Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Scoffer
Member
DuckRider
О, норм, ще трішки почекати і можна буде сплавити свій платиновий екземпляр 3300х в обмін на 3090ti
О, норм, ще трішки почекати і можна буде сплавити свій платиновий екземпляр 3300х в обмін на 3090ti
-
Sanьka
Member
А кто то юзал отвёртки Сяоми те что Виха делала?
Я пробовал чистую Виху и это Топчик
Я пробовал чистую Виху и это Топчик
-
wow_w
Member
З чисто віхою не порівнював, а так загалом краще більшості китайского нонейма. Розраховано на дрібний ремонт, десь щось час від часу розібрати/зібрати.
Питали Ви про такий Xiaomi Mi Precision Screwdriver?
Питали Ви про такий Xiaomi Mi Precision Screwdriver?
-
Sanьka
Member
Даwow_w: ↑ 30.08.2021 10:50Питали Ви про такий Xiaomi Mi Precision Screwdriver?
-
leif
Member
ви колись чули, щоб телефон\смартфон полежав десь поруч з магнітом і "розмагнітилась сім-карта"?
-
Scoffer
Member
leif
Дивлячись біля якого. Бачив як в гарних магнітах жаби левітують?
Дивлячись біля якого. Бачив як в гарних магнітах жаби левітують?
-
leif
Member
Scoffer
магнітна стрічка на пиловому фільтрі комп'ютерного корпусу. полежав на ній смарт (LG G7) ніч, як раз телефон ліг на неї тим місцем де лоток з двома сімкартами, після чого обидві карти напів-здохли і смарт теж тепер нормально не працює (є мережа, смс ходять туди-сюди і 4г інтернет норм, але зателефонувати нікуди не можна і прийняти виклик також)
сім карти, що полежали на магнітній стрічці сьогодні зранку вже сходив в салон і відновив, нові запрацювали нормально в смарті дружини, дзівнки йдуть (вчора не йшли в будь-якому телефоні)
коротше, підстава на рівному місці, ніколи не чув таких кулсторі. добре, що хоч смарт досить старий і його скоро міняти треба було б так чи інакше.
магнітна стрічка на пиловому фільтрі комп'ютерного корпусу. полежав на ній смарт (LG G7) ніч, як раз телефон ліг на неї тим місцем де лоток з двома сімкартами, після чого обидві карти напів-здохли і смарт теж тепер нормально не працює (є мережа, смс ходять туди-сюди і 4г інтернет норм, але зателефонувати нікуди не можна і прийняти виклик також)
сім карти, що полежали на магнітній стрічці сьогодні зранку вже сходив в салон і відновив, нові запрацювали нормально в смарті дружини, дзівнки йдуть (вчора не йшли в будь-якому телефоні)
коротше, підстава на рівному місці, ніколи не чув таких кулсторі. добре, що хоч смарт досить старий і його скоро міняти треба було б так чи інакше.
-
odessitmws
Member
в симках цифровые чипы стоят жи, им на излучения глубоко без разницыleif: ↑ 30.08.2021 16:11магнітна стрічка
-
leif
Member
odessitmws
Не знаю
мені пояснили в салоні це таким чином до того як я згадав де лежав вночі телефон. Типу це нерідко трапляється. Можливо мова про якийсь інший процес і вони так спрощують до "розмагнітилась сім карта"? Чи впершу чергу магніт зламав смарт, в смарт вже сімки 
Не знаю
-
Scoffer
Member
В сімках є NVRAM. Її тип ніяк не нормується. Цілком може бути і чутлива до магнітів MRAM, або взагалі допотопна пам'ять на магнітних доменах (bubble memory). Дивлячись що виробник подешевше наколядував.
Коротше особисто я б теж не очікував такої підстави, але в цілому чом би і ні.
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Але як тоді ті симкарти безпроводні зарядки переживають
Коротше особисто я б теж не очікував такої підстави, але в цілому чом би і ні.
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Але як тоді ті симкарти безпроводні зарядки переживають
-
leif
Member
при чому бездротовою зарядкою з цим телефоном я користувався постійно останні 2 роки мінімумScoffer: ↑ 30.08.2021 16:30безпроводні зарядки
а от з корпусом перший раз так вийшло. щоб пофоткати для оголошення поставив старий корпус поруч з місцем де смарт вночі заряджається, ну і вночі не подумавши, просто кинув його зверху на корпус, про магнітні стрічки навіть не задумався. вистачило однієї ночі, жесть
-
Scoffer
Member
leif
може у тебе просто мобільник вирішив завершити життя самогубством, і щоб не нудно йому було - забрати з собою сімки?)
може у тебе просто мобільник вирішив завершити життя самогубством, і щоб не нудно йому було - забрати з собою сімки?)
-
leif
Member
ага, добре що чохол пожалівScoffer: ↑ 30.08.2021 16:34і щоб не нужно йому було - забрати з собою сімки
-
Scoffer
Member
-
Sanьka
Member
Куда Микита делся?
-
leif
Member
Sanьka
та тут він, тут:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=47599
Останнє відвідування:30.08.2021 13:35
просто нічого не пише, читає і, мабуть, люто мінусує синіх нефанатів
та тут він, тут:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=47599
Останнє відвідування:30.08.2021 13:35
просто нічого не пише, читає і, мабуть, люто мінусує синіх нефанатів
-
Sanьka
Member
Это похвальноleif: ↑ 30.08.2021 19:49читає і, мабуть, люто мінусує синіх нефанатів
-
Dark-seer
Member
Никита даже круче Саньки, 32к плюсов
-
leif
Member
зараз Микитин темп вже не візьмеш, навіть якщо будеш найтруйовішим червоним нефанатом у світі. введення заряду помітно охолодило всю історію з оцінками коментарів, дійсно прикольне нововведення, мені сподобалось
-
Dark-seer
Member
Ага, раньше посты влегкую набирали по 200+/-leif: ↑ 30.08.2021 20:26 зараз Микитин темп вже не візьмеш, навіть якщо будеш найтруйовішим червоним нефанатом у світі. введення заряду помітно охолодило всю історію з оцінками коментарів, дійсно прикольне нововведення, мені сподобалось