, як би не міняв, усе одно все упреться в гроші й перетвориться в такий же треш як й зараз. :-P
pixels
Member

Повідомлення

_clawfinger_
Так а що там вкрали? Які наслідки?
_clawfinger_
Member

Повідомлення

pixels
та нічого не вкрали, підробили... Тільки наступна вже краще ніж попередня й краще ніж оригінал. :lol: Правда платне, але то таке. :D
Scoffer
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 23.11.2021 22:15будь-який спорт убивається бабками, бо всім рулять бабки, як би не міняв, усе одно все упреться в гроші й перетвориться в такий же треш як й зараз.
Будь-який спорт вбивається ниттям спортсменів і їм співчуваючих. Футболіста вже пальцем тронути не можна щоб він не отримав перелом гузна.
Особисто мені подобається реслінг. Суто театральна, на всі 146% куплена поставновка, але ж видовищно і цікаво!
mumu
Member

Повідомлення

_clawfinger_
цей школотрон її не хакнув, а створив копію.
Поки тільки один зробив "дію", що генерувала валідний qr.
У майже всіх голосуваннях по петиціям можна побачити дивні імена, хтось хакнув bank_id чи що.
Якби у нас ще всі реєстри синхронізовані були. А то навіть штрафи за порушення ПДР нормально не підтягуються, виконавчі провадження також у декого не всі підтягуються, всякі ради роздають землю в межах зон, що охороняються, що вже мають власника і т.д., хоча по нормальному кадастр мав би давати по руках. Або всілякі інспектори не можуть норм подивитись, чи має юр особа всі дозволи, ходять паперові перевіряють, якщо їм двері хто відчинить. Те саме по будівництвам.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Scoffer: 23.11.2021 22:26Будь-який спорт вбивається ниттям спортсменів і їм співчуваючих. Футболіста вже пальцем тронути не можна щоб він не отримав перелом гузна.
В цьому плані теніс поза конкуренцією, він взагалі безконтактний. Ще й найбільш адекватний. Футбол бяка, боксери матюкаються в соцмережах, як не знаю що.
Реслінгом не цікавився, він взагалі не дуже представлений. Хоча серіал худу, пару серій дивився, тож розумію про що ти.
pixels
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 23.11.2021 22:21 pixels
та нічого не вкрали, підробили... Тільки наступна вже краще ніж попередня й краще ніж оригінал. :lol: Правда платне, але то таке. :D
Антиваксири беруть?
_clawfinger_
Member

Повідомлення

mumu
так й не зроблять, інакше як мутити?))
У нас в місті є старе кладовище, хтось на ньому "прихватизував" дві ділянки. :D Тільки коли реєстр з'явився, тоді можна було побачити, а то так би й ніхто не знав би, думаючи що то міська земля.
7mindfields
Member

Повідомлення

Scoffer: 23.11.2021 22:26
_clawfinger_: 23.11.2021 22:15будь-який спорт убивається бабками, бо всім рулять бабки, як би не міняв, усе одно все упреться в гроші й перетвориться в такий же треш як й зараз.
Будь-який спорт вбивається ниттям спортсменів і їм співчуваючих. Футболіста вже пальцем тронути не можна щоб він не отримав перелом гузна.
Особисто мені подобається реслінг. Суто театральна, на всі 146% куплена поставновка, але ж видовищно і цікаво!
Интересно и впечатляюще было на бушидо смотреть, даже сейчас, а рестлинг это забава для недоразвитых, без обид
Scoffer
Member

Повідомлення

7mindfields
Бусідо точно такий же самий театральний куплений реслінг як і всі інші :lol: :lol: :lol:
Тільки й того що екшну зі стільцями і іншим приладдям немає.
Востаннє редагувалось 23.11.2021 22:56 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
l-m
Member

Повідомлення

mumu: 23.11.2021 22:31 У майже всіх голосуваннях по петиціям можна побачити дивні імена, хтось хакнув bank_id чи що.
це ЗЕлень вирішила остаточно вгробити петиції, почалось все з Татарова - https://www.pravda.com.ua/news/2021/06/18/7297679/
Scoffer
Member

Повідомлення

7mindfields
https://ru.wikipedia.org/wiki/Union_of_ ... ernational
Хотя матчи были предопределены (было несколько примечательных реальных состязаний), UWF-i была очень убедительной для своего времени
Так що вибачаю, але до недоразвитих ти сам себе приписав :D

Відправлено через 5 хвилин 15 секунд:
Взагалі все, де хоч якось фігурує слово реслінг це просто вистава. Не важливо японський, американський чи древньоверхньонімецький.
Що однак не відміняє майстерності спортсменів. Літати по канатам при вазі далеко за сотню це тобі не це. Плюс ще й актором гарним треба бути.
Sanьka
Member

Повідомлення

Ostin: 23.11.2021 21:23Тімбери маломірять на розмір чи ні? По сітці інтертопу на 27 см стопу треба брати 43, а я звик носити 42.
Заказывать на новую почту 2 размера. Примерять. Выбирать один
Закрито