buy the dip
а я пока пойду трусы поменяю
нехилый такой отток произошел... затарились под завязку.Кількість біткоїнів на криптовалютних біржах досягла мінімуму за останні чотири місяці, за даними аналітичної компанії Glassnode. Також аналітики помітили масштабні відтік головної криптовалюти з децентразірованних майданчиків, де угоди відбуваються безпосередньо.
Перед обвалом ціни біткоїна до $30 тис 19 травня був зафіксований найбільший приплив цифрових монет на криптобіржі. За одну годину на торговельні майданчики завели майже 23 тис цифрових монет.
Тоді ж був відзначений найбільший приплив біткоїнів на криптовалютну біржу Binance за всю історію її існування. За 48 годин користувачі перевели на рахунки майданчика 38 тис біткоїнів, що на той момент дорівнювало $1,38 млрд.
Після цього увечері 19 травня стався найбільший за рік відтік цифрових монет. Користувачі криптобірж за добу вивели на холодні гаманці близько 175 тис біткоїнів на $7 млрд за курсом на той момент.
Вибачте вдруге зустрічаю такий термін FUD що він означає?Timerli: ↑ 22.05.2021 09:56 сильно, особенно 2 FUDа из китая
В момент когда биткоин сильно дешевеет быстрее продать в него другие альты, чем судорожно искать доллары которые завести, для покупки биткоина по распродаже. За годы уже сформировалась некоторая закономерность, по которой идёт развитие событий:ATIRadeon: ↑ 22.05.2021 15:01 Почему все валюты падают в цене, а биткоин держится на уровне, искусственно удерживают его или остальные валюты могут потом вверх пойти?
ага, это как Доллар падает сильнее, а всякие там рубли и зайчики центр мировой валютыATIRadeon: ↑ 22.05.2021 15:50А я подумал что альты наоборот должны падать слабее битка, ведь они и так дешевые и купил чуток альтов. Вот я нубик.

Я сам не помню расшифровку но смысл в том что это такое событие типа "Китай запретил майнинг!", "Китай запретил крипту!", "власти США взяли Бинанс за яйца и скоро биржа закроется!". В общем все новости смысл которых прямо и сильно негативный по отношению к чему-то_clawfinger_: ↑ 22.05.2021 15:29Вибачте вдруге зустрічаю такий термін FUD що він означає?
Не, ну в самом-то деле )_clawfinger_: ↑ 22.05.2021 15:29 Вибачте вдруге зустрічаю такий термін FUD що він означає?
Страх, Неуверенность, Сомнение_clawfinger_: ↑ 22.05.2021 15:29Вибачте вдруге зустрічаю такий термін FUD що він означає?
еще пол года назад это была нереальна цена.starpallace: ↑ 23.05.2021 15:41І ефірчик проообиває двійку!
из википедии спецом для вас_clawfinger_: ↑ 22.05.2021 15:29Вибачте вдруге зустрічаю такий термін FUD що він означає?