shatun: ↑
14.11.2021 10:17
Так кто такое сейчас опубликует? Резонанс представляешь? Многотиражка заводская или министерство здравоохранения?
Повторюсь - есть все шансы, что ей нервов сделали и реально тромб оторвался.
Тут даже не о "сор из избы" с завода, а о том чем принуждение людей с противопоказаниями кончается.
Медсанчасть завода облажалась, но никого не накажут и в рупор об этом не объявят, потому как очевидно, откуда пришла разнарядка в масштабах конкретного предприятия.
Представляю, но мотор не такое маленькое предприятие, рты всем закрыть не получится, чтобы не вынести это за его пределы, имхо
Наказ МОЗ України від 01.11.2021 № 2393 "Про затвердження Змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням"
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 08 листопада 2021 року за № 1452/37074
Відповідно до статті 10 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», статті 12 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), та з метою забезпечення епідемічного благополуччя населення України, попередження інфекцій, керованих засобами специфічної профілактики,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 04 жовтня 2021 року №2153, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07 жовтня 2021 року за № 1306/36928, що додаються.
2. Директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності (Руденко І.С.) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України – головного державного санітарного лікаря України Кузіна І.В.
4. Цей наказ набирає чинності через один місяць з дня його офіційного опублікування.
Наше предприятие попадает под обязательную вакцинацию, естественно никто никаких анализов не здает предварительно, подписывай бумагу, ширяйся или уволят, а то что у кого-то изначально может быть предрасположенность к тому же тромбозу, например, из-за густой крови, никого не волнует (про более серьезные хронические заболевания я вообще молчу, как упомянул выше медотвод не дают ни под каким предлогом), окочурится - напишут очередной бред про сердечно-легочное осложнение и все, и с кого потом спрашивать в случае осложнений, если сам подписал отказ от ответственности