Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
dead_rat
Member
leif
Имхо, все что не стандартизировано, будет чисто игрой маркетологов. Равно как и испытания, показывающие противоположный результат в зависимости от того кто платит.
Имхо, все что не стандартизировано, будет чисто игрой маркетологов. Равно как и испытания, показывающие противоположный результат в зависимости от того кто платит.
-
leif
Member
dead_rat
можливо, тим не менш як раз з точки зору фізики, все що стверджуть що для Wavecell що для MIPS є абсолютно логічним, на мою думку, неможливо сперечатись. важко лише виміряти реальну користь у якихось осяжних числах.
можливо, тим не менш як раз з точки зору фізики, все що стверджуть що для Wavecell що для MIPS є абсолютно логічним, на мою думку, неможливо сперечатись. важко лише виміряти реальну користь у якихось осяжних числах.
-
dead_rat
Member
А это и не возможно, на эту тему написаны целые исследования, недавно на них натыкался даже.leif: ↑ 05.05.2021 16:59важко лише виміряти реальну користь у якихось осяжних числах.
Но суть проста, шанс что ты упадешь очень мал, МИПС или поможет или нет, 50/50.
Но допустим, это событие случается. Вопрос: сколько денег ты готов будешь заплатить за секунду до удара, чтобы «обделаться легким испугом»? Думаю, больше 100$
Отправлено спустя 2 минуты 14 секунд:
Себе я купил без Мипса, просто о нем не знал. Выбирал чтоб нравился и хорошо сидел.
Менять не буду, так как мое убеждение, я все сделал по инструкции и с моей стороны это все, как я объективно могу себя обезопасит
-
leif
Member
навіть якщо там на 1% зменшується ймовірність отримати струс мозку, варто взяти шолом з MIPS\Wavecell. я саме про це і написав на кілька постів вище.
https://pelotonmagazine.com/gear/bontra ... revention/
хм... отут викладають досить переконливо. шальки терезів по троху схиляються в бік bontrager, можна навіть пережити супер маріо лук
https://pelotonmagazine.com/gear/bontra ... revention/
хм... отут викладають досить переконливо. шальки терезів по троху схиляються в бік bontrager, можна навіть пережити супер маріо лук
-
dead_rat
Member
А я з тобою погодивсяleif: ↑ 05.05.2021 17:11я саме про це і написав на кілька постів вище.
Отправлено спустя 31 секунду:
М - маркетингleif: ↑ 05.05.2021 17:11шальки терезів по троху схиляються в бік bontrager, можна навіть пережити супер маріо лук
Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
Меня смущает фирма Бонтрегер - ими владеет Трек и наценка у пацанов и за себя и за Трек и за того парня
-
leif
Member
розумію, але навіть пропускаючи цю інфу через сито скептицизму, технологія виглядає доволі цікаво, а аргументи і методи досліджень досить валідними.dead_rat: ↑ 05.05.2021 17:12М - маркетинг
-
dead_rat
Member
leif
Купиш - скажу что правильно сделал.
Не купишь - тоже соглашусь, что правильно.
Совет давать не буду
Купиш - скажу что правильно сделал.
Не купишь - тоже соглашусь, что правильно.
Совет давать не буду
- спойлер
- Каждый свой парашют выбирает и складывает сам
-
Hotspur
Member
не верюmurzik: ↑ 05.05.2021 15:40коратек в резерві за мурзиком
-
Sphinx
Member
Ми про дешеві втулки, які зроблені під осі, але через ковпачки можна поставити на екцентрик. Коли воно так стоїть, вже непоодинокі випадки були, коли в такій конструкції внутрішня вісь, з тонкого люміню, досить швидко каже "я устал, я мухожук".3-14: ↑ 05.05.2021 15:45У меня эксцентрики на текущих колесах Vision уже проехали 10к
Вітання Мурзику, співчуття тому магазину, якого ті будеш сіпати по 15 разів в день з різними надуманними сумнівами (та всі такі були, не переживай )murzik: ↑ 05.05.2021 15:40коратек в резерві за мурзиком
-
Hotspur
Member
мой следующий точно будет с MIPSleif: ↑ 05.05.2021 17:11навіть якщо там на 1% зменшується ймовірність отримати струс мозку, варто взяти шолом з MIPS\Wavecell.
