Почитав я ваш спір...
leif: ↑
30.07.2021 18:06на заході а300про коштують 1400-1500 баксів, якщо не помиляюсь. і це там якийсь убер вибір, яке б'є все що приблизно з ним конкурує. пнринамні таке склалось у мене враження нещодавно
- спойлер
- https://www.amazon.com/Airpulse-A300PRO ... B08G89G3JJ
На амазоні 1999 баксів, лінк під спойлером.
Тож якщо хтось має надію що Airpulse A300PRO буде коштувати в Україні дешевше...
Розказувати про наше особливе ціноутворення з прив'язкою до євро й націнкою від бариг, розказувати не варто, та й оффтоп. Певен що на старті за "унікальність" будуть дерти ще 3 шкури зверх того...
Будемо орієнтуватися на ціни амазону
Беремо в якості цапа RME ADI-2 DAC FS ціна на амазоні 1299 баксів
Беремо пару активних моніторів. Адами А8Х я не знайшов, бо зняті з виробництва. Тож в якості альтернативи KRK ROKIT103G4 499 бакса за один.
Отже сумарно виходить 2297 баксів, проти 1999 за аірпульси.
Я не знаю який там ЦАП втиснули едіки в аірпульси, але маю великі сумніви, що він зможе тягатись з RME ADI-2 DAC FS
Аргумент, стосовно блютузу, мовляв музло з телефону зручно запускати не канає.
Беремо одноплатний пк малінку, або одроїд й ставимо волюміо на плату. Підключаємо по ЮСБ до ЦАПА, а далі на монітори. Ставимо додаток волюміо на смартфон й керуємо телефоном як пультом. Чи то в нас локальна бібліотека з купою DSD файлів грає. чи транслює apple music або тідал. Й не потрібен вам той блютуз взагалі. Усе одно блютуз працює в зоні прямій видимості. А через вайфай можна керувати хоч з балкону, чи то з кухні.
А тепер стосовно моєї системи. У мене колонки Edifier R2700 вбудований ЦАП там повна лажа. Зараз віддав куму.
Кум зробив гарну річ. Купив малінку 4 поставив капелюха HiFiBerry Digi+ Standard звук по оптиці передається на вбудований ЦАП колонок. Це краще що з них можна витиснути.
- спойлер
- https://www.hifiberry.com/shop/boards/h ... d-version/
Але моє власне імхо, я більше ніколи не куплю колонки з вбудованим ЦАПом, най краще буде окремий ЦАП. Якщо не сподобається звук, його завжди можна поміняти. Завжди можна взяти інший й порівняти звук.
Але якщо сильно хочеться аірпульси, то заради бога! Хто ми такі щоб забороняти...