leif: ↑ 13.05.2021 14:25от же ж нубаси, не читають експертів, не знають, що на підвісі по поганому асфальту буде швидше ніж на шосері. а в Україні іншого асфальту і немаєDark-seer: ↑ 13.05.2021 14:15трансюкрейн чувак проехал, 1500км
Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
dead_rat
Member
-
odessitmws
Member
а тротуары еще хуже, вот сегодня ехал по грунтовому в Одессе то, в парке проезжаю так там надолбни\стыки еще советские в 2-3см каждые пару метровHotspur: ↑ 13.05.2021 15:25 у нас крайне специфичные дороги.
-
Sanьka
Member
Ты главное за парєбрік не выезжайodessitmws: ↑ 13.05.2021 16:30и еще советские в 2-3см каждые пару метров
-
murzik
Member
вже другу камеру порвав міні-насосом - відривається ніппель.... які придбати нормальні, щоб тиск тримали? бо придбав в місцевому нонейм, так вона травить через резину, якщо 70 качаєш, через 5 днів вже 50. для дому додатково потрібно стаціонарний насос напільний.
-
Hotspur
Member
купить насос со шлангом. и напольный домой большой тоже со шлангомmurzik: ↑ 13.05.2021 20:48 вже другу камеру порвав міні-насосом - відривається ніппель.... які придбати нормальні, щоб тиск тримали? для дому додатково потрібно стаціонарний насос напільний.
-
murzik
Member
https://bike-comp.com.ua/components/tir ... -40mm.html норм?
покришки 42-622 (700х40С)
Шредер 40мм - що це означає? бо є 60 і 48 і т.д
покришки 42-622 (700х40С)
Шредер 40мм - що це означає? бо є 60 і 48 і т.д
-
Hotspur
Member
высоту наверно. высокие обычно для шоссе но там нет авто ниппеляmurzik: ↑ 13.05.2021 20:51Шредер 40мм - що це означає? бо є 60 і 48 і т.д
-
Sphinx
Member
murzik
То писаки на сайті фігню написали, там 48 мм., на коробці дивись.
А нашо 70 дути? В тебе там 18 мм колеса, чи шо? В 42мм покри 40 за очі для тебе буде.
Коли ручним насосом качаєш - рукою притримуй ніпель, шоб не рвало туди-сюди в процессі.
А нашо 70 дути? В тебе там 18 мм колеса, чи шо? В 42мм покри 40 за очі для тебе буде.
Коли ручним насосом качаєш - рукою притримуй ніпель, шоб не рвало туди-сюди в процессі.
-
dead_rat
Member
Schwalbe, Continental или другого производителя с именем.murzik: ↑ 13.05.2021 20:48які придбати нормальні, щоб тиск тримали?
И нормальный насос, как вообще можно что-то мини насосом накачать? Я даже шоссер задалбываюсь им подкачивать
-
Hotspur
Member
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/olmo-na ... 2c91ec357d мурзик можешь брать
Отправлено спустя 58 секунд:
Отправлено спустя 58 секунд:
вон выше ссылку посмотри
-
dead_rat
Member
Согласен, лучшее предложение из всего что было за последнее времяHotspur: ↑ 13.05.2021 23:37мурзик можешь брать
-
leif
Member
ок, давай випишу тобі ще один безкоштовний урок читання і розуміння написаного, попередніх уроків було мало і у тебе продовжуються з цим проблеми.Hotspur: ↑ 13.05.2021 15:25тут люди стоимость велосипеда посмотреть в гугле не могут
я написав, що по 7к продаються "топові\передтопові велосипеди в лінійках виробників". подивись два рази уважно, чи вказано у цьому реченні конкретних виробників чи конкретні лінійки? ні, не вказано. тому ця фраза абсолютно коректна, іди в гугл, відкривай різні каталоги (не тільки спеша) і дізнаєшся що далеко не кожен виробник велосипедів має велосипедні лінійки мтб\шосеров\гравелів і.т.д. з топами по 15к, навіть серед добре відомих і популярних виробників.
ти просто як завжди, перекручуєш і чіпляєшся до слів, тому що в нормальну аргументовану дискусію очевидно не здатен, тому тобі залишається отаке чіпляння до слів, фантазії, балабольство і зливи.
-
Hotspur
Member
сначала человек не понимает что 6к долларов не ТОПовые моделиleif: ↑ 11.05.2021 11:09новий хіт "7к за середньостатистичний" від творців "за 2к бюджетний але непоганий"
Отправлено спустя 53 секунды:
потом понимает что он дурак но надо же на кого то свернуть . и на всякий случай не на Гугл . ты такой смешной что пиши ещеleif: ↑ 14.05.2021 00:07я написав, що по 7к продаються "топові\передтопові велосипеди в лінійках виробників". подивись два рази уважно, чи вказано у цьому реченні конкретних виробників чи конкретні лінійки? ні, не вказано. тому ця фраза абсолютно коректна, іди в гугл, відкривай різні каталоги (не тільки спеша) і дізнаєшся що далеко не кожен виробник велосипедів має велосипедні лінійки мтб\шосеров\гравелів і.т.д. з топами по 15к, навіть серед добре відомих і популярних виробників.
ти просто як завжди, перекручуєш і чіпляєшся до слів, тому що в нормальну аргументовану дискусію очевидно не здатен, тому тобі залишається отаке чіпляння до слів, фантазії, балабольство і зливи.
-
dead_rat
Member
Hotspur
Выключай дурачка, мы тут не для набросов на вентилятор.
Выключай дурачка, мы тут не для набросов на вентилятор.
-
Hotspur
Member
Santa Cruz Blur $10999 USD (MSRP) https://www.santacruzbicycles.com/en-US/bikes/blur не Спешом единым
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
я то тут при чем. вон человек ценникам не верит.
-
Dark-seer
Member
Не возьмёт, там синглHotspur: ↑ 13.05.2021 23:37 https://www.olx.ua/d/obyavlenie/olmo-na ... 2c91ec357d мурзик можешь брать
Отправлено спустя 58 секунд:вон выше ссылку посмотри
-
Dima1602
Junior
Хороший кукуруз с приличным обвесом . Тем более в дх они всегда хорошо были, а значит в подвесах чего-то, да соображают
Цена адекватная вполне за новый,
Цена адекватная вполне за новый,
-
murzik
Member
на покришках намальовано 50 мін-75 макс. камера не тримає тиск, тому качав 65, а 5 днів вистачало до 50Sphinx: ↑ 13.05.2021 22:12 murzik
Отправлено спустя 2 минуты 19 секунд:
так 27.5Hotspur: ↑ 13.05.2021 23:37 https://www.olx.ua/d/obyavlenie/olmo-na ... 2c91ec357d мурзик можешь брать
-
Dark-seer
Member
не поедет?murzik: ↑ 14.05.2021 07:22так 27.5
-
murzik
Member
Dark-seer
Hotspur не одобряет
я хочу 29
+ он сингл
Отправлено спустя 8 минут 12 секунд:
Hotspur не одобряет
я хочу 29
+ он сингл
Отправлено спустя 8 минут 12 секунд:
MAXISS не?dead_rat: ↑ 13.05.2021 23:17Schwalbe, Continental или другого производителя с именем.murzik: ↑ 13.05.2021 20:48які придбати нормальні, щоб тиск тримали?
И нормальный насос, как вообще можно что-то мини насосом накачать? Я даже шоссер задалбываюсь им подкачивать