-
mumu
Member
Вело шолом за 30 баксів дає норм захист. При падінні на голові найбільше страждає височно-лобова доля і челюсть, якщо так за безпеку переживати, то фулфейс дасть більше захисту від МІПС, конструкція шолома як для "bmx" також більшу площу голови захищає.
-
Hotspur
Member
согласен. берите эндуро шлемы а не шоссе.mumu: ↑ 05.05.2021 18:18конструкція шолома як для "bmx" також більшу площу голови захищає.
Отправлено спустя 37 секунд:
в нем постоянно катать напряжно немногоmumu: ↑ 05.05.2021 18:18фулфейс дасть більше захисту
-
leif
Member
почитай за wavecell, має бути ще краще, принаймні мене маркетологи переконали я собі беру Bontrager Specter WaveCelHotspur: ↑ 05.05.2021 17:53мой следующий точно будет с MIPS
-
dead_rat
Member
Выглядит хорошо и цена вроде нормальнаяleif: ↑ 05.05.2021 18:22почитай за wavecell, має бути ще краще, принаймні мене маркетологи переконали я собі беру Bontrager Specter WaveCelHotspur: ↑ 05.05.2021 17:53мой следующий точно будет с MIPS
-
leif
Member
скоріше за все так, мій Merida SLIDER 2 виглядає цілком якісно зробленим, але мені сильно не подобається як він виглядає, аж бісить.mumu: ↑ 05.05.2021 18:18Вело шолом за 30 баксів дає норм захист.
і це тут я ще в такому казуальному одязі а-ля "вийшов на райончік прогулятись", воно ще більш-менш. з велошортами і майкою Craft взагалі недоречно виглядає.
p.s.
так, їду по тріщинах асфальту і страждаю, сумую за амовилкою і ледве стримую себе щоб злізти і покатити велосипед поруч
-
murzik
Member
ну я все ще вагаюсь. думаю, що він не виправдає моїх очікувань. але ви ж пишете, що потрібно дивитися "в живу", робити примірку. от і сходжу.Sphinx: ↑ 05.05.2021 17:50 Вітання Мурзику, співчуття тому магазину, якого ті будеш сіпати по 15 разів в день з різними надуманними сумнівами (та всі такі були, не переживай )
-
leif
Member
по зовнішньому вигляду трохи компроміс для мене, знову ж таки, Lazer Z1 набагато привабливіше на мій смак, але припустимо.dead_rat: ↑ 05.05.2021 18:27Выглядит хорошо и цена вроде нормальная
-
mumu
Member
коли буде звіт про соточку звичайними дорогами типу хоч в Дрогобич або Рогатинleif: ↑ 05.05.2021 18:34так, їду по тріщинах асфальту і страждаю, сумую за амовилкою і ледве стримую себе щоб злізти і покатити велосипед поруч
-
leif
Member
mumu
якось буде, але соточку я з дропбаром поїду, не на цьому. поки тільки перший тиждень нормального тепла у нас, ще не довелось далеко виїжджати
якось буде, але соточку я з дропбаром поїду, не на цьому. поки тільки перший тиждень нормального тепла у нас, ще не довелось далеко виїжджати
-
Hotspur
Member
ура. мурзик начал делать дела и перестал смотреть ОЛХmurzik: ↑ 05.05.2021 18:35ну я все ще вагаюсь. думаю, що він не виправдає моїх очікувань. але ви ж пишете, що потрібно дивитися "в живу", робити примірку. от і сходжу.
Отправлено спустя 36 секунд:
думаю не очень скороmumu: ↑ 05.05.2021 18:44коли буде звіт про соточку звичайними дорогами типу хоч в Дрогобич або Рогатин
P S 438 км с начала сезона