Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 3)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
leif
Member
-
odessitmws
Member
на найсе свой мирок, как ордера накидают такая прибыль и будетleif: ↑ 19.05.2021 16:24щось тут не чисто
26.61 уже
Отправлено спустя 42 секунды:
27.88
-
_clawfinger_
Member
Повір це не проблема.Scoffer: ↑ 19.05.2021 15:37Припустимо всі китайці різко перейшли на електроний юань і почали фіксувати десятки-сотні мільярдів транзакцій на добу в блокчейні. Питання в студію: через скільки часу закінчиться місце на всіх китайських винтах щоб зберігати ланцюг транзакцій з народження е-юаня і аж до вічності?
Для довідки усі транзакції на фондових й фінансових ринках записуються., там терабайти даних. Більше того ними торгують. Наприклад рейтерс за лям баксів продає всі наявні дані що у них є з першого дня існування компанії, це з тих часів коли ще ордера передавали телеграфом.
Той же ютуб скільки даних, це ж скільки місця займає. А транзакції займають ще менше місця. Для прикладу на біржах торги індекса Е-міні, Доу, СП 500 це самі активні біржі. Там такі обсяги, що усі кріптобіржі разом в прольоті при порівнянні з ними. Там тисячі ордерів в наносекунди!
Так що записати навіть усі транзакції людства на блокчейн й зберігати, це взагалі ні разу не проблема.
ЗІ: Там біток рухнув, вже нижче 33600, ефір теж.
-
Sanьka
Member
И нахрен она мне надо если вся настройка заключается в установке пароля на вифи ?Scoffer: ↑ 19.05.2021 15:08І при тому всьому роутерОС - шикарна,
Речь же не о упоранте -сисадмине каком то что для дома будет городить всякую фигню, так как он сисадмин и религия не позволяет купить Кинетик и не парится.
Речь об юзерах как я и еще 99% таких же. Которые подключили и забыли. А между "нами" есть два отличия.
Одни хотят помощнее(Нетгир, Линсис, Кинетик), а другим и так сойдет (ТПшка).
К слову у меня лет 6-7 работал ТП-Линк 4300. Идеально отработал.!
-
_clawfinger_
Member
ось так правильніше будеSanьka: ↑ 19.05.2021 16:53как он сисадмин и религия не позволяет купить анальний зонд від ФСБ під назвою Кинетик и не парится.
-
WakeMe
Member
_clawfinger_
Законопослушному гражданину нечего прятать от спецслужб за фаерволами в роутере, а просмотр роликов с серой сашей их не интересует
Законопослушному гражданину нечего прятать от спецслужб за фаерволами в роутере, а просмотр роликов с серой сашей их не интересует
-
Sanьka
Member
Ну ладно втопку кинетик. Там железо старое, так что я не фанат его.
Купить Нетгир/Линксис и не парится. Прошивки ок, стабильность ок, железо ок. Что еще надо?
Отправлено спустя 54 секунды:
Притом я не говорю что ессть всякие сяоми/хуавеи/асусы где железо норм, а софт говно.
Беру те где обе сторны на уровне.
Купить Нетгир/Линксис и не парится. Прошивки ок, стабильность ок, железо ок. Что еще надо?
Притом я не говорю что ессть всякие сяоми/хуавеи/асусы где железо норм, а софт говно.
Беру те где обе сторны на уровне.
-
_clawfinger_
Member
Я про ФСБ, а не СБУ. От законослухняному громадянину від СБУ нема чого ховати, а від ворожих це вже інша справа. Будь яка інфа це козир який невідомо як можуть використати проти тебе. А якщо буде потреба й можливість, то ворог скористається цією можливістю, можеш не сумніватися!WakeMe: ↑ 19.05.2021 17:04_clawfinger_
-
WakeMe
Member
Если серьезно, че все за этим железом гонятся в роутере? Это для каких-то фишек дополнительных? Я вот 10 летний туполинк 841-й сменил, просто потому что он нужное количество стен не пробивал по воздуху, а все что было в радиусе пробития работало без проблем.Sanьka: ↑ 19.05.2021 17:06железо ок
Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
Если к нам сюда доберется ФСБ, то это значит в стране явно большие проблемы чем дырявый роутер_clawfinger_: ↑ 19.05.2021 17:11Я про ФСБ, а не СБУ
-
_clawfinger_
Member
Згоден, але й роботу стосовно збору даних чужих громадян, теж не варто полегшувати.WakeMe: ↑ 19.05.2021 17:13Если к нам сюда доберется ФСБ, то это значит в стране явно большие проблемы чем дырявый роутер
-
DarkJoney
Member
Sanьka
Будет время - брось ссылку на свой роутер в ЛС. Спасибо. Я на новой квартире думаю вообще шкаф собрать с роутером без вафли, свитчем, и поставить красивую какую-нибудь точку доступа.
А Кинетик я даром не хочу, ибо у меня как-то устоялось мнение, что прошивка излишне русифицирована.
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Будет время - брось ссылку на свой роутер в ЛС. Спасибо. Я на новой квартире думаю вообще шкаф собрать с роутером без вафли, свитчем, и поставить красивую какую-нибудь точку доступа.
А Кинетик я даром не хочу, ибо у меня как-то устоялось мнение, что прошивка излишне русифицирована.
