это где такие зп у охранников в атб?wow_w: ↑ 02.07.2021 13:28Охранщиком в АТБ это еще класно, там зарплата 12-15000
Новини
Останні статті і огляди
Майнинг - заставь комп работать!
-
kaery
^_^
-
wow_w
Member
Я в АТБ не працював, це слів самого охоронця, тільки я так розумію, там є ставка, а решта він за рахунок додаткових змін набирає.
-
quadrotony
Member
бустеры у меня сидя дома, зарабатывают 20к+ играя игрушки
зачем кому-то в охранники идти не понимаю
зачем кому-то в охранники идти не понимаю
-
odessitmws
Member
я вот не могу понять откуда столько дурачков которое готовы платить деньги за пикселиquadrotony: ↑ 02.07.2021 13:49зарабатывают 20к+ играя игрушки
-
yupi
Member
Ага, а потом создают темы "как стримить на феномах, чтоб не тормозило?"quadrotony: ↑ 02.07.2021 13:49бустеры у меня сидя дома, зарабатывают 20к+ играя игрушки
-
quadrotony
Member
это был россиянин на феноме, он меньше получает так как только вов у него и тянет
-
PushKing
Member
Не играя в игрушки, а работая в игрушках. Не стоит подменять понятия. Такая же работа как и многие другие.quadrotony: ↑ 02.07.2021 13:49 бустеры у меня сидя дома, зарабатывают 20к+ играя игрушки
зачем кому-то в охранники идти не понимаю![]()
-
kaery
^_^
WoW довольно требовательная к железу игра. У большинства моих знакомых компы по $1000+.quadrotony: ↑ 02.07.2021 13:55это был россиянин на феноме, он меньше получает так как только вов у него и тянет
-
tablestikus
Member
ну если человек кроме уклонения от налогов ничего не умеет - то кто же ему доктор?Kronus: ↑ 02.07.2021 13:08А где столько магазинов АТБ набрать, чтобы всех трудоустроить охранниками?tablestikus: ↑ 02.07.2021 12:02 ну так пусть идут охранниками в АТБ и имеют доход
-
starpallace
Member
Може СБУ ще чимось займається, просто ви тільки новини про майнерів читаєте. Уродів які жаліють заплатити хача б за світло мені особисто не жалко, бо в результаті платити буду яwow_w: ↑ 02.07.2021 13:33 Человек живет в сферическом вакуме или в интернете) Охранщиком в АТБ это еще класно, там зарплата 12-15000, у обычного охранщика 5500-6500 грн
Відправлено через 5 хвилин 33 секунди:
https://ms.detector.media/internet/post ... ntsii-sbu/
На Чернігівщині викрили майнерів, які підключили своє обладнання до трансформаторної підстанції – СБУ
таке відчуття СБУ тільки майнерами займається, скоро буде стаття СБУ викрила майнера в його квартирі, він майнив картою біткоїни і крав електроенергію через лічильник
-
wow_w
Member
Саме так читаю виключно про майнерів, їх на сайті всі люблять і кохають. Хоча ні про те, що ціле СБУ шукало, а де ж крадуть електроенергію? А де ? Ніхто не бачить не помічає?
Це знаєте їз серії, що є купа служб на які покладені важливі обовязки, виділені гроші, дані повноваження, а вони приходять на фірму і такі, ви тут крадете електрику, все ми Вас зловили , все вилучили і поїхали самі майнити.
Проста річ, якщо енергетики побачать крадіжку, а кругом є лічильники і є показники з них, де скільки пішло і куди/скільки прийшло, пройдуться по лінії і вони відразу все побачать. Якщо крадуть відразу відключать і заяву в полоцію, це максимум рівень поліції, кражіка електрики, про яке втручання в електронні мережі можна говорити. Це фікція, замилювання очень для суспільства. Є маса справ де фігурують суми на мілярди доларів, які дуже гарно виводять для ухилення сплати податків і повязані з цим і багаті і впливові люди, о це рівень для СБУ.
