Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
divinity
Member

Повідомлення

3-14
понимаю, сам ездил сегодня + день на солнце, руки и шея обгорели ужасно... уже думаю рукава заказывать, хотя не люблю такое, но рак кожи тоже нехорошая штука.

На поезде вел нужно разбирать (в электричках) или так заходишь?
murzik
Member

Повідомлення

divinity
в Украине или в развитых странах?
divinity
Member

Повідомлення

divinity
ну я живу в Украине, так что да, спрашиваю про нашу страну. Было бы странно иное.
Dark-seer
Member

Повідомлення

divinity: 19.06.2021 20:30 divinity
ну я живу в Украине, так что да, спрашиваю про нашу страну. Было бы странно иное.
А комрад выше живет в польше, там в электричках у великов есть свои места :)
murzik
Member

Повідомлення

я в електричці переймаюсь за пошкодження свого вела, а не за інших людей, в принципі. Бо інші люди їдуть як їм заманеться,у кого на скільки нахабності вистачає, той може і в салон з велосипедом зайти.
у Львівських електричках, начеб-то, є спец місця для вела.
mumu
Member

Повідомлення

divinity
В звичайні електрички я так ставлю в тамбурі або якщо є місце, то в вагоні, або сідлом чіпляю до полиці, за нерозібраний треба платити, але в 90% на це закривають очі. В електрички підвищеного комфорту (тризначні номери мають) треба знімати переднє колесо, пакувати в чохол, і оплачувати(багажна квитанція), хоча якось їхав і не оплачуючи, а просто спакувавши.
divinity
Member

Повідомлення

Dark-seer
ясно, ну бывает) За границей я лично никогда не был и скорее всего, не буду) Поэтому для меня эти знания малозначимы =)

mumu
понимаю, ну заплатить за вел это норм, не сам же едешь, а снимать колесо это уже напряг :D
murzik
Member

Повідомлення

mumu
багажне коштує 3 грн і я вважаю некоректним цей "багаж", бо там вказано - багаж понад 30 кг. їм потрібно зробити окрему плату за велосипед і спец місця робити, імхо
2 рази возив в зібраному стані в тамбурі
mumu
Member

Повідомлення

divinity
з ексцентриком вел пакується в чохол за десятки секунд. Інакше не пустять або в кращому випадку будуть просити на лапу.
мене колись в регіональний поїзд з сидячими місцями до Кам’янця не пустили навіть з запакованим велосипедом, бо там типу вагони не пристосовані і заборонено, прийшлось тоді аварійно міняти маршрут для відпочинку.

murzik
раніше багажний коштував 50% вартості, а останні рази 100% рахували. мені норм платити аби мати можливість доїхати, все одно дешевше ніж таксі наймати.
3-14
Member

Повідомлення

Пруфы чего? Я бы вообще выложил просто линки на свою страву, но это анонимный форум, пусть таким и остается :)
На тебе скрин , если хош, полюбуйся. С утреца выяснилось что велокомп разрядился, мерялось все часами, поэтому средняя низкая, часы не умеют в автопаузу. Ну и температура там средняя, с утра было прилично прохладнее
Screenshot 2021-06-19 194933.jpg

Вот так вот я сегодня поцарапал раму :-/ Обпер на бетонный вазон клумбы, но из-за перегрева после быстрого отрезка соображал слабо. В общем вельчик так аккуратно сдуло ветром и протянуло по верхнему краю вазона. В общем еще одно доказательство, что в такую горячую погоду на солнце лучше не катать
Screenshot 2021-06-19 194422.jpg
murzik
Member

Повідомлення

mumu
може на різних напрямках по різному?
тип - надлишок
ВАРТ=2,23ГРН. :-/
3-14
Member

Повідомлення

Dark-seer: 19.06.2021 20:32А комрад выше живет в польше, там в электричках у великов есть свои места
Так и есть. Правда в сезон именно на электричку билет на провоз вела не купить. Есть лайфхак — одно из приложений всегда продает билеты, независимо от наличия мест, у них такой баг уже пару лет, типа нет коннекта к базе, значит билет продать можно. В результате в местах для велов творится просто ад, велов намного больше чем мест
Dark-seer
Member

Повідомлення

3-14: 19.06.2021 20:51В общем еще одно доказательство, что в такую горячую погоду на солнце лучше не катать
у нас все лето такое, так что без вариантов :weep:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.06.2021 19:48открываешь уголовный кодекс, читаешь, закрываешь уголовный кодекс. покупка краденого наказуема только если человек знал что оно украдено. неуплата 10 000 долларов налогов идет как в крупном размере и чревата неприятностями и затратами.
а ти впевнений що у блогерів ці байки оформлені саме так, з ухилянням від податків? чому саме як подарунок а не як "рекламний зразок" в аренду на 99 років і т.д. ти бачив договори брендів чи агенств які їх репрезентують з блогерами? ставлю два снікерси, що не бачив і це все твої вигадки.

