что православный флетбар с людьми делаетleif: ↑ 08.04.2021 20:54це фантастика просто: легкість, швидкість, жорсткість, керованість, комфорт, всі мої очікування було перевершено. не знаю навіть як описати свої враження
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
leif
Member
на сіті байку чи фітнес байку, на якому ти катаєш по парку\місту, щоб умовно просто на годинку виїхати розім'ятись, відволіктись від роботи, зустрітись з кимось на каву, баран — це не найкраща ідея. його переваги не розкриваються від слова взагалі в такому режимі, а недоліки, принаймні особисто для мене, — помітні. повторюсь вкотре, що кожен вид керма під свої сценарії покатух, універсальності тут немає.
-
Gavri1a
Member
leif
поздравляю со сборкой. в велике важно, чтобы радовал и приносил положительные эмоции
поздравляю со сборкой. в велике важно, чтобы радовал и приносил положительные эмоции
-
leif
Member
дякуюGavri1a: ↑ 09.04.2021 02:04поздравляю со сборкой
this is the wayGavri1a: ↑ 09.04.2021 02:04в велике важно, чтобы радовал и приносил положительные эмоции
-
Dark-seer
Member
murzik
разве не очевидно?
разве не очевидно?
-
Bublik
Member
murzik
Мерида практически не катана, если есть доки и до тыс 17 поторговаться - можно брать
Мерида практически не катана, если есть доки и до тыс 17 поторговаться - можно брать
-
murzik
Member
Bublik
Так і скинув він до 17 , ага...я думаю і 500 не скине.
Отправлено спустя 2 часа 35 минут 13 секунд:
Так і скинув він до 17 , ага...я думаю і 500 не скине.
Отправлено спустя 2 часа 35 минут 13 секунд:
Italiano?
-
mumu
Member
murzik
наріж три або більше шматочків ковбаси коту, яким признач номер відповідно до вєліка, який кіт обере, той і купуй
наріж три або більше шматочків ковбаси коту, яким признач номер відповідно до вєліка, який кіт обере, той і купуй
-
murzik
Member
mumu
всі 3
на меріду що, ціна завищена?
всі 3
на меріду що, ціна завищена?
-
Hotspur
Member
схема мне нравитьсяmumu: ↑ 10.04.2021 10:30наріж три або більше шматочків ковбаси коту, яким признач номер відповідно до вєліка, який кіт обере, той і купуй
Боже храни святую бескамерку. Сегодня так красиво пробил переднее что думал уже все, но нет, герметик залатал правда не сразу и колесо было полуспущено . Но все равно сильно лучше камеры. Так что юзайте бескамерку или заливайте слайм в камеры
-
murzik
Member
якщо б домовитися, що меріду поверне на 2х спереду, то можна брати
тільки там винос коротиш, це не страшно? він певно не по асфальту катав
Отправлено спустя 2 часа 50 минут 2 секунды:
треба брати меріду
просити, щоб він вернув на 2х?
якщо там вже герметик, доливати щось потрібно буде?
тільки там винос коротиш, це не страшно? він певно не по асфальту катав
Отправлено спустя 2 часа 50 минут 2 секунды:
треба брати меріду
просити, щоб він вернув на 2х?
якщо там вже герметик, доливати щось потрібно буде?
-
Bublik
Member
murzik
Сам же решил что х2 для тебя лучше. Хочешь чтобы переубедили?
Узнать что за герметик там сейчас и когда и сколько лил. Я лью в пустую 2.25 на найнер 90 мл
Сам же решил что х2 для тебя лучше. Хочешь чтобы переубедили?
Узнать что за герметик там сейчас и когда и сколько лил. Я лью в пустую 2.25 на найнер 90 мл
-
Bublik
Member
murzik
Есть сомнения будет ли нормальная в плане выполнения своих функций смесь герметика на амиачной основе и безамиачной, это если не угадаешь
Лучше бы слить и залить заново. Или пусть тот веломеханик сам добавит
Есть сомнения будет ли нормальная в плане выполнения своих функций смесь герметика на амиачной основе и безамиачной, это если не угадаешь
Лучше бы слить и залить заново. Или пусть тот веломеханик сам добавит
-
murzik
Member
Чи коратек?
Чи ямис
Чи ямис
-
leif
Member
-
mumu
Member
murzik
ти про Jamis HIGHPOINT A1? за 17 472 грн? на 2к дешевше за вживану меріду, якщо є картка клієнта. Я б купляв його, якби стояв вибір між цими двома велосипедами. На різницю докупиш норм ланцюг, ще якісь плюшки або просто зекономиш.
корратек також норм, піди подивись вживу, коли магазин відкриють. або замов два і від одного відмовся.
felt з Італії, мабуть, вкрали без коліс, може так пристібнутий був, зараз на ньому дешман китай покришки на таких же ободах. Як для краденого велосипеда в такій конфігурації він ще й дорогий
ти про Jamis HIGHPOINT A1? за 17 472 грн? на 2к дешевше за вживану меріду, якщо є картка клієнта. Я б купляв його, якби стояв вибір між цими двома велосипедами. На різницю докупиш норм ланцюг, ще якісь плюшки або просто зекономиш.
корратек також норм, піди подивись вживу, коли магазин відкриють. або замов два і від одного відмовся.
felt з Італії, мабуть, вкрали без коліс, може так пристібнутий був, зараз на ньому дешман китай покришки на таких же ободах. Як для краденого велосипеда в такій конфігурації він ще й дорогий
-
murzik
Member
mumu
а як замовити в драйві? це доступно при замовленні зі складу.
по ттх меріда ж круче Jamis HIGHPOINT A1? за рахунок вилки\безкамерка
Отправлено спустя 32 минуты 33 секунды:
і меріда вийде з доставкою, упаковкою, можливо зі біркою на 2х в тисяч 21 000
а як замовити в драйві? це доступно при замовленні зі складу.
по ттх меріда ж круче Jamis HIGHPOINT A1? за рахунок вилки\безкамерка
Отправлено спустя 32 минуты 33 секунды:
і меріда вийде з доставкою, упаковкою, можливо зі біркою на 2х в тисяч 21 000
-
mumu
Member
murzik
у джаміса безкамерні обода і покришки.
По вилкам, на мій нубський погляд, по конструкції вони однакові. Пружина і повітря, блокування з руля. По цінами приблизно однакові. У сантура 34 мм ноги проти 30мм у маніту, і ход на 20мм більший. Але маніту - це престижніше. Особисто не катав на жодній з вказаних.
у джаміса безкамерні обода і покришки.
По вилкам, на мій нубський погляд, по конструкції вони однакові. Пружина і повітря, блокування з руля. По цінами приблизно однакові. У сантура 34 мм ноги проти 30мм у маніту, і ход на 20мм більший. Але маніту - це престижніше. Особисто не катав на жодній з вказаних.