Це знаєте їз серії, що є купа служб на які покладені важливі обовязки, виділені гроші, дані повноваження, а вони приходять на фірму і такі, ви тут крадете електрику, все ми Вас зловили , все вилучили і поїхали самі майнити.
Проста річ, якщо енергетики побачать крадіжку, а кругом є лічильники і є показники з них, де скільки пішло і куди/скільки прийшло, пройдуться по лінії і вони відразу все побачать. Якщо крадуть відразу відключать і заяву в полоцію, це максимум рівень поліції, кражіка електрики, про яке втручання в електронні мережі можна говорити. Це фікція, замилювання очень для суспільства. Є маса справ де фігурують суми на мілярди доларів, які дуже гарно виводять для ухилення сплати податків і повязані з цим і багаті і впливові люди, о це рівень для СБУ.
-
starpallace
Member
Як повідомляє прес-служба СБУ в четвер, зловмисники не лише викрадали електричну енергію, а й створили загрозу для критичної інфраструктури регіону, оскільки від цієї підстанції отримують електроживлення Ніжинська станція швидкої медичної допомоги, "Ніжинводоканал" та інші. За два місяці "роботи" зловмисники завдали лише прямих збитків на суму понад 3 млн грн.
це по вашому рівень участкових? Матеріали справи, думаю, ніхто з нас не читав, тому хай без нас з вами розберуться
це по вашому рівень участкових? Матеріали справи, думаю, ніхто з нас не читав, тому хай без нас з вами розберуться
-
wow_w
Member
Коли до Вас прийде СБУ (чи поліція чи ще хтось) вибивати двері з постановою про обшук, в якій буде писати, ніби Ви становите загрозу національній безпеці. Хоча Ви насправді лише користуєтесь піратською віндою та качаєте ігри на торентах, от тоді буде здивовані, почитавши схожу статтю. А там буде написано, що був затриманий кіберзловмисник, який втрутився в роботу електронно-обчислювальних машин, росповсюджував дитяче _, співпрацював куратором з країни агресора (потрібне вставити за бажанням) і своїми діями міг вплинути на роботу інтернет мережі у всій Івано-Франківській області.
Не меліть дурниці, це дійсно рівень участкового максимум опера, так є очевидний злочин крадіжка електроенергії, ніяких опертивних чи спецзаходів непотрібно проводити. І навіть не факт, що фірма (чи Фоп) які офіційно зняли приміщення, щось крали. Думаєте вони кабель до підстанції тянули самі, якось підключались до високого і ніхто про це не знав два місяці. Якщо вірете в таку дурню, співчуваю Вам, в таких справах все банальніше, десь хтось з кимось порішав, а далі не поділились з вищим керовніком, а той вже заложив знайомим СБУшникам.
Не меліть дурниці, це дійсно рівень участкового максимум опера, так є очевидний злочин крадіжка електроенергії, ніяких опертивних чи спецзаходів непотрібно проводити. І навіть не факт, що фірма (чи Фоп) які офіційно зняли приміщення, щось крали. Думаєте вони кабель до підстанції тянули самі, якось підключались до високого і ніхто про це не знав два місяці. Якщо вірете в таку дурню, співчуваю Вам, в таких справах все банальніше, десь хтось з кимось порішав, а далі не поділились з вищим керовніком, а той вже заложив знайомим СБУшникам.
-
starpallace
Member
Співчувати мені не треба, цього не просив. Хто кого здав/не порішав то їх проблеми. В чому я сумніваюсь, то в тому що вони платили за світло, а якщо вони його крали то не розумію що тут обговорювати ( а якщо ви робите так само, то злийтесь по тихому, а то може сбу і за вами стежить). Вважаєте що сбу не має взагалі нічого не робити, щоб не піаритись? То що там агентури багато, і топові діла кришуюься то і так зрозуміло, але якщо ви думаєте що майнери то священні корови , бо вам так вигідно, то я вам не лікар .
