Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
leif
Member

Повідомлення

WakeMe: 29.10.2021 23:38сколько не пытался на него перейти
а навіщо намагався, якщо не секрет?
_clawfinger_
Member

Повідомлення

LostBoy
а якщо вже пое встановлено на плату, тоді треба дивитись кейс щоб відповідна висота була, щоб не давило на плату, інакше привіт колгосп. :D
LostBoy
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 29.10.2021 23:41Купити любий кейс що подобається, а замість пое купити блок живлення типу такого. Принаймні дешевше буде.
Та не, нужен пое, того и ищу кейс.
_clawfinger_: 29.10.2021 23:41До речі вже на лінуксі з коробки є підтримка нтфс.
Я что-то пропустил и закоммитили модуль нтфс прям в ядро? Или опять юзерспэйс, как и мой зфс? :weep:
Scoffer
Member

Повідомлення

LostBoy
Запилили прям в ядро :rotate:
l-m
Member

Повідомлення

Scoffer, короч, ти вигадав собі пояснення, але тут яка справа - воно невірне :)
Це з розряду ватної думки чому немає українською локалізації для якогось продукту - патамуша єто іспорчєний поляками русскій! Але ж насправді причина в тому, чи потрібно це видавцю чи ні.
Більшість програм оновлюється так часто, що твоє пояснення причини "відсутності софту" взагалі не актуальне. Більше того якби це когось дуже кумарило, то є методи зробити софт менш залежним від подібного "застарівання".
Ну й я спецом подивився твої Audition, і компанію по списку, та маємо "Stable release:
- 16 days ago;
- 8 months ago;
- 54 days ago;
- 3 days ago".
Щось ніхто не користується 20 річними бінарниками :shuffle:

А на рахунок "програмулини для контори А" - скупий платить двічі) Та у більшості випадків спеціально навчані люди зроблять милиці щоб воно працювало далі.
Scoffer: 29.10.2021 22:25 обмежується браузером на десктопі
Дарма ти так) Браузер поступово стає ОС, та по складності розробки вже певно перевершив їх.
І виявляється що крутячи хмари на Лінуксі для веб-програмулін можна заробити більше, ніж розробці та продажу Віндовсів, дивись структуру доходів Майкрософту. Так що, навіть йому з часом стане не цікаво на чому ти запустив свій Хром (от де наступна монополія), на Вінді, МакОС, Лінуксі, чи ще чомусь більш екзотичному...
_clawfinger_
Member

Повідомлення

LostBoy: 29.10.2021 23:52Та не, нужен пое, того и ищу кейс.
Тоді окремо блок купи й звичайний короб, разом буде дешевше. Якщо для тебе місце не грає ролі.
LostBoy: 29.10.2021 23:52Я что-то пропустил и закоммитили модуль нтфс прям в ядро?
Прям в ядро. :D
LostBoy
Member

Повідомлення

Scoffer: 29.10.2021 23:54 LostBoy
Запилили прям в ядро :rotate:
Ну эт круто, шо сказать, нтфс хороша :up:
l-m
Member

Повідомлення

нтфс дно, Майкрософт зі своїми мільярдами так й не спромоглась зробити сучасну ФС, хоча це було під силу навіть чуваку що вбив свою дружину :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

l-m
Audition це софт за гроші, і не прям щоб сильно дешево було, порядку 250 баксів на рік.
Так що хто не заробляє на ньому, а робить щось просто для душі, сидять на допотопних версіях CS6, котрі від сучасних відрізняються не такими модними іконками і відсутністю анальних прив'язок до хмар. А CS6, між іншим, 8 років.

Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
LostBoy
https://www.opennet.ru/opennews/art.shtml?num=55742
Я вже казав в темі про NAS що тепер в ніксах з'явилась перша нормальна файлосистема :laugh:
Востаннє редагувалось 30.10.2021 00:07 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
l-m
Member

Повідомлення

Scoffer: 30.10.2021 00:00 сидять на допотопних версіях CS6
Ну так розробнику це навпаки не вигідно. От робив би він тільки під ЛІнукс, може там би вже зламалось та купили б свіжу версію. Профіт!

Щось не клеїться з твоєю версією :rolleyes:
Scoffer
Member

Повідомлення

l-m
Розробнику все вигідно. Студентам про софт взагалі на шару роздають щоб підсадити.
WakeMe
Member

Повідомлення

leif: 29.10.2021 23:43 а навіщо намагався, якщо не секрет?
Scoffer: 29.10.2021 23:20завелись нефанати лінукса, котрі активно пропагують його
вот как-то так :laugh:
_clawfinger_
Member

Повідомлення

:apes: :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

WakeMe
зрозуміло

я останній раз собі ставив убунту курсі на другому, витримав майже весь навчальний рік. ноут все одно іграшки не тягнув, було цікаво, що воно таке той лінукс, на додачу бонус від кинутої ненароком в розмові під універом фрази "та я взагалі на лінуксі сиджу" в 2007-8 році мене тішив, що взяти, зовсім малий ще був, "не такий як всі" і оце от все. з того часу жодного разу навіть не дивився в той бік і трохи дивуюсь, що історія про просування лінуксу в десктоп досі якось жевріє
WakeMe
Member

Повідомлення

leif
Я поставил линукс, как раз был период не играл долго в онлайн помойки, а синглы забросил тоже давно, сижу смотрю фильмы, браузер, изучаю эти установки всяких программ через консоль, настройки, интересно. Потом беру RAW файлы с фотоаппарата и все... тупик, лайтрума нету :laugh: :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

Я з лінуксом ознайомився ще з мандрейку. Році так в 2003-2004 приблизно. І з тих пір в десктопному плані там нічого не змінилось. Навіть гірше стало - компіз в ті часи виглядав сильно краще за вінХР і реально створював вау-ефект, а вайн запускав більше тогочасного софту, включно з офісами і ігрулями, ніж сучасний.

Відправлено через 5 хвилин 37 секунд:
Взагалі тоді з лібами від вінди в вайні можна було запустити практично все. Наприклад засетапити віндовий діректХ. Зараз такий фінт вже не проходить.
mumu
Member

Повідомлення

Scoffer
Убунта за 10 років стала зручніша. І софту більше, і сам софт кращий став. Гейб зі стімом у ігри вклався і деякі плюшки.
Scoffer
Member

Повідомлення

mumu
У Гейба та ж сама проблема як і у всіх - доводиться юзати прошарок (протон) для підтримки віндозних інтерфейсів бо нативні неюзабельні.
quadrotony
Member

Повідомлення

выслали мне трекинг
пальто шлют из Пакистана в США сначала на склад мист лол
Sanьka
Member

Повідомлення

О, моя Плоечка 5 завтра должна прийти :rolleyes:

Правда сейчас Фоксы/Комфи продают бандлы. Но лучше я возьму бандл чем заплачу за воздух перекупу.
Закрито