Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
wigar
Member
dead_rat подскажи - отели заранее заказывал или по месту находил?
-
dead_rat
Member
За несколько дней букали Airbnb или booking.com .wigar: ↑ 23.05.2021 06:18 dead_rat подскажи - отели заранее заказывал или по месту находил?
По месту как в Крыму никто не шарится.
-
Sphinx
Member
murzik
-
Hotspur
Member
редкая история с алю. что за руль, сколько лет ему было ?
-
Sufir Havat
Junior
Стоковый руль cannondale trial 7 2013, 8 лет
- спойлер

-
dead_rat
Member
Дефицит на велики переплюнул таковой на видяхи.
Чувак купил мой Скотт Аддикт 20 2020 за 1500, я его покупал ровно гол назад за 1680.
Шикарно поучился ездить за 180 евро.
Чувак купил мой Скотт Аддикт 20 2020 за 1500, я его покупал ровно гол назад за 1680.
-
wigar
Member
Еще месяц подождать и наверно в + продать можно былоdead_rat: ↑ 24.05.2021 20:24 Дефицит на велики переплюнул таковой на видяхи.
Чувак купил мой Скотт Ардис 20 2020 за 1500, я его покупал ровно гол назад за 1680.
Планирую чуть крови донорски сдать завтра, интересно как на пульс повлияет, 2-3 года не сдавал. Сбрасываю вес любыми доступными средствами
-
dead_rat
Member
Не думал отрубить руку?wigar: ↑ 24.05.2021 21:32Планирую чуть крови донорски сдать завтра, интересно как на пульс повлияет, 2-3 года не сдавал. Сбрасываю вес любыми доступными средствами
-
Dark-seer
Member
Лучше ногуdead_rat: ↑ 24.05.2021 21:34Не думал отрубить руку?wigar: ↑ 24.05.2021 21:32Планирую чуть крови донорски сдать завтра, интересно как на пульс повлияет, 2-3 года не сдавал. Сбрасываю вес любыми доступными средствами![]()
-
dead_rat
Member
Тогда педали крутить труднее
-
3-14
Member
Неплохо, но у меня с первым шоссером было круче я его купил за 400 евро, катался 3 года или где-то 14000 км и продал за те-же 400 евроdead_rat: ↑ 24.05.2021 20:24Чувак купил мой Скотт Аддикт 20 2020 за 1500, я его покупал ровно гол назад за 1680.
Справедливости ради, пришлось поменять моноблоки кампы на шимановские, потому что какой-то чудак решил что кампа 9 скоростей совместима с шимано 9 скоростей. Замена обошлась в 50 евро. Ну и расходники менял по износу.
-
dead_rat
Member
Ахаха, тоже отлично провернул3-14: ↑ 24.05.2021 22:52Неплохо, но у меня с первым шоссером было круче я его купил за 400 евро, катался 3 года или где-то 14000 км и продал за те-же 400 евро
-
Hotspur
Member
wigar: ↑ 24.05.2021 21:32Еще месяц подождать и наверно в + продать можно было я пытался мурзику свой продать на 7тыщ грн дороже чем купил , еще месяцок и он наверно купил бы
-
Mifash
Member
Мурзик не такой глупий что би не пробить цени на них .Hotspur: ↑ 25.05.2021 00:14wigar: ↑ 24.05.2021 21:32Еще месяц подождать и наверно в + продать можно было я пытался мурзику свой продать на 7тыщ грн дороже чем купил , еще месяцок и он наверно купил бы![]()
![]()
рыдаю в голос
-
dead_rat
Member
Есть у нас люди, шарящие в карбоновых колесах на шоссеры?
-
wigar
Member
Контактов нет, так шо ногу и правда нельзя .
А вот про руку думал, но недавно был в гипсу на руку, так шо без руки тоже не удобно + на работе одной рукой медленно документы обрабатываю.
Сдал сёдня 440грам, видел читера на электросамокате - сдал и поехал, а мне еще петлять домой.
-
murzik
Member
не те, чого очікував. тестувати на асфальті не правильно, а на грунт ще не віїзджав, для чого його і брав - для покатушок на вихідних по природі на розслабоні, де на геко дуже важко.
вилка взагалі враження не справила, накачав 65 psi
важкий, довго розганяється, навантаження на коліна.
єдиний плюс - відчувається втома ніг, можливо з часом будуть кращі враження.
накат - таке...в порівнянні з геко то не накат. геко два рази крутнув - погнав.
такі діла
так як Сансанич не получається
а максималка в 35 то взагалі фініш
проблема в тому, що я звик на геко до швикості, ну якої швидкості? середня 19 по асфальту з максимальною 40, ото вся швидкість, але якась легкість на ньому. а тут чисто танк (як хотів
) чого жалітися то, якщо хотів
і не такий вже він мякий, тиск мінімальний з вказаного на покришках, вилка теж 65 псі (вага 63).
можливо покришки 2.25 роблять його таким
картобоновий шосер 2022
вилка взагалі враження не справила, накачав 65 psi
важкий, довго розганяється, навантаження на коліна.
єдиний плюс - відчувається втома ніг, можливо з часом будуть кращі враження.
накат - таке...в порівнянні з геко то не накат. геко два рази крутнув - погнав.
такі діла
так як Сансанич не получається
а максималка в 35 то взагалі фініш
проблема в тому, що я звик на геко до швикості, ну якої швидкості? середня 19 по асфальту з максимальною 40, ото вся швидкість, але якась легкість на ньому. а тут чисто танк (як хотів
і не такий вже він мякий, тиск мінімальний з вказаного на покришках, вилка теж 65 псі (вага 63).
можливо покришки 2.25 роблять його таким
картобоновий шосер 2022
-
Hotspur
Member
murzik: ↑ 25.05.2021 21:18картобоновий шосер 2022
Отправлено спустя 29 секунд:
он тяжелее. и колеса тяжелееmurzik: ↑ 25.05.2021 21:18важкий, довго розганяється, навантаження на коліна.
-
leif
Member
щоб не було зайвого завантаження просто не стартуй\не крути високі передачі і проблема вирішена. конфіг у тебе дозволяє взагалі завжди легенько крутити на високому каденсі, якщо проблемні коліна тільки так і роби.murzik: ↑ 25.05.2021 21:18навантаження на коліна
17" рама проти 20", навіть незважаючи що це мтб і гібрид, це величезна різниця. просто нормально сів на ньому, більш прямо, не тягнешся до керма, от і навантаження інакше відчулось.murzik: ↑ 25.05.2021 21:18єдиний плюс - відчувається втома ніг
універсальних велосипедів не буває, тому бажано їх мати як мінімум два)) ти ж гекона не продав? заміни на ньому виніс, налаштуй посадку і буде тобі і під асфальт ригід і під грунти МТБmurzik: ↑ 25.05.2021 21:18проблема в тому, що я звик на геко до швикості, ну якої швидкості? середня 19 по асфальту з максимальною 40, ото вся швидкість, але якась легкість на ньому. а тут чисто танк (як хотів ) чого жалітися то, якщо хотів
-
murzik
Member
leif
якщо у мурзіка 2 різних велосипеди не їдуть\"не такі", то проблема явно в наїзднику
якщо у мурзіка 2 різних велосипеди не їдуть\"не такі", то проблема явно в наїзднику