-
7mindfields
Member
Совсем связь с реальным миром потерял молодой, так даже мюнхгаузен не преувеличивалquadrotony: ↑ 02.07.2021 13:49 бустеры у меня сидя дома, зарабатывают 20к+ играя игрушки
зачем кому-то в охранники идти не понимаю![]()
-
PushKing
Member
20к вполне можно иметь бустерам. Вот только надо учитывать, что это не работа 8 часов в день и 5 дней в неделю. Это просидка штанов и наращивание геммороя с утра до ночи каждый день. А скорее всего ещё и на американских рекламах - тобишь игровое время вообще заполночь если селфов таскать.7mindfields: ↑ 03.07.2021 04:53Совсем связь с реальным миром потерял молодой, так даже мюнхгаузен не преувеличивал
-
Dark-seer
Member
именно, 20к можно зарабатывать только на eu/na сегментеПушкин: ↑ 03.07.2021 08:4220к вполне можно иметь бустерам. Вот только надо учитывать, что это не работа 8 часов в день и 5 дней в неделю. Это просидка штанов и наращивание геммороя с утра до ночи каждый день. А скорее всего ещё и на американских рекламах - тобишь игровое время вообще заполночь если селфов таскать.7mindfields: ↑ 03.07.2021 04:53Совсем связь с реальным миром потерял молодой, так даже мюнхгаузен не преувеличивал
Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
фишка людей зарабатывающих в играх, то что часто бывают старты каких любо проектов где можно снять сливки, сам это не сделаешь, но если есть команда - то реально, лично знаю чувака который заработал порядка 80-100к рублей за месяца 3-4
-
PushKing
Member
Это зарплата молодого специалиста стажировщика на условной АзовсталиDark-seer: ↑ 03.07.2021 08:53порядка 80-100к рублей за месяца 3-4
У меня, кстати, много знакомых с прошлых времен осталось, которые и щас бустерят. Все общение с ними сводится к:
- давай куда-то пойдем?
- не, я не могу. У меня баеры.
И так в любой день и в любое время
-
wow_w
Member
Процент священих оленів які вірять поліції, прокуратурі, СБУ зменьшується і це не мої слова, а офіційні соціальні дослідження.starpallace: ↑ 02.07.2021 23:12 Співчувати мені не треба, цього не просив. Хто кого здав/не порішав то їх проблеми. В чому я сумніваюсь, то в тому що вони платили за світло, а якщо вони його крали то не розумію що тут обговорювати ( а якщо ви робите так само, то злийтесь по тихому, а то може сбу і за вами стежить). Вважаєте що сбу не має взагалі нічого не робити, щоб не піаритись? То що там агентури багато, і топові діла кришуюься то і так зрозуміло, але якщо ви думаєте що майнери то священні корови , бо вам так вигідно, то я вам не лікар .
Щодо мене можете не перейматись, майнингом не займаюсь, просто маю друзів, які одною двома картами, щось там намагаються намайнити на пиво і цигарки. Я може і не так багато заробляю, як хотілось, але в мене повністю біла зарплата, якої вистачає на життя і можливість зібрати сучасний комп.
-
7mindfields
Member
Ты бы для начала ознакомился с помойным списком игр, которые могут потянуть эти всратые бустеры и с другими темами этого доморощенного предпринимателя, где он занимается кастомом со например, для того чтобы три копейки сэкономить. Ну и на последок приправить все это его командой, которая гребёт деньги лопатой и сидит на сэтапах из 1030 и фх (хотя он и сам сидит на фх’е), это вообще пушкаПушкин: ↑ 03.07.2021 08:4220к вполне можно иметь бустерам. Вот только надо учитывать, что это не работа 8 часов в день и 5 дней в неделю. Это просидка штанов и наращивание геммороя с утра до ночи каждый день. А скорее всего ещё и на американских рекламах - тобишь игровое время вообще заполночь если селфов таскать.7mindfields: ↑ 03.07.2021 04:53Совсем связь с реальным миром потерял молодой, так даже мюнхгаузен не преувеличивал