Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
DarkJoney
Member

Повідомлення

где сейчас заправляетесь обычно?
tcpdump
Member

Повідомлення

anatolikostis
Хм, а звідки така різниця на літрі, там хіба не фіксована ставка?

DarkJoney
я на Окко стабільно останні роки, з рідкісними змінами коли окко нема в регіоні де я поїхав - тоді стараюсь триматись будь-якої відомої мені мережі, за винятком можливо ВОГ. Я не знаю чому на саме їх бензині я відчуваю втрату потужності, паливна апаратура в нормі, на паливі з інших заправок такого нема. Треба буде спробувати якось на пустий бак їх залити і почитати сканером що там відбувається, які дані по корекціях.
MexaHuK_DM
Member

Повідомлення

Fishnya
Кнопки бывают двух видов подстветки. Бери WTE, я себе все кнопки поменял. Одну правда сдал сразу по гарантии, т.к через раз фиксировалась при нажатии. Подсветку подключил от габаритов - все горят зеленым равномерно.

Отправлено спустя 4 минуты 19 секунд:
mumu: 01.11.2021 16:34 MexaHuK_DM,
розмитнення такого авто(90-х) вийде дорожче ніж тут купити. + враховуй, що поїхати і купити прям от зразу не вийде(бо поляки ще ті рукожопи з навиками скрутити пробіг і підшаманити для вигляду), а гарно збережені варіанти будуть в пару тисяч євро коштувати. З витрат квиток туди, ночівля, переїзди(тоді краще в Литву, бо вона значно менша), харчування(загалом від пари сотень євро), в Польщі можна просто з купчею їхати на кордон(принаймні колись так було), а в інших країнах переоформлювати треба, що також сотня чи скільки євро, якщо ще й без ТО буде і страховки, то додаткові витрати або штраф на кордоні, якщо пропустять.

краще продати свій автомобіль, щоб були гроші готові, і моніторити оголошення. Продавці різні бувають, головне швидко зреагувати.
Спасибо за пояснение) Это окончательно отбило желание ехать за автомобилем :laugh:
Skoda
Junior

Повідомлення

Парни, если камера фиксации скоростного режима зафиксировала превышение, через сколько в ПриватБанке по ИНН отображается эта инфа?
mgerchik
Member

Повідомлення

tcpdump

сам на WOG никогда практически не заправляюсь, но во время отпуска летом ездили в карпаты, и пришлось заправится на заправке ВОГ где то под Камянцем-Подолським, правда газом. Один раз заправился когда ехал туда из киева, и хорошо так пошло. Решил для проверки так же возвращаться, через эту же заправку через недельку (для проверки, вдруг новая партия будет, или еще чего). Заправился там же газом на пути обратно в киев. очень хороший газ. мощи будто добавилось, расход меньше был вроде помню, и вообще ехала тихо и четко машина. НО! это газ, и только на той заправке. :beer:

Отправлено спустя 14 минут 13 секунд:
Hells Angels: 27.10.2021 09:25 что то мне подсказывает что в повседневной езде по городу обычный человек не заметит разницы между какой то росавой за полторы и между континенталем за трешку.
возможно это обсуждалось очень давно, и уже ушла тема.
но не всегда. заметит, и еще как заметит. Если человек ездит очень много, как минимум каждый день, и особенно по одному и тому же маршруту.
я например заметил разницу между двумя летними одной ценовой категории. Между предыдущими, что стояли раньше Bridgestone Turanza T001, и текущим летом Goodyear Eagle Sport.
а вы говорите росава за полторы (хотя как то дохера за росаву) и крутая за трешку) :beer:
Востаннє редагувалось 02.11.2021 11:11 користувачем mgerchik, всього редагувалось 1 раз.
tcpdump
Member

Повідомлення

mgerchik
Я обидва рази заправлявся на одній і тій же заправці, можливо в ній проблема. Є знайомі які їздять на вог постійно, і наче все ок
Hells Angels
Member

Повідомлення

бляха ви так про те де заправляєтесь, був тут прикол давно. Мужик шукав тачку під пригон, марка, модель .. альтернативу яку також можна, но лише дизельні варіанти, потім сказав що працює на цементному на тепловозі, холявний дизель і при чому дизель кращої якості чим на самих заправках.
anatolikostis
Member

Повідомлення

tcpdump: 02.11.2021 09:03 anatolikostis
Хм, а звідки така різниця на літрі, там хіба не фіксована ставка?
это, очень грубо говоря, налоговая нагрузка в целом, а не только акциз, потому что некоторые сети (типа БДСМ) бензин делают из гумна и палок компонентов (растворители всякие), которые ввозят не как подакцизные товары, т.н. "смесевые бензины".
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis: 02.11.2021 11:15 т.н. "смесевые бензины"
От тільки ці самі бензини дорожче і якісніше. Щось я дуже сумніваюсь що бдсм закупилось дорогими ежекторними установками замість дешевих самогоних апаратів, а акциз платиться по факту продажу готового продукту, а не завозу напівфабрикатів :rotate:

Я скоріше повірю в традиційну подвійну бухгалтерію.
anatolikostis
Member

Повідомлення

опять пришел спец, который в курсе всего, но не в курсе, кто и как платит акциз на товары не первой необходимости :facepalm:
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis
Я працював в рітейлових конторах, знаю їхню кухню. Чеки видають всім до останнього, а податковій показують з них в кращому випадку відсотків 10. Як тільки приходить перевірка в якийсь конкретно взятий магаз, то там все оперативно задніми числами виправляється спеціально навченими людьми за лічені хвилини. В тому числі щодо підакцизних алкоголів, котрі аж нічм не гірше за бенз і звітуються по такій же самій схемі.

