Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

DesireUA: 18.06.2021 23:41Вы серьёзно думаете что от удара от фуру шлем не разлетится?
Как выше уже сказали, шлем и должен разлететься, за счет этого не разлетится твой череп и мозг.

Вот более зрелищный пример как должен вести себя правильный шлем при ударе
mumu
Member

В тому випадку в Києві удар був не просто об автомобіль, а в металевий кут причепа. Навіть в шоломі навряд чи б залишився живий, але шансів було б більше. Тому завжди катаю в шоломі, більше того, інколи при пересування іншими способами шолома не хватає :gigi:
Dark-seer
Member

я на днях в машине так ударился головой, что пожалел что без шлема :laugh:
DesireUA
Member

Значит надо будет ещё разориться на брендированный шлем с мипсом. А то то что я ношу не внушает доверия и пару разу уже падал, то может он уже внутри где то микротоещины пустил

Отправлено спустя 44 секунды:
Кстати как там поживает владелец трейлмехов, когда будет более подробный обзор?)
murzik
Member

не легка то справа, заміряти сідло :laugh: фольга RIP
начебто 10-10.5 см
якщо орієнтуватися на це
спойлер
Изображение
то сідло треба 130 мм
на МТб зараз якраз 130мм і в порівнянні з тим, що було на геко 165 мм - набагато зручніше
Последний раз редактировалось murzik 19.06.2021 11:20, всего редактировалось 1 раз.
Dark-seer
Member

Видел сегодня марин на планетарке, просто шикарный сити байк :super:
Hotspur
Member

murzik: 19.06.2021 11:18на МТб зараз якраз 130мм і в порівнянні з тим, що було на геко 165 мм - набагато зручніше
165 на очень крупного парня :gigi:

Отправлено спустя 10 минут 5 секунд:
murzik: 19.06.2021 11:18начебто 10-10.5 см
без шуток заедь на комбайнеров тебе померяют. безоплатно
murzik
Member

Hotspur
потрібні деталі цього процесу ))
Hotspur
Member

murzik: 19.06.2021 12:22потрібні деталі цього процесу ))
не так интересно как ты думаешь :lol: . садишься на специальную пластиковую штучку с гелем внутри. ее ложиш на ровную поверхность и просто садишься на нее на 20 секунд неподвижно. гель уходит из мест где кости и по шкале видно расстояние. все.
murzik
Member

Крем від натирань для ніжної жіночої шкіри.
https://velodim.kyiv.ua/katalog/sportiv ... -9-ml.html
HER :lol:
В магазині "ВелоДім" існує послуга тестування сідла.
це треба їм когось на ТО завезти, заодно і сідло підберуть, правда купувати у них не буду :D
Sphinx
Member

murzik: 19.06.2021 11:18було на геко 165 мм
*майже вдавився йогуртом*
НІЧОСІ... 165 то ні міский крузер покататись півгодинки по парку...
Hotspur
Member

Sphinx: 19.06.2021 15:43НІЧОСІ... 165 то ні міский крузер покататись півгодинки по парку...
165 мм седло где то на качка 210 см высотой :gigi:
murzik
Member

Hotspur: 19.06.2021 12:26
murzik: 19.06.2021 12:22потрібні деталі цього процесу ))
не так интересно как ты думаешь :lol: . садишься на специальную пластиковую штучку с гелем внутри. ее ложиш на ровную поверхность и просто садишься на нее на 20 секунд неподвижно. гель уходит из мест где кости и по шкале видно расстояние. все.
і в джинсах це прокатить?
leif
Member

насправді ширина сідничних кісток часто залежить від зросту (втім не завжди), але не від статури людини. якщо ти розкачаєшся чи нажереш собі пузо, кістки залишаться тієї ж ширини, а підбирати сідло треба саме по них, а не по тому який у тебе обхват стегон. я не міряв професійно, але вдома у себе наміряв в районі 12см, оптимальна ширина сідла для мене вийшла в районі 150мм. 137 та 140мм однозначно мало, 160 забагато. 155 (до речі вищезгадане меріда comp cc) — ок.
Hotspur
Member

murzik: 19.06.2021 16:07і в джинсах це прокатить?
да. но можешь раздеться и мерять голым :lol: даже с трансляцией на ютуб :lol:

Отправлено спустя 30 секунд:
leif: 19.06.2021 16:08наміряв в районі 12см, оптимальна ширина сідла для мене вийшла в районі 150мм.
150 седло много для 120 костей
leif
Member

Hotspur
можливо я не точно поміряв. я таки купив собі різних сідух шириною від 137мм до 160мм і експериментував з ними, на меріді 155мм відкатав 1600км

найзручніше сідло для мене з усіх що я пробував виявилось Pro falcon gel 152 mm:
https://velosiped.com/tovary/komplektuy ... a0295.html

Відправлено через 11 хвилин 32 секунди:
от до речі, цікаво з бруксом б17, cідуха величезна, 175мм, як вона підходить універсально всім?

знаю купу людей зовсім різного зросту і ваги, які в захваті від бруксу і накатали на ньому тисячі кілометрів.

мій брукс ще лежить, велосипед досі у механа збирається, але наступного тижня вже почну тестувати.
Hotspur
Member

leif: 19.06.2021 16:13я таки купив собі різних сідух шириною від 137мм до 160мм і експериментував з ними, на меріді 155мм відкатав 1600км
я не большой спец по фиту но кости у меня 143 и седло 158 мне даже чуть широко, наверно хватило бы и 152-155
murzik
Member

а дядько з ютуба каже, що 2 см зверху треба брати
leif
Member

цікаво, у байк фемілі ця послуга ще актуальна:
https://bike-family.com.ua/test-sedel :dontknow:

реально норм пропозиція була, але щось зараз не бачу взагалі плашки "тест" в каталозі сідух у них.
Hotspur
Member

leif: 19.06.2021 16:34реально норм пропозиція була, але щось зараз не бачу взагалі плашки "тест" в каталозі сідух у них.
на комбайнеров всю жизнь есть прокат седел. что вы в то байк фемили уперлись ? :lol: изза того что там все на подаренных гревелах ездят и всем их парят ? :lol:

Отправлено спустя 11 минут 34 секунды:
murzik: 19.06.2021 16:30 а дядько з ютуба каже, що 2 см зверху треба брати
вася ?
Ответить