Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
DuckRider
Member
Чем он лучше нокты?
-
pixels
Member
Норм. Я до останнього часу їм користувався. На 11700к 220W тримав в стресі.
-
DuckRider
Member
Ну так 5800 и интел - разные вещиpixels: ↑ 06.11.2021 19:34Норм. Я до останнього часу їм користувався. На 11700к 220W тримав в стресі.
-
_clawfinger_
Member
Водянка...
Хлопці з водянкою нічим не відрізняються від тих, що слухають розетки й мармурові підставки серед аудіофілів.
Суцільні перекоси, як завжди.
Хлопці з водянкою нічим не відрізняються від тих, що слухають розетки й мармурові підставки серед аудіофілів.
Суцільні перекоси, як завжди.
-
Sanьka
Member
вопрос чем он хуже, раз все что не нокта фтопку.DuckRider: ↑ 06.11.2021 19:32Чем он лучше нокты?
Да и есть еще варианты не уступающие, хотя бы Серебряная стрела.
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
тем не менее колонки Даниель Герц звучат лучше Свенов, а СВО охлаждает тише и эфф-й любого воздуха._clawfinger_: ↑ 06.11.2021 19:42Суцільні перекоси, як завжди.
-
pixels
Member
Порадьте якийсь якісний набору викруток для компа, ноута і т.б. щоб там і великі, середні та маленькі усілякі зірочки і т.п. бажано.
-
_clawfinger_
Member
Sanьka
дякую що підтвердив мої слова.
Й я не спорю.
дякую що підтвердив мої слова.
Й я не спорю.
-
Sanьka
Member
Сяоми-Вихаpixels: ↑ 06.11.2021 19:46Порадьте якийсь якісний набору викруток для компа, ноута і т.б. щоб там і великі, середні та маленькі усілякі зірочки і т.п. бажано.
-
pixels
Member
В мене друг страждає аудіофілієй, це реально горе для родини. Нажаль не лікують поки такеSanьka: ↑ 06.11.2021 19:45вопрос чем он хуже, раз все что не нокта фтопку.DuckRider: ↑ 06.11.2021 19:32Чем он лучше нокты?
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:тем не менее колонки Даниель Герц звучат лучше Свенов, а СВО охлаждает тише и эфф-й любого воздуха._clawfinger_: ↑ 06.11.2021 19:42Суцільні перекоси, як завжди.
-
Sanьka
Member
надо страдать тем что тебе по кармануpixels: ↑ 06.11.2021 19:49, це реально горе для родини.
-
_clawfinger_
Member
-
pixels
Member
Там один хрінь якась коштує як вк топова, і вони не скиглять
-
_clawfinger_
Member
pixels: ↑ 06.11.2021 19:49В мене друг страждає аудіофілієй, це реально горе для родини. Нажаль не лікують поки таке
це щось новеньке, такого не чув, але в будь-якому разі що занадто, то не добре...
-
Jeron
Member
Этим надо не страдать, а наслаждатьсяSanьka: ↑ 06.11.2021 19:50надо страдать тем что тебе по кармануpixels: ↑ 06.11.2021 19:49, це реально горе для родини.![]()
-
pixels
Member
А потім, коли витратив на усіляке гівно, майже як на гарно авто, починає здаватись що десь бракує об'єму сцени, або навпаки нема щільності звуку. І це ще ми не дійшли до портативу...
-
_clawfinger_
Member
pixels
там теж легко можна вгатити багато-багато грошей.
там теж легко можна вгатити багато-багато грошей.
-
DuckRider
Member
Всё это работает с 5800 плохо. Я ж кидал видос где нокта воет. Слушать это каждый раз 15 секунд после нагрузки 5800 - такое себеSanьka: ↑ 06.11.2021 19:45вопрос чем он хуже, раз все что не нокта фтопку.DuckRider: ↑ 06.11.2021 19:32Чем он лучше нокты?
Отправлено спустя 16 минут 39 секунд:
Потому половина страны страдает нищетой
-
pixels
Member
Магнитні?Sanьka: ↑ 06.11.2021 19:48Сяоми-Вихаpixels: ↑ 06.11.2021 19:46Порадьте якийсь якісний набору викруток для компа, ноута і т.б. щоб там і великі, середні та маленькі усілякі зірочки і т.п. бажано.
-
DarkJoney
Member
pixels
я отвертку Bosch Go юзаю, разбирает компы вообще за пару минут
я отвертку Bosch Go юзаю, разбирает компы вообще за пару минут