Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
murzik
Member
Kronus
теж хотів електро, але лякають небезпечністю батарей
теж хотів електро, але лякають небезпечністю батарей
-
Kronus
Member
Подумываю собрать на ячейках LiFePO4. Вроде, с ними нет тех проблем, что с традиционными баночками Li-ion.murzik: ↑ 05.04.2021 16:01 теж хотів електро, але лякають небезпечністю батарей
-
Dark-seer
Member
не умею в таймкоды 8.36, покойный Богдан говорит что на 34-32 едется абсолютно нормально любой киевский апхил, а то тут ребята говорят что на 26-543 не заезжают
-
Hotspur
Member
не едеться. он только про асфальт говорил и только про себя.Dark-seer: ↑ 05.04.2021 18:28покойный Богдан говорит что на 34-32 едется абсолютно нормально любой киевский апхил
-
leif
Member
цим хлопцям фіз. форми не вистачає, тому і не заїжджають. 34-32 це направду абсолютно комфортний конфіг, якщо норм тренований.Dark-seer: ↑ 05.04.2021 18:28а то тут ребята говорят что на 26-543 не заезжают
-
Dark-seer
Member
leif
прошлый год отктатал на 34-36, хотел бы иметь в запасе еще немного, ну в идеале хотел бы 40-46
прошлый год отктатал на 34-36, хотел бы иметь в запасе еще немного, ну в идеале хотел бы 40-46
-
Bublik
Member
34-32 для Киева и асфальта думаю норм для ездуна в нормальной физ. форме. Но лучше иметь запас и поберечь колени.
Для грунтовой и холмистой местности Киева и окрестностей нужно 32-42 минимум.
Для гор 32-46
Для грунтовой и холмистой местности Киева и окрестностей нужно 32-42 минимум.
Для гор 32-46
-
leif
Member
я спробую цей сезон на одному з треків катати на 34 спереду 28 ззаду, подивимось як воно буде, минулого року встиг буквально 3 тижні на вулиці до холодів потестити. якщо раптом буде замало, то на тіагру є касета з великою зіркою 34, цього вже точно вистачить.
Відправлено через 6 хвилин 37 секунд:
погода нині якийсь фейл просто, сьогодні вночі у нас було взагалі -4, постійно вітер холодний останній тиждень, завтра сніг обіцяють
Відправлено через 6 хвилин 37 секунд:
погода нині якийсь фейл просто, сьогодні вночі у нас було взагалі -4, постійно вітер холодний останній тиждень, завтра сніг обіцяють
-
3-14
Member
так и есть. Я на 34-32 и 700с езжу на любые наборы вокруг себя, а у меня холмы тут намного приличней киевских — в наличии хватает с уклоном до 10% и наборами по 100-150 метров по вертикали. Т.е. примерно как Лобановского или Днепровский спуск, но немного круче и раза в полтора длиннеeDark-seer: ↑ 05.04.2021 18:28Богдан говорит что на 34-32 едется абсолютно нормально любой киевский апхил
-
Kronus
Member
Млин. О чем речь? Кому что сзади вставить? Реально, загадка. Тут о великах речь?
-
leif
Member
ох же ж і халепа з цим дефіцитом, неможливо купити шатуни в Україні, ні в крамницях ні на XT, три штуки на всю країну продають усі разом.
довелось шатуни DEORE FC M5100 теж брати на алішці і тепер їх до травня чекати
тим не менш, усе інше, що залишалось на ребілд унівеги, вдалось замовити у нас:
Відправлено через 16 хвилин 27 секунд:
вийшло 36к все залізо + 5к за фарбування рами буде з пересилками. ще робота по збиранню + безкамерку зробити десь до 3к. загалом 44 кілогривні за велосипед на старій рамі, вібрейках, ексцентриках і вилкою з ходом 50мм. зате оригінальний олдскул, кастомний колір рами і теплі почуття від надання старому велосипеду нового життя.
довелось шатуни DEORE FC M5100 теж брати на алішці і тепер їх до травня чекати
тим не менш, усе інше, що залишалось на ребілд унівеги, вдалось замовити у нас:
- спойлер
-
- Перемикач задній Shimano Deore RD-T6000 Shadow 10 шв. довгий важіль
- Манетка Shimano Deore SL-M4100-R 10 шв.
- Касета Shimano Deore CS-M4100 11-46 10 зірок
- Ланцюг KMC X10 10 швидкостей 116 ланок + замок
- Кермо PRO MTB LT Low Rise 31.8/720мм підйом 20 мм
- Винос PRO LT 70мм / 31.8мм +/-6°
- Ручки руля PRO Ergonomic Race
- Ріжки PRO ANATOMIC ERGO
- Підсідельний штир PRO LT 27.2мм 400мм / 0мм offset
- Сідло BROOKS B17 STANDARD Black
- Педалі контактні Shimano Deore PD-T421
Відправлено через 16 хвилин 27 секунд:
вийшло 36к все залізо + 5к за фарбування рами буде з пересилками. ще робота по збиранню + безкамерку зробити десь до 3к. загалом 44 кілогривні за велосипед на старій рамі, вібрейках, ексцентриках і вилкою з ходом 50мм. зате оригінальний олдскул, кастомний колір рами і теплі почуття від надання старому велосипеду нового життя.
-
Kronus
Member
Похоже, я не туда попал.
Тут какие-то фанатики.
Отправлено спустя 11 минут 45 секунд:
Ага. Все ясно. Майнеры все рамы олдскульные раскупили. Во, гады.
Тут какие-то фанатики.
Отправлено спустя 11 минут 45 секунд:
Ага. Все ясно. Майнеры все рамы олдскульные раскупили. Во, гады.
-
mumu
Member
оце leif реально псіханув
-
Kronus
Member
mumu
Та наркоманы. Пойду в другое место троллить.
Та наркоманы. Пойду в другое место троллить.
-
murzik
Member
окрім тебе ніхто і не оцінить
-
leif
Member
ну так, невинна на перший погляд думка "що я оце буду викидати стару раму, може щось на ній зберу задля фану" дещо вийшла з під контролю. that escalated quickly як то кажуть.mumu: ↑ 05.04.2021 23:19leif реально псіханув
Відправлено через 1 хвилину :
а навіщо мені щоб хтось оцінив?murzik: ↑ 05.04.2021 23:23окрім тебе ніхто і не оцінить
-
Sphinx
Member
+1mumu: ↑ 05.04.2021 23:19 оце leif реально псіханув
-
Hotspur
Member
а тут неосторожные люди говорили что я странный . а оказывается нетleif: ↑ 05.04.2021 22:52 загалом 44 кілогривні за велосипед на старій рамі, вібрейках, ексцентриках і вилкою з ходом 50мм.
-
leif
Member
Hotspur
Дай вгадаю, меріду треба було брати?)
Дай вгадаю, меріду треба було брати?)
-
Hotspur
Member
да. или на олх посмотреть. хотя сам страдаю апгрейдизмом временами...leif: ↑ 06.04.2021 00:35Дай вгадаю, меріду треба було брати?)