Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
DesireUA
Member
Всплыл интересный вопрос, 141qr я так понимаю кастрированный 148х12? И обычно 148 конвертится в 141 какими то колпачками, а можно ли 141 в 148 сделать например втулки трейлмех. Я этот нюанс не обдумал и теперь сомневаюсь что в будущем смогу эту втулку перекинуть на 148 
-
leif
Member
з рамою від унівеги тупо не судилось мені зібрати білд цього року. опускаючи нові пригоди рами, які її спіткали вже у Львові, скажу лише, що рама залишилась у мене чекати кращих часів, а запланований білд було зібрано натомість на класній треккінговій рамі від Prophete. made in germany і направду якісно зроблена. звичайно, що такої краси як зі свіжопофарбованою рамою не вийшло, але в цілому я задоволений що так сталось:
отже, обладнання цього кастому:
покатався поки що небагато, до години часу, на домашньому одязі. але перші враження чудові: вилка робе відмінно, колеса катять топово, посадочка прогулянкова, але саме в цій якості офігєнна (для інших випадків у мене є ще 2 велосипеди). а особливо потішили гальма, я очікував, що після дискових на треках\меріді ці взагалі не будуть гальмувати, але по сухій погоді і в умовах міста різниця мінімальна:
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
ну і ще третя фоточка, разом з треками:
отже, обладнання цього кастому:
- список
- рама: Prophete stratos entdecker 4.0, розмір 20" (L)
вилка: RockShox PARAGON Gold RL SOLO AIR 50
-
обода: DT Swiss R460 32h
втулки (передня + задня): Shimano Deore FH-T610
спиці: FireEye 292мм
ніпелі спиць: Mach1 12мм
гума: GravelKing SK+, 700x50C безкамерно
cтрічка, ніпелі, герметик: Stans
-
каретка Shimano SM-BB 52
шатуни: Shimano Deore FC M5100, 32t, 175мм
ланцюг: KMC X10
задній перемикач: Shimano Deore RD-T6000-SGS Shadow 10s
касета: Shimano Deore CS-M4100, 10s, 11-46
манетка: Shimano Deore SL-M4100-R
-
гальма (перед + зад): Shimano Deore BR-T610
ручки гальм: Shimano Deore BL-T610
виніс: PRO LT 70мм / 31.8мм +/-6°
кермо: PRO MTB LT Low Rise 31.8/720мм підйом 20 мм
гріпси: PRO Ergonomic Race чорний 32x130мм
ріжки: PRO ANATOMIC ERGO
підсідельний штир: PRO LT 27.2мм 400мм / 0мм offset
затискач підсиділу: PRO Light, 31.8мм
cідло: BROOKS B17 Standard
педалі: Shimano Deore PD-T421
покатався поки що небагато, до години часу, на домашньому одязі. але перші враження чудові: вилка робе відмінно, колеса катять топово, посадочка прогулянкова, але саме в цій якості офігєнна (для інших випадків у мене є ще 2 велосипеди). а особливо потішили гальма, я очікував, що після дискових на треках\меріді ці взагалі не будуть гальмувати, але по сухій погоді і в умовах міста різниця мінімальна:
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
ну і ще третя фоточка, разом з треками:
Востаннє редагувалось 28.06.2021 21:40 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
leif
Ты велосипеды меньше коллекционируй и больше катай
Ты велосипеды меньше коллекционируй и больше катай
-
leif
Member
dead_rat
звідки ти знаєш скільки я катаю? як мінімум 7-10 годин кожен тиждень накатую
звідки ти знаєш скільки я катаю? як мінімум 7-10 годин кожен тиждень накатую
-
dead_rat
Member
Не знаю, но вижу как коллекция растетleif: ↑ 28.06.2021 21:41звідки ти знаєш скільки я катаю?
-
Dark-seer
Member
7-10 не плохоleif: ↑ 28.06.2021 21:41 dead_rat
звідки ти знаєш скільки я катаю? як мінімум 7-10 годин кожен тиждень накатую![]()
-
dead_rat
Member
Надо подскакивать в 5-6 утра и возвращаться до 9 домой.
Только очень уж напряжно
Только очень уж напряжно
-
Dark-seer
Member
Я знаю как это работает, в прошлом гожу я так и делал, в этом году маленький ребенок не дает норм выспатся, да и работать я почемуто стал часов по 10...dead_rat: ↑ 28.06.2021 22:09 Надо подскакивать в 5-6 утра и возвращаться до 9 домой.
Только очень уж напряжно
-
dead_rat
Member
Наверное, чтоб не припахали с ребенком сидеть?Dark-seer: ↑ 28.06.2021 22:14Я знаю как это работает, в прошлом гожу я так и делал, в этом году маленький ребенок не дает норм выспатся, да и работать я почемуто стал часов по 10...dead_rat: ↑ 28.06.2021 22:09 Надо подскакивать в 5-6 утра и возвращаться до 9 домой.
