Останні статті і огляди
Новини
За последний месяц видеокарты AMD и Nvidia ощутимо подешевели
-
nv_ua
Member
Эфир проваливается к $1900, а сеть слабее 500 терахеш уже
-
Yaroslav
Member
leif
так, якщо крипта не буде зміцнюватись - думаю вже в липні побачимо більш-менш адекватні ціни
так, якщо крипта не буде зміцнюватись - думаю вже в липні побачимо більш-менш адекватні ціни
-
taras_cs
Member
О, норм!
Теперь отключаем нытьё:
Теперь отключаем нытьё:
И включать нытьё:Не куплю я видеокарту до 2025 года!
иПочему ваши RTX40Y0 и RX7Y00 так долго не выходят?
Где взять деньги на новую видяшку?
-
WWQ
Member
уменьшение сложности частично компенсирует падение курса + газ обычно растет, что тоже слегка компенсирует, но тенденция в целом благоприятная (не для майнера)nv_ua: ↑ 21.06.2021 15:42Эфир проваливается к $1900, а сеть слабее 500 терахеш уже
Востаннє редагувалось 21.06.2021 15:56 користувачем WWQ, всього редагувалось 1 раз.
-
nv_ua
Member
taras_cs
а ты харош
а ты харош
-
leif
Member
я не є криптоекспертом і участі в двіжусі не беру, але виглядає так, що цикл надуття бульбашки поки що закінчився, потенціал азартних і ласих до халяви хом'яків наразі вичерпано.Yaroslav: ↑ 21.06.2021 15:48якщо крипта не буде зміцнюватись
-
Yaroslav
Member
leif
так, напевне так і є. для надуття потрібно закачувати туди реальні гроші, а бажаючих катма
так, напевне так і є. для надуття потрібно закачувати туди реальні гроші, а бажаючих катма
-
nv_ua
Member
Yaroslav
Або ж просто закінчились дешеві поляріси з паскалями на LOX, бо з магазу не окупиться після х3.
по-рекомендованій ціні відяхи віддавалися оптовиками від 1000 штук, якщо комусь цікаво.
Або ж просто закінчились дешеві поляріси з паскалями на LOX, бо з магазу не окупиться після х3.
по-рекомендованій ціні відяхи віддавалися оптовиками від 1000 штук, якщо комусь цікаво.
-
Ivanovich96
Member
Мне кажется к осени нас ждут сомнительные скидки))
-
yuriy8
Member
А Ви оптиміст (на рахунок закінчились). Ходять чутки, що іституціонали на криптобіржах з вересня будуть доїти лохів, ой тобто активно працювати з інвесторами. Так що швидше зима - весна.leif: ↑ 21.06.2021 15:57я не є криптоекспертом і участі в двіжусі не беру, але виглядає так, що цикл надуття бульбашки поки що закінчився, потенціал азартних і ласих до халяви хом'яків наразі вичерпано.Yaroslav: ↑ 21.06.2021 15:48якщо крипта не буде зміцнюватись
Востаннє редагувалось 21.06.2021 16:17 користувачем yuriy8, всього редагувалось 1 раз.
-
o_O
Member
Третій рік чекаю на бюджетну відяху по бюджетній ціні.
-
black_frog
Member
Как хорошо у Nvidia с LHR получилось, теперь умникам с лоха "в игровом компе сына маминой подруги стояла" будет сложнее скинуть свой хлам. Процесс сбрjcа потихоньку начинается, в описании уже прохладные истории "прошел киберпанк, больше не нужна"
Востаннє редагувалось 21.06.2021 16:21 користувачем black_frog, всього редагувалось 1 раз.
-
_nevermind
Member
Чел, ровно месяц назад, 20ые числа мая, он так же проваливался, там ждуны в теме на 300 комментов шампанское открывали и бронировали карточки на развес.nv_ua: ↑ 21.06.2021 15:42 Эфир проваливается к $1900, а сеть слабее 500 терахеш уже
-
black_frog
Member
del
Востаннє редагувалось 21.06.2021 16:21 користувачем black_frog, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
а чого ж було чекати в 2019 і в 20 році аж до осені? ціни були прекрасні, хоч на нові хоч на вживані карти. купуй - не хочуo_O: ↑ 21.06.2021 16:14Третій рік чекаю
побачимо. я ж кажу, що не сильно в темі, то таке, просто думки стороннього спостерігача, якому, ймовірно, оптимізму надає те, що вже трохи кортить свою 1080ті, придбану 4 роки тому, проапгрейдити нарештіyuriy8: ↑ 21.06.2021 16:14Ходять чутки, що иституціонали на криптобіржах з вересня будуть доїти лохів, ой тобто активно працювати з інвесторами. Так що швидше зима - весна.
-
nv_ua
Member
_nevermind
Так я лишь констатирую факт, а не извергаюсь влажными мечтаниями, как те ребята, о которых вы говорите. Конечно же эта крипта ещё может вверх поползти к вечеру.
Так я лишь констатирую факт, а не извергаюсь влажными мечтаниями, как те ребята, о которых вы говорите. Конечно же эта крипта ещё может вверх поползти к вечеру.
-
Hotspur
Member
не уверен, осенью почти наверняка.Yaroslav: ↑ 21.06.2021 15:48 leif
-
evenmore
Member
Я бы предпочёл более твердую аргументацию)Hotspur: ↑ 21.06.2021 15:34боже какие глупостиevenmore: ↑ 21.06.2021 15:333070 (без ограничителя) за штуку баксов, к сожалению, гарантировано отобьётся майнингом, как бы он не упал.
Просто посчитайте как должны поменяться курс/сложность на всех альтах, чтоб 3070 упала ниже розетки.
-
EvhenS
Member
Що в світі закінчилися гроші? Нема за що купувати кріпту?
-
evenmore
Member
Чем хорошо-то?black_frog: ↑ 21.06.2021 16:15 Как хорошо у Nvidia с LHR получилось, теперь умникам с лоха "в игровом компе сына маминой подруги стояла" будет сложнее скинуть свой хлам. Процесс сбрjcа потихоньку начинается, в описании уже прохладные истории "прошел киберпанк, больше не нужна"
Старые карты без ограничителя на вторичке будут стоить дороже новых.