Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
WalkMan
Member
IvanCh
знову ж таки, поки цеп не дзвенить – не лізь. Тим паче, якщо він варений.
знову ж таки, поки цеп не дзвенить – не лізь. Тим паче, якщо він варений.
-
Crossbow
Member
murzik
Гекко продаешь ?
Я тут неспешно подыскиваю товарищу велик (как раз в бюджете Гекко).
Гекко продаешь ?
Я тут неспешно подыскиваю товарищу велик (как раз в бюджете Гекко).
-
murzik
Member
-
murzik
Member
організатори
-
dead_rat
Member
Я помню в NFS Underground тоже была такая гонка, где надо успеть перед поездом проскочитьmurzik: ↑ 04.07.2021 17:25організатори
-
Hotspur
Member
murzik жесть
-
Leeman
Member
-
dead_rat
Member
Стиль 10/10
Цена 1000/10, наверное можно было Мерс из салона взять
Как гревел, пожалуй, и правда очень годный агрегат вышел, как раз по шведским лесам шарится.
-
IvanCh
Member
гревел без барана це не гревел.
-
leif
Member
-
isshin
Member
я просто оставлю это тут
-
dead_rat
Member
isshin
Бодипозитивщики дорвались до велосипедов - вес не важен
Бодипозитивщики дорвались до велосипедов - вес не важен
- спойлер
- Вес определяет удовольствие пользования великом, когда велик без проблем поднимается одной рукой, влазит в лифт, не пытается упасть при прислонении к стене, на кочках не пытается отбить тебе задницу...
Есть видео, где доказывается, что скорость езды по городу на Жигулях и Порше одинаковая?
-
mumu
Member
так шосер виграє не тільки від того, що він легкий(мтб є також до 10кг як і шосейні варіанти), а від сукупності характеристик : система з іншим передаточним числом, тонші колеса, гума з меншим опором коченню, менший аеродинамічний супротив як велосипеда, так і велосипедиста через посадку, жорсткіша конструкція, то менше з’їдає енергії при педалюванні
висновок у відео не про швидкість, а про чи потрібно звичайному райдеру, який не є спортсменом, гнатись за суперлайтовим і дорогим обладнанням
по аналогії ніхто в здоровому глузді ж не радить файр про чи квадру для людини, яка спорадично в якості хобі малює шось невеличке в автокаді, або 3080ті для htpc з фільмами і музикою. І завжди є оптимальна межа для отримання макс перфомансу за бакс, перевищення якої для підвищення продуктивності на певний % може коштувати непропорційно більше.
це і одна з причин, чому в бенілюксі чи в скандинавських країнах велосипедистів більше, вони майже всі катають на звичайних веліках, а в нас та багатьох інших країнах велобренди просувають більше спортивні моделі веліків, спортивний одяг та спорядження, тому в багатьох наших комюнітіс велосипедиста, що катає в звичайному одязі на простому веліку, будуть погано сприймати і досвід його знецінюватимуть.
висновок у відео не про швидкість, а про чи потрібно звичайному райдеру, який не є спортсменом, гнатись за суперлайтовим і дорогим обладнанням
по аналогії ніхто в здоровому глузді ж не радить файр про чи квадру для людини, яка спорадично в якості хобі малює шось невеличке в автокаді, або 3080ті для htpc з фільмами і музикою. І завжди є оптимальна межа для отримання макс перфомансу за бакс, перевищення якої для підвищення продуктивності на певний % може коштувати непропорційно більше.
це і одна з причин, чому в бенілюксі чи в скандинавських країнах велосипедистів більше, вони майже всі катають на звичайних веліках, а в нас та багатьох інших країнах велобренди просувають більше спортивні моделі веліків, спортивний одяг та спорядження, тому в багатьох наших комюнітіс велосипедиста, що катає в звичайному одязі на простому веліку, будуть погано сприймати і досвід його знецінюватимуть.
-
starpallace
Member
mumu, дуже точно
-
Leeman
Member
mumu

-
dead_rat
Member
Вы путаете велосипедистов и комьютеров.mumu: ↑ 08.07.2021 09:41велосипедистів більше, вони майже всі катають на звичайних веліках
На работу все ездят на обычном велике, чтоб не заморачиваться содержанием и оставлять на улице без присмотра.
А вот на покататься для удовольствия, в Европе туча народу на великах и по 5 и по 10к.
Отправлено спустя 3 минуты 40 секунд:
Я не встречал велосипедистов без велошмота.mumu: ↑ 08.07.2021 09:41велосипедиста, що катає в звичайному одязі на простому веліку, будуть погано сприймати і досвід його знецінюватимуть
Пацанов, кто проедет 5 или 10 км в джинсах - да. Кому до работы - ок.
Но чтоб человек сколько-нибудь серьезно увлекался великом и не имел шмоток(хотябы велошорт) такого не видал.
И да, опыт человека, кто рассказывает, что велошмот не нужен имеет ценность только для него самого.
-
starpallace
Member
Проходив в день до 180 км в шортах і футболці. (і багато заїздів по 120, 140, 160 в день без бажання поставити рекорд). Велошолом не юзаю, для безпеки на дорозі використовую дещо краще- дзеркало заднього вигляду. Велосипед алюмінієвий, 28 shwalbe land cruiser, решта все взагалі дешеве,- касети з ланцом і сервісом за штуку разом , гальма за сотню. Я розумію, ви напишите що так міг би і 350 проїхати, я не женусь за тим ( хоча на погоних дорогах з апхілами не думаю) але і не 10. В джинсах по 60 проходив за раз. Взагалі, як співпаде погада з вихідними планую замахнутись на 215. Та і вага в мене плаває між 88-104, що не мішає насолоджуватись велопрогулянками. Плюс набираю до 5 літрів води, їжу, інструменти , насоси, камери, рекордний маршрут частково проходив бездоріжжям (місцями проносив байк в руках через ліс з калюжами) і лютими апхілами. Таке
-
murzik
Member
залежить від здодоров'я. хтось і стоячи може вкручувати.
-
Dark-seer
Member
Зеркало спасет от оленя который тебя зеркалом заденет?starpallace: ↑ 08.07.2021 14:15Велошолом не юзаю, для безпеки на дорозі використовую дещо краще- дзеркало заднього вигляду.
-
dead_rat
Member
starpallace
А вы попробуйте велошмот, потом будете недоумевать, зачем было заниматься мазохизмом все это время
Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
Интересно, чем при падении поможет зеркало, разве что его осколками вены вскрыть
А вы попробуйте велошмот, потом будете недоумевать, зачем было заниматься мазохизмом все это время
Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
Слабоумие и отвага.
Интересно, чем при падении поможет зеркало, разве что его осколками вены вскрыть
Востаннє редагувалось 08.07.2021 14:43 користувачем dead_rat, всього редагувалось 2 разів.