Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
_clawfinger_
Member
Якщо чесно то я нею не користувався, тож не знаю норм, чи ні.Hells Angels: ↑ 27.08.2021 14:09чомусь мені здається що її не фіксити треба, а щоб зробили з нуля якісь норм чуваки.
Карантин допоміг.7mindfields: ↑ 27.08.2021 14:22Но вопрос остаётся открытым, если у неё номер контрактный - то это заключение договора с привязкой номера по паспорту, как в таком случае можно было угнать, мне тоже не ясно.
Ну и второй вопрос, как прояснилось позже, кредит на человеке по прежнему висит, кто оплачивать будет этот банкет и полетят ли в итоге с кого-то шапки за грубое нарушение требований нбу?
А ще у деяких операторів є можливість оформити резервну симку, або дубль наприклад для смарт годинників. Наприклад у Київстара, була, вже у Лайфцелл є. Сімки дві, номер один, й пакет один.
-
Scoffer
Member
Для початку треба відHells Angels: ↑ 27.08.2021 14:09чомусь мені здається що її не фіксити треба, а щоб зробили з нуля якісь норм чуваки.
Цю штуку треба перепроектувати як атомну станцію: спочатку документація на кожен гвинтик і методи його прикручування, 100500 перевірок і прийомок, і лише потім запускати. Необхідна формальна верифікація не тільки всього коду, а і апаратної платформи, на котрому він крутитиметься.
Серйозні речі ж.
-
DuckRider
Member
Я как пытался сим сменить на нано и пришлось новую брать ибо чип большой у старой, так с меня потребовали пак 2 код, который на коробке сим и секретное слово, а у вас сим выдают просто так по звонкам 
-
mumu
Member
Петицію на сайті президента проголосував John Biden, авторизований через bank_id. Якого в принципі в дії чи ще десь бути не може, бо він не резидент.
Тепер зловмисник зможе оформити цифровий підпис, взяти кредитів, і наступного разу, коли Biden приїде в Україну(якщо приїде), його буде зустрічати не тільки група державних представників, а й купа колекторів
І через суд йому ще заборону на виїзд вліпити, щоб не втік
Тепер зловмисник зможе оформити цифровий підпис, взяти кредитів, і наступного разу, коли Biden приїде в Україну(якщо приїде), його буде зустрічати не тільки група державних представників, а й купа колекторів
І через суд йому ще заборону на виїзд вліпити, щоб не втік
-
leif
Member
останній раз міняв сімку в 2017 році, вже у Львові. у мене не зберіглось нічого від старої сімки випуску 2004 року, манагер в салоні послухав мою кул сторі і поміняв без жодних пак кодів і секретних слів.DuckRider: ↑ 27.08.2021 15:50Я как пытался сим сменить на нано и пришлось новую брать ибо чип большой у старой, так с меня потребовали пак 2 код, который на коробке сим и секретное слово, а у вас сим выдают просто так по звонкам
-
KimRomik
Member
а то что можно сменить паспортные данные хоть на ФИО инопланетянина не слышал?mumu: ↑ 27.08.2021 16:12 Петицію на сайті президента проголосував John Biden, авторизований через bank_id. Якого в принципі в дії чи ще десь бути не може, бо він не резидент.
І через суд йому ще заборону на виїзд вліпити, щоб не втік![]()
-
Hells Angels
Member
leif
пак-код можна дізнатись через сервісні коди оператора. А картку від сімки можна не давати, в додатку від кс є вкладка про коричтувача де ICC код написаний, достаньо його сказати і все
пак-код можна дізнатись через сервісні коди оператора. А картку від сімки можна не давати, в додатку від кс є вкладка про коричтувача де ICC код написаний, достаньо його сказати і все
-
_clawfinger_
Member
Заплатив 200грн й поміняв, ніхто й нічого не питав, взагалі.DuckRider: ↑ 27.08.2021 15:50Я как пытался сим сменить на нано и пришлось новую брать ибо чип большой у старой, так с меня потребовали пак 2 код, который на коробке сим и секретное слово, а у вас сим выдают просто так по звонкам
-
DuckRider
Member
Так ты с сим пришел, наверно, а я сим другую брал и номер на ней менял на нужный_clawfinger_: ↑ 27.08.2021 17:05Заплатив 200грн й поміняв, ніхто й нічого не питав, взагалі.DuckRider: ↑ 27.08.2021 15:50Я как пытался сим сменить на нано и пришлось новую брать ибо чип большой у старой, так с меня потребовали пак 2 код, который на коробке сим и секретное слово, а у вас сим выдают просто так по звонкам
-
Dark-seer
Member
Во флудилке часто больше толку чем от профильных тем...
