Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer:какие втулки посоветуете под карбоколеса?
ух ти. а що за колеса? які ободи?

найкращі відгуки про втулки з усіх, що траплялись це про dt swiss 350. собі брав би саме їх коли колеса буду міняти.
3-14
Member

Повідомлення

trailmech :D

Хочу себе купить, но не знаю где.
Hotspur
Member

Повідомлення

вес твой ?

Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
3-14:trailmech
можно и их
3-14
Member

Повідомлення

Hotspur
я только что зашел опять на сайт WTB, и у них все так-же
Hotspur:написаны глупости
ты что, им не написал об этом? :laugh:
leif
Member

Повідомлення

3-14:trailmech
теж гарні відгуки, але щось ціни у них, скажімо, на TRAILMECH GRAVEL ближче до dt swiss 240 (якщо тягнути з bike24), а 350-та dt swiss коштує 100 євро. :dontknow: чи варто переплачувати за щось більше ніж dt 350 я щось поки для себе не з'ясував, мабуть, треба пробувати.
Dark-seer
Member

Повідомлення

Hotspur:
вес твой ?
100

Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
leif: ух ти. а що за колеса? які ободи?

найкращі відгуки про втулки з усіх, що траплялись це про dt swiss 350. собі брав би саме їх коли колеса буду міняти.
тоже думаю про дт350
карбо колеса с алика буду заказывать, если решусь, 600$ без доставки и растаможки :-/
Hotspur
Member

Повідомлення

3-14:ты что, им не написал об этом?
они думаю знают

Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
Dark-seer:100
у кантрийного трейлмеха ограничение 80 кг вроде, у более жестких их нет
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:ограничение 80 кг
110
3-14
Member

Повідомлення

leif: чи варто переплачувати за щось більше ніж dt 350 я щось поки для себе не з'ясував, мабуть, треба пробувати.
я б чисто для того, щоб підтримати відчизняного виробника переплатив. Полтавські ступиці для коліс, це ж реально круто. :rotate:
murzik
Member

Повідомлення

Jamis HIGHPOINT A1
відсутнє віддалене блокування вилки на кермі. його можна встановлювати додатково чи це залежить від самої вилки?

Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
чому він у них 900 долярів коштує?)
leif
Member

Повідомлення

3-14
згоден, з такої точки зору можна і навіть треба :up:

я пару місяців тому щось теж слину пускав на гравійні карбоколеса, але згодом мене трохи попустило і тепер, як буде нагода, думаю спочатку взяти з байк24 оці DT Swiss, до речі, на 350 втулках для гравійно-орієнтованого domane на широкій гумі. а потім для шосейно-орієнтованого domane — щось типу цих ну або аналоги, там вибір чималий, якщо внутрішню ширину дивитись до ~20мм під вузьку гуму.

але то таке, вилами по воді писано. подивлюсь.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:відсутнє віддалене блокування вилки на кермі. його можна встановлювати додатково чи це залежить від самої вилки?
установить можно что угодно. возможно потребует заметы топкепа или картриджа :lol: . блокировка вилки на руле супер необходима только в кантри при гонке. всем остальным надо просто легкая вилка которую ты купить потом :)
murzik
Member

Повідомлення

це суттєвий недолік? у ями
WalkMan
Member

Повідомлення

DT

Відправлено через 4 хвилини 12 секунди:
3-14:Полтавські ступиці для коліс, це ж реально круто.
ну таке, надіюсь, що оновлена версія ретчета на 50 зацепів, вже немає проблем, що були в 60Т. А передню, я все ж залишив.
murzik
Member

Повідомлення

На неизведанных покрытиях, где вы не знаете, в какую яму можете вскочить, очень нужен локаут. Обычно люди через руль перелетают, когда переднее колесо во что то упирается, вилка прогибается, человек летит. Или же ездить осторожнее. Что, впрочем, разумнее
я думав навпаки, що яму на асфальті при 35 кмч вилка погасить, а на жорсткій вилці кидає/колеса гне

Отправлено спустя 21 минуту 7 секунд:
"повітряна пружина" - це і є повітряна вилка?
в маркуванні SR Suntour XCR 34 LOR 29 не має натяку на "повітряну", бо на сайті https://all-bikes.ru/articles/klassifik ... r_suntour/ повітряні вилки маркуються LO-R AIR. а "LO-R - пружинная вилка с картриджем блокировки, с управлением на руле;".
а в цій моделі не має віддаленого блокування. то що ж там за вилка?

