Так але двонапрямлений, і вони свято вірять що це дасть 2 разовий буст .Scoffer:Aibolit25
Не треба сприймати їхні слова буквально. PCI-E - шина топології точка-точка. А між відяхою і ссд вже є проц. Не вийде з'єднати відео з ссд прям зовсім без участі процесора. Для цього довелось би що в відяху, що в ссд завезти виділені PCI-E лінії, а в саму відеокарту ще й завезти автономний PCI-E контролер для цього діла.
Ну і графіка в вінді ще з часів вісти в юзерспейсі і прямого апаратного доступа до заліза не має.
Просто схема "проц читає данні з диску, запихує в оперативу, а після засовує в відеокарту" зміниться на щось типу "проц чимось схожим на IOMMU, а то може і прямо через IOMMU, чого сутності вигадувати, ініціалізує канал передачі даних між ссд і відеокартою, а що саме передається його більше не парить". При цьому данні все одно будуть ганятись за допомогою CPU, але з меншою кількістю маніпуляцій зі сторони CPU над ними.
Відправлено через 7 хвилини 49 секунди:
Наприклад, саме моя 2060 в 1440р є вузьким місцем і якщо ще на неї ще скинуть навантаження - я не вірю що я цього не відчую.