имеется мать Gigabyte GA-Z77-DS3H, работала некоторое время на встройке
2600к, принес ей сегодня попробывать 1063 от мси, карта 100% рабочая, мать дальше заставки биоса не грузиться, сброс биоса не помагает, на встройке все так же прекрасно работает
Кто виноват и что делать
имеется мать Gigabyte GA-Z77-DS3H, работала некоторое время на встройке
2600к, принес ей сегодня попробывать 1063 от мси, карта 100% рабочая, мать дальше заставки биоса не грузиться, сброс биоса не помагает, на встройке все так же прекрасно работает
Кто виноват и что делать
-
odessitmws
Member
Dark-seer
обнови бивасик
если нет значит не судьба
обнови бивасик
если нет значит не судьба
-
Dark-seer
Member
схожу сначала за нимodessitmws: ↑ 27.08.2021 18:06пивасик
-
WakeMe
Member
Dark-seer
Оба слота в МП проверял?
Оба слота в МП проверял?
-
Dark-seer
Member
odessitmws
биос последний
WakeMe
да, конечно
биос последний
WakeMe
да, конечно
-
_clawfinger_
Member
Так, я з сімкою прийшов.DuckRider: ↑ 27.08.2021 17:17Так ты с сим пришел, наверно, а я сим другую брал и номер на ней менял на нужный
-
Sanьka
Member
сегодня вы меня радуете, много флуда
каждому благоодарноость с занесением
каждому благоодарноость с занесением
-
leif
Member
у що погратись: RDR2, кіберпанк чи щось третє? (але не герої 3
)
останній сінгл пройшов в 2019 і той мафія 2 (не ремастер, а ще оригінал), а до мафії2 мабуть це була ще перша сабнавтика в 2018, коротше давно не грав в сінгли.
останній сінгл пройшов в 2019 і той мафія 2 (не ремастер, а ще оригінал), а до мафії2 мабуть це була ще перша сабнавтика в 2018, коротше давно не грав в сінгли.
-
Sanьka
Member
leif: ↑ 27.08.2021 18:35але не герої 3
Отправлено спустя 44 секунды:
Поиграй лучше в Метро Еходус.leif: ↑ 27.08.2021 18:35у що погратись: RDR2, кіберпанк
Киберпанк...... блин он такой спорный. И тот интерфейс вырвиглазный........
РДР2 тоже на любителя. Иногда хочется играть,а не вывозить навоз или полчаса чистить пистоль.
-
pixels
Member
Метро виглядає кринжово, кацапськи пики, ушанки, ватники, естетика совку і все це під українською мовою. Краще дум етернал придбай з допами ancient gods (ось де справжнє пекло
).
-
Dark-seer
Member
из последнего что прошел/начал проходитьleif: ↑ 27.08.2021 18:35 у що погратись: RDR2, кіберпанк чи щось третє? (але не герої 3)
метро еходус - ок, и длс ок
дум етернал - ок, но по сравнениею с 2016 неок
ларка, которая предыдущая(rise of the...) - прошел 30-40% в целом ок
ведьмака мучаю - не знаю, мне чето не сильно
AC одисия - очень красиво, но мне не пошло
Отправлено спустя 23 секунды:
+Sanьka: ↑ 27.08.2021 18:39интерфейс вырвиглазный