Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

murzik, мерида с гидролинией снизу рамы - фу. На Corratec'и фейковые какие-то скидки(слишком задраны стартовые), вначале позвоните в магазин есть ли там вел, эта инфа часто не соответствует.
mumu
Member

Повідомлення

когось нагадує
Зображення
:gigi:
murzik
Member

Повідомлення

mumu
які радники такий і в :gigi:
WalkMan
Member

Повідомлення

murzik
https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1493274.html хороший варіант, щодо меріди - б/в, а ціна, як за нового джаміса. Тобі вистачить.

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Барбарис:мерида с гидролинией снизу рамы - фу
цікаво, з якої точки зору – фу?
Dark-seer
Member

Повідомлення

WalkMan: 26.03.2021 19:23 murzik
https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1493274.html хороший варіант, щодо меріди - б/в, а ціна, як за нового джаміса. Тобі вистачить.

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Барбарис:мерида с гидролинией снизу рамы - фу
цікаво, з якої точки зору – фу?
На него бы вилку ригидную, руль баран и резину не агрессивную :up:
Барбарис
Member

Повідомлення

WalkMan, я ж написав, що з точки зору гідроліній знизу. Троси не страшно(не жаль).
Hotspur
Member

Повідомлення

mumu:когось нагадує
:lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 17 минут 39 секунд:
:lol:
WalkMan
Member

Повідомлення

Барбарис
Та ні, я думав що тобі естетично не подобається гідролінія знизу. А виходить, що фу – бо дизайнери (ті що проектують) так провели. Але звичайно спорити на рахунок того, що за пару кілометрів пісок пошматує гідролінію, я не буду.
спойлер
P.S. Я впевнений, що хотспур теж негодує на рахунок цього. :laugh:
Барбарис
Member

Повідомлення

WalkMan, ні, за пісок я не переймаюсь. Просто мав досвід, як перебити її. Правда, спускатись на тій ділянці було максимально тупим рішенням, але покоцана рама краще за перебиті гальма.
mumu
Member

Повідомлення

Барбарис
Мурзік собі найнера для покатух по асфальту з вітерцем і комфортом шукає, вродє як.
Краще шоб гідролінія і тросики були або в рамі, або десь зверху прокладені, але й сильно критичним недоліком це не є, якщо так сильно не стирчить, як у того райдера з олх.

murzik,
три варіанта з драйвспорта достойні. якщо десь є хоча б джаміс з корратеком, поїдь і глянь( після локдауна, треба було раніше, я ж писав). У кожної моделі є свої плюси і особливості. Десь гальма кращі, десь система, ±втулками відрізняються.
Востаннє редагувалось 26.03.2021 22:02 користувачем mumu, всього редагувалось 1 раз.
Барбарис
Member

Повідомлення

mumu, невже ганяти як блогери на 40 км по лісу вже не хоче?
murzik
Member

Повідомлення

mumu
Барбарис
та бачив я у нас шосерів :lol: ну цирк 15 кмч по ямам, зато посадка крейсерна і понти, а я хочу злізти з асфальта. нафіга мені шосери і вилки ригідні, якщо у мене 30-35 кмч швидкість

Отправлено спустя 6 минут 47 секунд:
Барбарис: 26.03.2021 21:56 mumu, невже ганяти як блогери на 40 км по лісу вже не хоче?
я мрію про це, але бог мене з дитинства не любить, здоровям обділим.
3-14
Member

Повідомлення

murzik:та бачив я у нас шосерів ну цирк 15 кмч по ямам, зато посадка крейсерна і понти, а я хочу злізти з асфальта. нафіга мені шосери і вилки ригідні, якщо у мене 30-35 кмч швидкість
Здається, хотспур покусав мурзика :lol:

Якщо ти злізеш з асфальта і будеш катати там 30-35 середню, то задумайся щоб брати участь у чемпіонаті України з крос-кантрі
murzik
Member

Повідомлення

3-14
я маю наувазі максимальна 30-35 :gigi:
3-14
Member

Повідомлення

Барбарис: з точки зору гідроліній знизу
а якщо гальма флет-маунт, то як інакше гідролінію пустити?

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
murzik:я маю наувазі максимальна 30-35
максимальну 35 можна на візку з супермаркета їхати, якщо з гірки ;) максимальна швидкість на велосипеді це взагалі не показник
Alligator
Member

Повідомлення

Барбарис: 26.03.2021 21:03 WalkMan, ні, за пісок я не переймаюсь. Просто мав досвід, як перебити її. Правда, спускатись на тій ділянці було максимально тупим рішенням, але покоцана рама краще за перебиті гальма.
Брат километр бронепленки для велика на али за три копейки взял и чуть не обмотал велосипед в несколько слоев :D Орбея, гидролиния в раме, под рамой пленка, ляпота. А вот больше всего сколов таки на асфальте ловлю, на бездорожье грязь есть но она отмывается без последствий.
leif
Member

Повідомлення

Alligator:Брат километр бронепленки для велика на али за три копейки взял и чуть не обмотал велосипед в несколько слоев
що мається на увазі під бронеплівкою? є фотка?

я віддавав свій domane крутому майстру на обклейку поліуретановою плівкою. вийшло ідеально, виглядає прекрасно, але це майже 4000 грн за раму+ вилку. бо і сама плівка недешева і майстер бере немало.
Барбарис
Member

Повідомлення

3-14, но флэт же для шоссеров.
3-14
Member

Повідомлення

Alligator:А вот больше всего сколов таки на асфальте ловлю
у меня на моем относительно новом карбошоссере уже два скола краски на пере заднего треугольника, въезд в яму, и цепь делает сколы только в путь. Но тут как с телефоном, обидно только в первый раз, потом уже просто "о, еще одна коцка". :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Барбарис:но флэт же для шоссеров.
ах вот оно что, не знал :beer:

Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Барбарис
кстати, о проводках линий\рубашек. Я в прошлом году чуть не купил такую раму на распродаже, остановило странное крепление тормоза, подвод рубашки идет понизу, а крепление тормоза, исо, что-ли, ну в общем очень странно выглядит https://octane-one.com/bike/gridd-gravel-bike/

П.С. Глядя на нынешние цены и доступность, жалею, что не купил :laugh:
Alligator
Member

Повідомлення

leif: 26.03.2021 22:46
Alligator:Брат километр бронепленки для велика на али за три копейки взял и чуть не обмотал велосипед в несколько слоев
що мається на увазі під бронеплівкою? є фотка?

я віддавав свій domane крутому майстру на обклейку поліуретановою плівкою. вийшло ідеально, виглядає прекрасно, але це майже 4000 грн за раму+ вилку. бо і сама плівка недешева і майстер бере немало.
85,55 грн - 3 метра. https://aliexpress.ru/item/4001142692082.html
спойлер
Зображення
Відповісти