Оце бдсми все кинули і почали дорогі заводи будувати заміть банального мухлювання в бухгалтерських програмах. Моск вруби нарешті. Не варто вірити всьому, що транслюють журналісти. В реальності все відбувається куди простіше.
tcpdump
Member

Повідомлення

Hells Angels: 02.11.2021 11:15о лише дизельні варіанти, потім сказав що працює на цементному на тепловозі, холявний дизель і при чому дизель кращої якості чим на самих заправках
такі історії найчастіше закінчуються
"Чистка насос-форсунок <МістоНейм> недорого" Думаєш на тепловозах сепаратори власні стоять від хорошого життя?)
fantomrulezz
Member

Повідомлення

К вопросу про БРСМ и бодягу:
https://enkorr.ua/ru/news/letniy_zames_ ... cii/246919
https://enkorr.ua/ru/news/novyy_rekord_ ... s_t/246693
Бодяжат еще и как.
Девушка работает аналитиком в нефтехимической отрасли, так там все офигевают от того, сколько БРСМ завозит в страну растворителей и различных присадок, которые по закону запрещено в топливо добавлять.
anatolikostis
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2021 13:13 Чеки видають всім до останнього, а податковій показують з них в кращому випадку відсотків 10.
Фискальный чек - создается с помощью Регистратора расчетных операций (РРО) или Программныого РРО. Информация, которая проходит через РРО / ПРРО, передается в органы ГНС через подключение к Интернет, и не может быть изменена или удалена.
Поэтому если на левой АЗС выдается просто товарный чек, то никто никуда ничего не мухлюет. А если выдается фискальный, то любой желающий на сайте его может проверить.
Сейчас в чеки стали добавлять куар коды, с удовольствием послушаю сказки, как они их подделывают :lol:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2021 13:13Чеки видають всім до останнього, а податковій показують з них в кращому випадку відсотків 10.
Ну обсуждали же ранее, ну не разбираешься ты толком в ритейловых бизнес-процессах, ну вот зачем такую чушь нести?
То оборот с доходом и чистой прибылью путаешь, то это.
Невозможно априори спрятать фискальный чек, ррошки в онлайн режиме данные в налоговую шлют.

Отправлено спустя 29 секунд:
anatolikostis
Опередил :)
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis
І шо, ти часто чеки там перевіряєш? :laugh:
Повторюсь, я працював в найбільшій рітейл мережі в своєму сегменті. Там бухгалтерія не те що подвійна, а потрійна. Є навіть така цікава операція як "розмазати по чекам подарункові товари", суть котрої я так і не зрозумів, але факт в тому що вона є і регулярно виконується.

Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
fantomrulezz
Якби я не завідував базами даних в котрих зберігались пару варіацій з чеками, я б повірив :rotate: Я не знаю повний механізм що вони мутять оскільки доволі далекий від бухгалтерій. Але я точно знаю що мутять і в промислових масштабах.
Востаннє редагувалось 02.11.2021 13:42 користувачем Scoffer, всього редагувалось 2 разів.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Scoffer
Если фискальный чек есть - значит данные о нём в налоговой гарантированно есть.
Если фискального чека нет - значит данных о нём в налоговой гарантированно нет.

Еще есть конторы, которые мутят фиктивные писюльки, которые чисто визуально похожи на чеки, но реально не имеют никакой юридической силы. Ну и откровенные серовозы (типа розетки, цитруса и т.д. в электронике), которые выдают вместо фискального чека какую байду типа "расходная накладная от ФОП Пупкин". Вот тут да, тут уже откровенная неуплата налогов.
Scoffer
Member

Повідомлення

fantomrulezz
Ти знаєш де я раніше працював. Не хочу оголошувати привселюдно, але ти можеш скупитись пару раз і перевірити чек, мало що там цікавого виб'є :rotate:

Відправлено через 12 хвилин 46 секунд:
Ну і знову ж таки, акциз на бенз нараховується по факту виготовлення/першопродажу підакцизного товару, а не по факту завезення шмурдяку-напівфабрикату, з чого б його не наколотили. Хоч з абсолютно безкоштовного. Навіть в такому випадку на бдсм ні разу не сходяться акцизні виплати з літра. Хромає ваша теорія. А є ще ПДВ...

Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
І ще одне, а вам не здається, що навіть під 2 гривні податків з літра в окко це трішечки малувато? Рази так в 4.
mumu
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2021 14:05а не по факту завезення шмурдяку-напівфабрикату
почитай про імпорт ПММ
Scoffer
Member

Повідомлення

Нехай бдсм завозить шмурдяк, розчиники там, в чому я взагалі-то не сумніваюсь. Але офіційно продати як підакцизний бензин напряму вони його не можуть: у них немає на балансі цього товару. Як тільки вони "переробляють" розчиники в бенз методом заміни етикетки, то вже на цьому етапі треба відбашляти акцизні виплати.
Підлити/розбавити шмурдяком вони теж не можуть не сплативши цей самий акциз, оскільки цього самого підакцизного бензу стане більше ніж треба.
Це все звісно якщо продається сугубо по фіскальним чекам, котрі всі до останнього потрапляють в податкову.

То як же вони тоді все це офіційно через податкову проводять? Особисто мій вердикт - ніяк не проводять. Продається тупо ліваком.

Відправлено через 13 хвилин 10 секунд:
Те, що ви розказуєте це те ж саме що закупитись цигарками, повиймати тютюн, скрутити нові цигарки з непідакцизного картону 3 міліметри товщиною і заповнити назад тютюном, котрого тепер вистачить на вдвічі більше цигарок і вони всі тепер типу легалізовані. Це ніфіга не так працює.
Відповісти