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Молюсь за наши видеокарты.leif: ↑ 19.05.2021 16:24щось тут не чистоodessitmws: ↑ 19.05.2021 16:22рановато, пару часов прибыль как с фонтана![]()
-
Dark-seer
Member
odessitmws
Копает отменно
Копает отменно
-
Sanьka
Member
см профильDarkJoney: ↑ 19.05.2021 19:03Будет время - брось ссылку на свой роутер в
Я не страдаю паранойей,но их пропускаю из-за железа старого.DarkJoney: ↑ 19.05.2021 19:03А Кинетик я даром не хочу, ибо у меня как-то устоялось мнение, что прошивка излишне русифицирована.
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
отлично, надеюсь все будет и дальше ок.Dark-seer: ↑ 19.05.2021 19:05Копает отменно
-
анти__бот
Member
Ты про то что у тайфунов хорошое давление и много лопастей, там мотор площадь большую занимает, вот и давят хорошо, прокачивают меньше соответственно давят сильней, даже закон какой-то такой был.Grinnie Jax: ↑ 19.05.2021 08:02Вроде бы, наоборот, у самых давящих там много лопастей. А у двигающих паветра мало, и они почти перпендикулярны плоскости вентиля.
-
Scoffer
Member
Ні, це велика проблема. Жодна фін установа не зберігає дані про свої транзакції вічно. Спробуй замовити виписку в банку датою на 10 років назад_clawfinger_: ↑ 19.05.2021 16:30Повір це не проблема.
А тим часом бакс в штатах діє безперервно вже 230 років. Скільки транзакцій за цей час вже було зроблено? І скільки ще буде?
Там панти транзакцій. Для українського фондового мова йде про тисячі, максимум десятки тисяч транзакцій на добу якщо якийсь дуже панічний день видався. А от транзакції від народу - зовсім інша справа._clawfinger_: ↑ 19.05.2021 16:30Для довідки усі транзакції на фондових й фінансових ринках записуються., там терабайти даних.
Яка трагедія_clawfinger_: ↑ 19.05.2021 16:30Там біток рухнув, вже нижче 33600, ефір теж.
-
Hells Angels
Member
прощупывание почвы, сколько скинули и сколько купили .. думаю еще раз его опустят, более основательно, а не так как сегодня .. что +6к уже набрал._clawfinger_: ↑ 19.05.2021 16:30Там біток рухнув, вже нижче 33600, ефір теж.
-
_clawfinger_
Member
Я не про український фондовий мову веду. У нас де-факто немає фондового ринку, то дрібна калюжа. От американський фондовий ринок це вже інша справа. Там тисячі операцій в наносекунду йде. Це тільки по одному інструменту, а їх там ціла купа. Якщо дуже цікаво, то почитай що таке високочастотна торгівля.Scoffer: ↑ 19.05.2021 19:49Там панти транзакцій. Для українського фондового мова йде про тисячі, максимум десятки тисяч транзакцій на добу якщо якийсь дуже панічний день видався. А от транзакції від народу - зовсім інша справа.
Наші банки дуже жадібні, так що як приклад вони не годяться від слова, взагалі.Scoffer: ↑ 19.05.2021 19:49Ні, це велика проблема. Жодна фін установа не зберігає дані про свої транзакції вічно. Спробуй замовити виписку в банку датою на 10 років назадНаші банки зобов'язані зберігати інфу лише 5 років, і не сильно горять продовжувати цей термін. А в блокчейні ти або зберігаєш весь ланцюг, або дані стають просто битими, іншого варіанту не дано. В цьому його суть роботи.
А тим часом бакс в штатах діє безперервно вже 230 років. Скільки транзакцій за цей час вже було зроблено? І скільки ще буде?
От Чіа це більша проблема ніж блокчейн державних грошей.
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Це добре)Hells Angels: ↑ 19.05.2021 19:55прощупывание почвы, сколько скинули и сколько купили .. думаю еще раз его опустят, более основательно, а не так как сегодня .. что +6к уже набрал.
-
tablestikus
Member
_clawfinger_
объем основных бирж фондовых США - где то 13млрд ордеров в сутки.
объем основных бирж фондовых США - где то 13млрд ордеров в сутки.
-
Scoffer
Member
tablestikus
В даному випадку об'єм в грошах не важливий, це всього-лише циферки в транзакціях. Важлива кількість транзакцій і час їх зберігання.
В зберігання протягом вічності я не вірю хоча б тому, що вічність точно нагенерує об'ємів більших за ємність винтів
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
і це лише одна з проблем, інша проблема - пропускна спроможність транзакцій в блокчейні, вона трішечки того, не тих порядків що можна отримати стандартними банківськими переводами. Тому навіть керована крипта - шляпа.
В даному випадку об'єм в грошах не важливий, це всього-лише циферки в транзакціях. Важлива кількість транзакцій і час їх зберігання.
В зберігання протягом вічності я не вірю хоча б тому, що вічність точно нагенерує об'ємів більших за ємність винтів
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
і це лише одна з проблем, інша проблема - пропускна спроможність транзакцій в блокчейні, вона трішечки того, не тих порядків що можна отримати стандартними банківськими переводами. Тому навіть керована крипта - шляпа.
-
tablestikus
Member
Scoffer
так я ж не в деньгах объем сказал, а именно в ордерах что ставили на биржи за день новые
А по правилам финрегулятора сша данные по сделкам хранятся минимум 6 лет. Но в основном хранят как раз их вечность на холодных хранилищах во избежание так сказать последствий в будущем, а так же для аналитики
так я ж не в деньгах объем сказал, а именно в ордерах что ставили на биржи за день новые
А по правилам финрегулятора сша данные по сделкам хранятся минимум 6 лет. Но в основном хранят как раз их вечность на холодных хранилищах во избежание так сказать последствий в будущем, а так же для аналитики