але знову ж таки, на шальках терезів з одного боку декілька дорогих велосипедів, які ніяк не впливають на укр. рітейл і тисячі нелегально завезених велосипедів (можна скільки завгодно сперечатись про доведеність їхнього походження) які впливають на весь український велодвіж надзвичайно негативно у багатьох аспектах. що тобі тут незрозумілого? :)
3-14: 19.06.2021 19:57Господа, вижу вашу полемику со сливным балаболом, мне интересно, что должно произойти что вы этого клоуна перестали всерьёз воспринимать? Пожалуйста, перестаньте его цитировать, мне больно на это смотреть.
перепрошую, друже :beer:
3-14: 19.06.2021 19:57Этот раз засек пульс — 160 в среднем
:eek:

у мене піковий пульс десь 153-155 і це триває менше ніж на 3хв за 2-годинну покатеньку.
я не лікар, але з того, що я читав в інтернеті про пульс, з середнім 160 це вже буде натурально небезпечно катати, наслідки можуть бути дуже стрьомними. обережніше там про всяк випадок
divinity
Member

Повідомлення

И, кстати, спасибо за совет седла Мерида комп. У меня стандартное кубовское седло, но оно узкое, 130 вроде, а у меня кости 120-130 (точнее померять не получается :laugh: ), вот Мерида хорошая будет. Думал на Али заказывать, но там всякое говнище, один карбон, а я все же хочу ЕЗДИТЬ на велике, а не цепляться за седло и матерится, что оно порвало велошорты :laugh:
leif
Member

Повідомлення

divinity: 19.06.2021 20:58Мерида комп
найкраще бюджетне сідло, на якому мені довелось покатати :up:
3-14
Member

Повідомлення

leif: 19.06.2021 20:55що я читав в інтернеті про пульс, з середнім 160 це вже буде натурально небезпечно катати
Я знаю, я періодично спілкуюсь з кардіологом та проходжу обстеження. Сьогодні реально поганий день був, зазвичай все набагато більш лайтово
divinity
Member

Повідомлення

mumu
чехол, плюс при снятии колеса нужно вставлять между тормозными колодками пластмассу специальную. Редко возишь это все вот, когда внезапно захочешь срезать 100 км и вернуться домой пораньше на электричке)
3-14
Member

Повідомлення

divinity: 19.06.2021 21:11при снятии колеса нужно вставлять между тормозными колодками пластмассу специальную
Свернуть бумажку в несколько раз и внатяг вставить в калипер ;)
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 19.06.2021 20:55а ти впевнений що у блогерів ці байки оформлені саме так, з ухилянням від податків?
конечно

Отправлено спустя 32 секунды:
leif: 19.06.2021 20:55чому саме як подарунок а не як "рекламний зразок" в аренду на 99 років
потому что налоговый кодекс такое не предусматривает. безоплатная аренда чего либо физ лицом у юр лица стоимостью в н тысяч долларов не предусмотрена. а для части физ лиц за такое их просто привлекут за коррупцию

Отправлено спустя 32 секунды:
leif: 19.06.2021 20:55ти бачив договори брендів чи агенств які їх репрезентують з блогерами? ставлю два снікерси, що не бачив і це все твої вигадки.
их нет. со спортсменами видел

Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
leif: 19.06.2021 20:55але знову ж таки, на шальках терезів з одного боку декілька дорогих велосипедів, які ніяк не впливають на укр. рітейл і тисячі нелегально завезених велосипедів (можна скільки завгодно сперечатись про доведеність їхнього походження) які впливають на весь український велодвіж надзвичайно негативно у багатьох аспектах.
все сказанное демагогия
Востаннє редагувалось 19.06.2021 21:30 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти