Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

Shpoker
ты еще скажи что меня в гугле забанили... и я забыл дорогу на яму... :laugh:
Shpoker
Member

Повідомлення

Ну мало ли :gigi:
anatolikostis
Member

Повідомлення

чердак грузит свежим трешаком от амеров
DarkJoney
Member

Повідомлення

Ну а каковы вообще шансы получить подделку с Экзиста?

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
tcpdump
Я очень за крылья переживал, чтобы maFIA не прикрутили полностью и не дали "семикратному" уйти вперед опять.
Интересно как сейчас Фуры поедут в Австрии, Бинното говорит, мол такие же траблы с резиной будут.
Scoffer
Member

Повідомлення

Американский автопроизводитель Tesla объявил об отзыве с рынка Китая более 285 тыс. электромобилей Model 3 и Model Y, большая часть из которых была произведена в Поднебесной. Причина такого решения кроется в опасениях по поводу безопасности из-за проблем с системой круиз-контроля в авто.

Согласно имеющимся данным, причина отзыва электромобилей связана с вероятностью случайного срабатывания системы круиз-контроля. Это может привести к внезапному увеличению скорости движения, что несёт потенциальную опасность для водителя и пассажиров авто.
Martix
Member

Повідомлення

Scoffer
Держите нас в курсе :gigi:
anatolikostis
Member

Повідомлення

к-повар опубликовал окончательную видео-теорию всего хреновых корецев
Fishnya
Alex

Повідомлення

anatolikostis
ни о чём выводы, если честно.
голимые вкладыши - ну, бывает.
поршни, которые геометрию теряют - вообще не ново, речь даже не о корейцах.
тонкие маслосъёмные кольца - тоже пройденный этап, кое-кто из производителей даже обжёгся.
но очень редко кто вспоминает низкий расход топлива и большую мощность мотора. а они берётся же не с потолка и обратно пропорциональны ресурсу.
вот только ресурс ты не продашь никак, а мощность и экономичность - запросто. ну и цену поменьше такого авто надо, вот и страдает ресурс и опускается до гарантийных сроков.
а! ну ещё и про экологичность надо не забывать :rotate:

ps я думал там прям секреты будут - не там просверлено, или станок неправильно насверлил или отлили не такой блок, эх..
Hells Angels
Member

Повідомлення

какой смысл смотреть моторы на раше-рынке если там все клепается чисто под внутреннего покупателя, а к нам всякие японцы/корейцы едут с азии, где не такое убогое качество.
Scoffer
Member

Повідомлення

Hells Angels
Якщо ти про 500-тисячні таксі, то там пофігу який був мотор 500 тисяч кілометрів назад :laugh: А якщо про нові машини, то до нас імпортуються точно такі самі як в росію: без маслофорсунок, з іншими насосами, вкладишами і всяким таким що у них відрізняється на внутрішньому ринку.
Тільки й того що у нас агрегатна збірка не російська, і кузов не гниє і не розвалюється ще в салоні.
zmax
Member

Повідомлення

Fishnya: 27.06.2021 02:50я думал там прям секреты будут - не там просверлено, или станок неправильно насверлил или отлили не такой блок, эх..
это не их уровень. Они обычные ребята работающие руками и все их выводы это наблюдение и огромная статистика сотен и тысяч моторов.
Hells Angels: 27.06.2021 10:52какой смысл смотреть моторы на раше-рынке если там все клепается чисто под внутреннего покупателя,
у меня нет точной инфы, но думаю моторы с вероятностью под сотку процентов корейские.
PS и тем не менее газовые сонаты и оптимы таки ходят свои 300-400к.
Scoffer
Member

Повідомлення

До речі про гниття і розвалювання :D
В 2013 я купив свого китайця, а дружбан - хюндай і30. Пробіги схожі, живемо поряд, їздимо по одним і тим самим дорогам. Гаражне зберігання і там і там.
Так от. У мене в ідеальному стані, а його і30 згнила в щент. На дверях так взагалі сквозна корозія :laugh: З двиглом теж постійні проблеми, але там не зрозуміло хто винен: на офсервісі йому якось так хитро замінювали мастило що в решті рішт двигун заполонило гуталіном.
Хюндай/кіа були гівнецем завжди. Єдиними нормальними корейцями були део поки не скопитились по політичним причинам. І то в основном тому, що завжди були філіалом дженерал моторс, а ті таки вміють робити машини.
SergN
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.06.2021 11:20Гаражне зберігання і там і там.
Згноїти машину в гаражі - багато розуму не треба. Точніше, якраз навпаки - від нестачі розуму по організації провітрювання гаража якраз це можна зробити з більшістю автівок. Щось я не бачив ще по Києву жодного гнилого корейця (на відміну від Мазд випуску до 2009 чи тих самих залишків китайців).

Відправлено через 4 хвилини 7 секунд:
zmax: 27.06.2021 11:16у меня нет точной инфы, но думаю моторы с вероятностью под сотку процентов корейские.
Та зрозуміло, що якщо до нас везуть або зі Словенії, або з Чехії (автівки, що йдуть і на євро-ринок), або ж безпосередньо з Кореї, то тут вже дещо інший підхід, аніж в кацапетії, де вимагають понад 50% локалізації. Ну і те, що до них приходять двигуни з Китаю - говорили, здається, по лінку на той же канал руссо-рятувальників двигунів.
mumu
Member

Повідомлення

деу так взагалі гнили швидше опелів :gigi: хоча двигуни 80-х опелівські копіювали доволі якісно
anatolikostis
Member

Повідомлення

как можно было менять масло и не проверять щуп :dontknow:
тем более ливнул перед поездкой 5-минутную промывку маслосистемы или еще более мягкую verylube за неделю до визита вообще.
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis
Ой, наче всі повинні розбиратись в машинах. Щуп витягнув, масло по макс, а те що колір трішки дивний на свіжому, так то ще треба знати як те свіже має виглядати. Для цього їздилось на офіційний сервіс щоб не думати що там щось не так.

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Ти ще скажи на хімію його перевіряти. :laugh: Я перші кілька раз теж на оф сервісі обслуговувався, так мені замість штатного 5в-40 один раз залили 0в-20 і ще й написали про це в сервісній книжці. Довелось скандалити, заставив замінити, і більше на офсервісі не був. Ну завезли бочку водички на укравто в районі 2015го року, а машин під це масло ще не завезли. Треба ж кудись його дівати :lol:
Hells Angels
Member

Повідомлення

вот хитра Ж, цікаво штраф впилять можна ?
Зображення
SergN
Member

Повідомлення

А що, воно здатне розганятися вище штрафного ліміту? :)
Hells Angels
Member

Повідомлення

SergN
ну номерний знак під кутом 45 градусів камери не бачать.. тому логічно вліпити за неналежне кріплення чи як там правильно
Відповісти