Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

Dark-seer: 31.03.2021 12:47
murzik:повітряна вилка
взагалi непотрiбна, як i будь який амортизатор для матрасного катання ;)
я хочу танк
mumu
Member

Повідомлення

murzik
якщо будеш ставити новий ланцюг кожні 1к км, то може і проїздить 10к. Але це не точно.
а тепер дивись ціну ланцюга :)
Hotspur
Member

Повідомлення

3-14:"а на 10 тисяч вистачить"
так я тебе облегчу жизнь :gigi: . кассеты SX на 10 000 километров не хватит

Отправлено спустя 36 секунд:
mumu:якщо будеш ставити новий ланцюг кожні 1к км, то може і проїздить 10к. Але це не точно.
чит работает только на дорогих кассетах :rotate:

Отправлено спустя 11 минут 33 секунды:
murzik:я хочу танк
их есть у меня :gigi: ONE-TWENTY 700 95 000 гривен https://www.merida-bikes.com/ru/bike/19 ... twenty-700
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
якщо б знайшов kross level 7.0 2018 29'' то взяв би, або його аналог

Отправлено спустя 4 минуты 34 секунды:
wigar
продавай велосипед полностью :gigi: бери себе круче
Dark-seer
Member

Повідомлення

murzik:танк
Бери фетбайк :)
3-14
Member

Повідомлення

Hotspur:ONE-TWENTY 700 95 000 гривен
"95 000 гривен, за 15кг велосипед? Непорядок" (с) хотспур :lol:
murzik
Member

Повідомлення

3-14
за такі гроші цей вел сам повинен їхати

Отправлено спустя 17 минут 55 секунд:
племіннику 2 роки тому ардіс купили за 6к - зараз його на металолом хіба що. я геко взяв за 7 :up: і зможу продати після ТО
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:я геко взяв за 7 і зможу продати після ТО
потому что слушал умных людей :gigi:

Отправлено спустя 7 минут 22 секунды:
murzik:kross level 7.0 2018
https://citybikes.lviv.ua/ru/shop/produ ... el-70-2018 ты еще на его цену смотри :lol: на 43 000 я сейчас тебе Мериду найду

Отправлено спустя 6 минут 27 секунд:
3-14:"95 000 гривен, за 15кг велосипед? Непорядок" (с) хотспур
да норм вельчик. по скидкам
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
Да, но wigar взял его за около 15к
leif
Member

Повідомлення

щось не можу вирішити яку ж трансмісію брати на унівегу.

дивлюсь по українських цінах різниця між групсетом deore 5100 і 6100 всього на всього 550грн, від 6100 до SLX 7100 теж не космічні 2000грн :think:

далі вже суттєва прибавка в ціні, XT майже на 7 тищ дорожче ніж SLX, але я ХТ, звісно, і не розглядаю під цей байк. по суті питання лише чи є сенс докинути 90 баксів до SLX чи брати 5100 і не паритись.

хотспур, ти там навколо клумби катався на нових деорах? як вони у порівнянні з SLX 7100? наскільки велика різниця?
Dark-seer
Member

Повідомлення

у нас завтра и послезавтра +15, а я заболел, открытие сезона откладывается :weep: :weep: :weep:
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:хотспур, ти там навколо клумби катався на нових деорах?
нет. те кто катались сказали 12 Деоры что то похожее на GX и сильно лучше гавна в виде SX и NX. групсеты в целом. манетки у Шимано в принципе лучше если ТОП не смотреть
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:те кто катались сказали 12 Деоры что то похожее на GX и сильно лучше гавна в виде SX и NX.
ну sram я не розглядаю, тільки шиману. а на SLX вони катались? якщо з ним порівняти то як воно?

Відправлено через 49 секунд:
Dark-seer:у нас завтра и послезавтра +15, а я заболел, открытие сезона откладывается
співчуваю. скорішого одужання тобі :beer: хоч не корона?
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:групсетом deore 5100 і 6100 всього на всього 550грн, від 6100 до SLX 7100 теж не космічні 2000грн
на Али ХТ 8000 стоит 200 с чем то баксов. 7000 дешевле. я про 11 а не про 12.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
групсет з шатунів-касети-заднього перемикача-ланцюга-шифтера? не може бути. мені ж усе потрібно, включно з кареткою.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:а на SLX вони катались? якщо з ним порівняти то як воно?
катались. но разговор был о том какую фигню выпускает Срам ниже GX. в ХТ мульти сброс и мультизаброс в манетках. остальное все плюс минус. ну тормоза СЛХ сильно лучше Деора по поршням и мощности но тормоза ты не покупаешь гидравлику
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif:співчуваю. скорішого одужання тобі хоч не корона?
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 31.03.2021 18:47 Hotspur
групсет з шатунів-касети-заднього перемикача-ланцюга-шифтера? не може бути. мені ж усе потрібно, включно з кареткою.
Shimano SLX M7000 2x11 258 https://aliexpress.ru/item/100500211133 ... 8775410154

SHIMANO SLX M7100 1x12 314 https://aliexpress.ru/item/100500217752 ... web201603_
mumu
Member

Повідомлення

leif
став алівіо за 3к і на здачу їдь в Кападокію з веліком, поки там спека неймовірна не почалась.
в МАУ велік(загалом в коробку 20кг, здається) безкоштовно в багаж здавати можна.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:Shimano SLX M7000 2x11 258 https://aliexpress.ru/item/100500211133 ... 8775410154
а де тут шатуни?
Hotspur:SHIMANO SLX M7100 1x12 314 https://aliexpress.ru/item/100500217752 ... web201603_
касета саншайн? ланцюг KMC ? дякую, але тільки шимано по колу. ну і шатун 170 мені не катить, тільки 175. а зі 175 мм там спробуй ще знайди, я шукав.

ну і взагалі, довго це все буде з митницею. я он шифтери за 90 баксів чекаю вже третій тиждень, і це вони ж без розмитнення їдуть.

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
mumu:став алівіо за 3к і на здачу їдь в Кападокію з веліком
а якщо там суха трава а я на алівіо? я так ризикувати не можу, мене дружина і коти вдома чекають :laugh:

Відправлено через 53 секунди:
mumu:в МАУ велік(загалом в коробку 20кг, здається) безкоштовно в багаж здавати можна.
в коробці вести велосипед якось стрьомно, нє? я б чохол взяв би на прокат вже в такому випадку.
Відповісти