Только очень уж напряжно
-
Hotspur
Member
7 часов 1 выезд летом ленивого меня в выходной деньleif: ↑ 28.06.2021 21:41як мінімум 7-10 годин кожен тиждень накатую
P S в такую жару катать нужно только утром и в 10 уже сидеть дома. днем катать невозможно
-
3-14
Member
В эти моменты я понимаю, что не очень-то я и фанат велосипедов. Спать я люблю сильно большеdead_rat: ↑ 28.06.2021 22:09Надо подскакивать в 5-6 утра и возвращаться до 9 домой.
Но вообще тоже вот неделя без катания. Восстанавливаюсь после небольшой операции, хирург сказал никаких физ нагрузок как минимум до выходных
-
dead_rat
Member
Та же фигня3-14: ↑ 29.06.2021 00:39В эти моменты я понимаю, что не очень-то я и фанат велосипедов. Спать я люблю сильно больше
Поставил новое седло и никак не опробую
Мода на короткие и широкие седла мне как-то не зашла, попа маловата
Забрал у жены Selle Italia x3, все равно она его сменила на условный диван
-
mumu
Member
в стрічці і серед знайомих, і в тематичних групах багато повідомлень, що от їхав/їхала в спеку з мінімумом води, яка закінчилась, стався перегрів, в очах темніло і т.д. але й далі аналогічним чином їдуть 
-
Hotspur
Member
идиотыmumu: ↑ 29.06.2021 10:57в стрічці і серед знайомих, і в тематичних групах багато повідомлень, що от їхав/їхала в спеку з мінімумом води, яка закінчилась, стався перегрів, в очах темніло і т.д. але й далі аналогічним чином їдуть
-
WalkMan
Member
DesireUA
так, ковпачки ≈400грн коштували
так, ковпачки ≈400грн коштували
-
Hotspur
Member
все меняется колпачками но не на каждой втулке. 135-141-142-148 может быть 1 втулка с набором колпачковDesireUA: ↑ 28.06.2021 21:26Всплыл интересный вопрос, 141qr я так понимаю кастрированный 148х12? И обычно 148 конвертится в 141 какими то колпачками, а можно ли 141 в 148 сделать например втулки трейлмех. Я этот нюанс не обдумал и теперь сомневаюсь что в будущем смогу эту втулку перекинуть на 148
-
Sphinx
Member
leif
Грац!
Грац!
-
leif
Member
Sphinx
дякую
забув вчора написати, що важить новий байк 14кг з педалями.
ну і для тих, хто не слідкував за темою з квітня треба було зазначити, що для білду усе залізо було куплено нове, за єдиним виключенням рами, яку під такий конфіг з бажаною геометрією новою в 2021 знайти практично нереально.
Відправлено через 4 хвилини 25 секунд:
це ж Богдан Воєводін десь рік тому загинув, в цей час, може трохи пізніше в липні, ніби досвідчена розумна людина, але в чятіку BIC писали, що тренування з пульсом під 200 допускав він. не знаю чи вірити чи ні в цьому випадку, але проблема з переоцінкою своїх можливостей на велосипеді, вона загалом реальна і дуже серйозна.
дякую
забув вчора написати, що важить новий байк 14кг з педалями.
ну і для тих, хто не слідкував за темою з квітня треба було зазначити, що для білду усе залізо було куплено нове, за єдиним виключенням рами, яку під такий конфіг з бажаною геометрією новою в 2021 знайти практично нереально.
Відправлено через 4 хвилини 25 секунд:
капєц. люди навіть базово не усвідомлюють що таке їхнє тіло, які там системи і як воно все працюєmumu: ↑ 29.06.2021 10:57в стрічці і серед знайомих, і в тематичних групах багато повідомлень, що от їхав/їхала в спеку з мінімумом води, яка закінчилась, стався перегрів, в очах темніло і т.д. але й далі аналогічним чином їдуть
це ж Богдан Воєводін десь рік тому загинув, в цей час, може трохи пізніше в липні, ніби досвідчена розумна людина, але в чятіку BIC писали, що тренування з пульсом під 200 допускав він. не знаю чи вірити чи ні в цьому випадку, але проблема з переоцінкою своїх можливостей на велосипеді, вона загалом реальна і дуже серйозна.
-
Hotspur
Member
что собрал молодецleif: ↑ 29.06.2021 15:30забув вчора написати, що важить новий байк 14кг з педалями.
-
dead_rat
Member
Написали из Scribe что получили мои колеса, на днях отправят
Скоро проверю миф о профите от карбоновых колес. Ваши ставки, господа?
Скоро проверю миф о профите от карбоновых колес. Ваши ставки, господа?