Новини
Останні статті і огляди
GTX 470
-
Decol1200
Member
Вот сиджу думаю.... мені може вистачити грошей не тільки на 460 і 2 гб опери, а ще й на 470 і 2 гб опери ( бабло підкатіло
) Вроді би треба радуватись життю і балдєти від передчуття мафії 2 та гта 4 на всіх максах , навіть при тих 22" які я зібрався купувати на Новий Рік ( подарунок для самого себе
). Але тут згадався мій грьобаний БП
. І так, я не передбачав покупку такої відеокарти, то блочок в мене на 450в з "чесними" 370-380ватт. Конфіг профільний. Думаю що робити, бо в 470 8+6пін... Може вона обійтися 1 8-ми піном чи як? (бачив переходніки 2 6пін to 8пін, але 6і6 це ж 12 йопт))) вообщем, у блок не модульний, є 1 6 пін і 3 молекса (4-пін). Хелп, вообщем. Вислювлюєм ідеї.
-
MaG!STeR
Member
Я пробовал парочку GTX470 в SLI, правда без разгона, на 750-ваттном Cooler Master c Q6600 на 3600 мгц - нормально шло, но в режиме 24/7 юзаю Corsair HX1000W.
GTX470 питается от 6+6. Это у 480 8+6.Decol1200:бо в 470 8+6пін
-
Ultrasound
Member
Ну и...?
А у миня сегодня трагедия: равшан упал с лесов, отделался легким испугом... а мине все нервы вымотали, падлы (надабыло договор на монтаж праильна оформилять)
А у миня сегодня трагедия: равшан упал с лесов, отделался легким испугом... а мине все нервы вымотали, падлы (надабыло договор на монтаж праильна оформилять)
-
Gatya
Member
Decol1200
Писать научись "поЧэлавечески"
Писать научись "поЧэлавечески"
-
Decol1200
Member
MaG!STeR
не може бути... а ну щас фоти попалю
передумав зносити тему))) ви краще скажіть чи розкриє мій проц хоча б трошки можливостей цієї відяшки?
не може бути... а ну щас фоти попалю
передумав зносити тему))) ви краще скажіть чи розкриє мій проц хоча б трошки можливостей цієї відяшки?
-
Decol1200
Member
Ап