Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
murzik
Member
3-14
тепер зрозуміло, чому тут радять "дорогі" для мене велосипеди.
тепер зрозуміло, чому тут радять "дорогі" для мене велосипеди.
-
Mifash
Member
Ким працюєте?3-14: ↑ 14.05.2021 19:41Шоссер мой мне обошелся чуть больше чем в треть ЗП. Гравел вот хочу взять, там примерно недельная ЗП будет но там я еще боны собираюсь использоватьmurzik: ↑ 14.05.2021 18:10Скільки місячних доходів (вільних коштів) коштує ваш велосипед?
-
murzik
Member
Mifash
не ким, а в якій країні
не ким, а в якій країні
-
Mifash
Member
Назва професії і більше нічого не потрібно.
-
leif
Member
а хто тут радить дорогі? я щось не помічавmurzik: ↑ 14.05.2021 19:43радять "дорогі" для мене велосипеди
-
murzik
Member
27.5 .... на 27.5 дуже класний варіант був https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1319457.html
але ж я відкидав всі варіанти окрім 29
типу картобовий вел дозволляє знехтувати колесами в користь 27.5 ..?
але ж я відкидав всі варіанти окрім 29
типу картобовий вел дозволляє знехтувати колесами в користь 27.5 ..?
-
3-14
Member
Навпаки, я раджу не витрачати багато, рік копити собі на вел як на мене повна дурість.murzik: ↑ 14.05.2021 19:43тепер зрозуміло, чому тут радять "дорогі" для мене велосипеди.
-
murzik
Member
тому і в кавичках. дорогі для мене. а для інших це 1-1.5 зпleif: ↑ 14.05.2021 19:53а хто тут радить дорогі? я щось не помічавmurzik: ↑ 14.05.2021 19:43радять "дорогі" для мене велосипеди
-
leif
Member
покажи де тобі радили велосипед навіть за 1000 доларів чи вище?murzik: ↑ 14.05.2021 20:06тому і в кавичках. дорогі для мене. а для інших це 1-1.5 зп
тут якщо тобі і давали поради то орієнтуючись на твій бюджет, тобто в районі 16-17 тисяч, а якщо і заходила мова про дорожчі байки, то це ти сам питав конкретно про якусь модель типу меріди 300.
-
dead_rat
Member
Завтра с товарищем тестим Каньон Эндуренс 8 шоссеры
-
mumu
Member
сходив на сайт pridebikes подивитись, шо там у них, глянув ціну rocks dirt tour в 40к грн і
- 18+
-
Hotspur
Member
на олх за столько же карбон стоит зимой с документамиmumu: ↑ 14.05.2021 20:36сходив на сайт pridebikes подивитись шо там у них, глянув ціну rocks dirt tour в 40к грн
-
murzik
Member
не їде велик, 99% асфальт
п.с: хрущ в око попав, аж болить
п.с: розворот забороено ближче 10 метрів до пішоходного переходу водятли
але, імхо, якщо вже дивитися і на 27.5, то на драйві багато ропозицій, навіть голдова вилка https://drive-sport.com.ua/goods/51516/850776.html правда не факт що є у Вінниця, бо Джаміс до сих пір висить на сайті, а по факту його нема
зуб даю, що мтб цей маршрут візьме не гірше а то і краще, враховуючи стан асфальту
п.с: накачав 50 рсі, норм їде
пс: велосипед догори пузом стояв 1 добу, заднє нальмо провалюється, прокачка ручкою допомогає на декілька спрацьовувань. вверх підіймав і качав - не допомогає. потрібно зняти колесо і нажати на колодки і ручку?
Отправлено спустя 9 минут 52 секунды:
де ви там, оновлюю сторінку а вас нема теж хрущів ловите лобом?
- спойлер
п.с: хрущ в око попав, аж болить
п.с: розворот забороено ближче 10 метрів до пішоходного переходу водятли
це про цей https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/olmo ... Jfbhc.html29 то була раніше мода, після 26
Потім появились 27.5 як золота середина між тими і тими
Пересів на гревел, тому й продаю
але, імхо, якщо вже дивитися і на 27.5, то на драйві багато ропозицій, навіть голдова вилка https://drive-sport.com.ua/goods/51516/850776.html правда не факт що є у Вінниця, бо Джаміс до сих пір висить на сайті, а по факту його нема
зуб даю, що мтб цей маршрут візьме не гірше а то і краще, враховуючи стан асфальту
п.с: накачав 50 рсі, норм їде
пс: велосипед догори пузом стояв 1 добу, заднє нальмо провалюється, прокачка ручкою допомогає на декілька спрацьовувань. вверх підіймав і качав - не допомогає. потрібно зняти колесо і нажати на колодки і ручку?
Отправлено спустя 9 минут 52 секунды:
де ви там, оновлюю сторінку а вас нема теж хрущів ловите лобом?
-
Hotspur
Member
не поможет. надо полностью прокачивать. шприц и так далее. на ютубе есть роликиmurzik: ↑ 14.05.2021 21:33велосипед догори пузом стояв 1 добу, заднє нальмо провалюється, прокачка ручкою допомогає на декілька спрацьовувань. вверх підіймав і качав - не допомогає. потрібно зняти колесо і нажати на колодки і ручку?
Отправлено спустя 1 час 35 минут 8 секунд:
гавна. вес их сравниmurzik: ↑ 14.05.2021 21:43на драйві багато ропозицій
-
murzik
Member
і що, це норм стан вилки? на сальнику пилюка, чи з маслецем вже?
- спойлер
-
Hotspur
Member
ловил почти глазом пчелу и муху. вообще без очков ездить не надоmurzik: ↑ 14.05.2021 21:43теж хрущів ловите лобом?
-
murzik
Member
а вночі?Hotspur: ↑ 14.05.2021 23:20ловил почти глазом пчелу и муху. вообще без очков ездить не надоmurzik: ↑ 14.05.2021 21:43теж хрущів ловите лобом?
-
Hotspur
Member
договариваешься с нашим львовским шоссером. он сходит с владельцем в мастерскую там его посмотрят. потом перешлют тебе. по фото вилку смотреть не надо. и да, оно стоит денегmurzik: ↑ 14.05.2021 23:20це норм стан вилки? на сальнику пилюка, чи з маслецем вже?
Отправлено спустя 2 минуты 43 секунды:
я вообще без очков не хожуmurzik: ↑ 14.05.2021 23:21а вночі?