Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
Scoffer
Member

Повідомлення

_clawfinger_
Я неодноразово казав, що особисто для мене ідеал підходу процесоробудування - Cell в його вигляді на стадії проекту. Від реального консольного він відрізняється відсутністю SIMD в PPE і, відповідно, потенційно меншим жором.
SIMD в PPE взагалі тільки заради епла і додали, а епл вирішили на Cell забити :laugh: :facepalm:
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.08.2021 11:06Я неодноразово казав, що особисто для мене ідеал підходу процесоробудування - Cell в його вигляді на стадії проекту
именно в плане подхода там был хаос и неразбериха. Пихали что попало что бы угодить всем и сесть на 4 кресла сразу.
В итоге получилось какое то лайно под которое кодить сложно.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Sanьka: 11.08.2021 10:07Я думал в розницу пойдут по 780 (типа +40уе). А оказывается там не парясь накинули +200уе
вони зараз на лоху 21-22.. за гарантію треба накинути десь 3-4к.. тому варіант 24-25к більш близький до правди.
Sanьka: 11.08.2021 10:07Если и брать то лучше 3060 12г
якась дивна фігня відбувається, у чела де брав комп, в наявності тільки трешеві 3060 палит, гайнвард, кфа и обрізок асуса на 1 вентиль.
3070 два зотака еджа, одна біла і звичайна, більше ніфіга, а 3080 вообще ніякої немає :laugh: :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

Hells Angels: 11.08.2021 11:08вони зараз на лоху 21-22.. за гарантію треба накинути десь 3-4к.. тому варіант 24-25к більш близький до правди.
я уже не удивляюсь. Стричь так стричь!
Это не парикмахерская, это барбершоп :gigi:
DarkJoney
Member

Повідомлення

Sanьka
Да, только четверки чуть дороже все равно, чем были.
А ССДшки уже ничего цены.
Sanьka
Member

Повідомлення

Hells Angels: 11.08.2021 11:08 а 3080 вообще ніякої немає
плох тот чел у которого нет 3080 :gigi:
DarkJoney: 11.08.2021 11:10Да, только четверки чуть дороже все равно, чем были.
А ССДшки уже ничего цены.
6тб ред на 20уе выше прежнего. Считаю что это почти норма.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Sanьka: 11.08.2021 11:12плох тот чел у которого нет 3080
да вони не вспівають попасти на вітрину чи сайт, каже дзвонять питають чи є в наявності чи під заказ .. і приходять забирають.
Sanьka
Member

Повідомлення

Hells Angels: 11.08.2021 11:14да вони не вспівають попасти на вітрину чи сайт, каже дзвонять питають чи є в наявності чи під заказ .. і приходять забирають.
это кто? ану подать их сюда
Hells Angels
Member

Повідомлення

Sanьka польша, це не в нас :D
Sanьka
Member

Повідомлення

Hells Angels: 11.08.2021 11:16Sanьka польша, це не в нас
а, тогда понятно.
У нас такой проблемы нет.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Sanьka так у нас просто не всі готові взяти карту за оверпрайс
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.08.2021 10:59А я не перевзувався. Відносно цпу+гпу у аплє деградація.
Я про інтеграцію модулів апу один в одного. І тут у АМД, не дивлячись на продуктивність, гірше ніж у взагалі будь-кого іншого. І в перспективі це ще себе покаже.
Scoffer: 11.08.2021 11:06Я неодноразово казав, що особисто для мене ідеал підходу процесоробудування - Cell в його вигляді на стадії проекту. Від реального консольного він відрізняється відсутністю SIMD в PPE і, відповідно, потенційно меншим жором.
SIMD в PPE взагалі тільки заради епла і додали, а епл вирішили на Cell забити :laugh: :facepalm:
Так ти фанат IBM? :laugh:
Sanьka: 11.08.2021 10:49на насыщении рынка и желании произ-й гпу не слить рынок игроков (которые пересядут на консоли, смартфоны и тп)
Ну да, ну да...
Результат очевидний. :laugh: :laugh: :laugh:
Sanьka: 11.08.2021 10:58Ага, в 17м я слышал что то подобное, а потом купил 1080 за 3700грн
Це просто везіння, але не факт що так буде знов.
Та й потім, ми про нове говоримо, а не юзане залізо. Це все таки дві великі різниці.
DarkJoney
Member

Повідомлення

Sanьka
Ну так то да, 20 баксов можно и пережить.

Я недавно вундервафлю брал, Медиамакс, который в молодости был ВД Велоцираптор. Поставил корешу в бомж ПК для родственника, вполне неплохо 8.1 крутилась на нем.
Scoffer
Member

Повідомлення

_clawfinger_
У IBM топові бюджети R&D для заліза протягом та скоро вже ста років. А я фанат науки.
В IBM Research займались теорією і практикою обчислювальної техніки задовго до того як з'явились інтел з амд, не кажучи про те, що в інтелі серйозні бюджети на дослідження виділяють максимум років з 20, а у АМД як прийдеться :laugh:
DarkJoney
Member

Повідомлення

Scoffer
Лично я CELL считаю крутой идеей, и как раз Apple отчасти сделала тоже самое, задав в М1 отдельные блоки под определенные задачи.
А тут, АМУд даже не может нормально встройку кодировать/декодировать видео.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Scoffer
історію про голубого дідуся, я в курсі. :)
Тому компанію називають голубий дідусь (с) не те що та синя, або червона школота. :laugh: :laugh: :laugh:
Sanьka
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 11.08.2021 11:27Результат очевидний.
Для меня более чем. 3070 лхр уже по 980уе.
DarkJoney
Member

Повідомлення

Sanьka
А сколько 3060 по твоим каналам?
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.08.2021 11:35А я фанат науки.
синьої науки :laugh:
DarkJoney: 11.08.2021 12:29Sanьka
А сколько 3060 по твоим каналам?
нинаю.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Sanьka: 11.08.2021 12:28Для меня более чем. 3070 лхр уже по 980уе.
Угу, я лише приведу твої слова...
Sanьka: 11.08.2021 10:07Я думал в розницу пойдут по 780 (типа +40уе). А оказывается там не парясь накинули +200уе
Ліл
Sanьka: 11.08.2021 10:07так даже если по входу 740 оно все равно не айс. 740уе за мидл карту Карл!!!! Наф оно надо?
Это цена ТОПовых карт
;)
Ось така вона реальність й так все залишиться. Просто в наступний раз Нвідія зробить висновок й не буде називати рекомендовані ціни. Взнаємо в магазині. :laugh:
Закрито