Отправлено спустя 11 минут 39 секунд:
допустим, манетку купил https://veliki.com.ua/goods_manetka_blo ... untour.htm
её можно установить на вилку?
mumu
Member

Повідомлення

#піди_нарешті_в_магаз_ і_подивись :gigi:

дехто ті перемикачі ніколи не використовує, а дехто взагалі знімає. Якщо-що, купиш набор для самостійного встановлення.
Crossbow
Member

Повідомлення

murzik:"повітряна пружина" - це і є повітряна вилка?
да.
Вместо стальной пружины - воздух в камере (под высоким давлением).
murzik:то що ж там за вилка?
очевидно, что сайт натупил в описании. Хотя указывают что воздушка.
"SR Suntour XCR 32 LOR 29 ", SR Suntour XCR 34 LOR 29, повітряна пружина, гідравлічний локаут, вісь - 15x110 мм axle, хід - 120 мм."
murzik:допустим, манетку купил https://veliki.com.ua/goods_manetka_blo ... untour.htm
она ставится на руль ))
А тросик чтобы подключить к вилке, не знаю как у Сантура, но у Рокшокса, просто так не получится.
murzik
Member

Повідомлення

а обслуговувати вилку через скільки тисяч км треба? самому прокладки якісь замінти можна?

Отправлено спустя 24 секунды:
Crossbow
ну мав на увазі "присобачити до тієї вилки" :D
Crossbow
Member

Повідомлення

murzik:допустим, манетку купил https://veliki.com.ua/goods_manetka_blo ... untour.htm
да и не особо то оно это нужно.
На заблокированной вилке никто не ездит, только если ну совсем идеал дорога (асфальт).
У меня вот есть манетка на руле, по началу я пытался блокировать вилку, но потом пару раз ловил себя на мысли: "что такое?! чего ж так кидает?" оказывается я забыл разблокировать вилку когда заехал на плохую дорогу.
Или другая ситуация: манетка у меня расположена на руле так, что заблокировать вилку можно случайно (во время езды случайно не выйдет, а вот во время переноски\парковки велика -- легко) и опять же я, знаю что не блокировал вилку, а еду как на разблокированной, а оно что-то не то... , смотрю на манетку, а она заблокирована.
murzik
Member

Повідомлення

стаття 2014 року

Код: Виділити все

SR Suntour
Ни разу не Marzocchi, не смотря на.. В общем, все что ниже Epicon - одноразовое и в ТО не нуждается. А если уж и делать, то своими силами, а не в мастерской - денег не напасешься на сервис. Качество сальников у сташих вилок ниже плинтуса, поэтому чистить их надо часто и это тоже лучше делать самостоятельно, опять же, по причине стоимости работ в мастерской.

Затупливание или заедание на ходу - разобрать и почистить.
Заметное заедание при страгивании - разобрать и почистить.
Существенный затуп - разобрать, и.. как правило, выкинуть.
Течь масла из-под сальников в любом количестве - готовить похоронную команду. Сальников пока нет в продаже.
Затуп при низких температурах не лечится штатными средставми, но идеи есть - нужны жертвы. =)
Отправлено спустя 8 минут 5 секунд:
ох ці маркування. а в велосипеді https://drive-sport.com.ua/goods/1319457.html
теж AIR SR Suntour XCR 32 Air RLR , тільки по маркуванні це RL - картридж, с регулировкой скорости отскока;
RL-R - регулировка отскока с локаутом на руле.
Відповісти