Ти досі не заблокував цього неадеквата? Якщо касета Г, то так 1500км – дуже мало, щоб убити той же самий Деор за 1500км, теба ще вміти. А якщо касета нормальної якості, їздити на декількох ланцюгах, то і 6-8 тисяч можуть ходити.murzik:Касета на 1500 км? Це ж капець мало
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
WalkMan
Member
-
murzik
Member
WalkMan
він думав, що мова про цепок
на моєму велі дешева касета і ланцюг, я проїхав на ньому 5500 і ще проїде, я думаю. але перед продажем заміню на нове
він думав, що мова про цепок
на моєму велі дешева касета і ланцюг, я проїхав на ньому 5500 і ще проїде, я думаю. але перед продажем заміню на нове
-
saturnvp
Junior
Трещетка-250грн, два цепка по 120 прошли около 7000км.
-
murzik
Member
оце норм а то цепки по 1200 грн купують, мажори ...saturnvp:Трещетка-250грн, два цепка по 120 прошли около 7000км.
а як щодо такого варіанту, за ті ж гроші https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1238414.html
вилка повітряна, але жертвуємо обвісом
чи потім вилка заміниться через рік два, повітряна б\у вилка багато коштує?
Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
і яма https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1493274.html
мангуст повітряна вилка срам 12 швидкісний
https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1496708.html
наявність М в інших містах
-
Hotspur
Member
Джамис симпатичныйmurzik:і яма https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1493274.html
-
Dark-seer
Member
джамис прям вообще зашел, я б себе взял еслиб хотел мтб
-
murzik
Member
по компонентам там питань не має?
-
Hotspur
Member
покрышки скорее всего тяжелые. тормоза тектро. вилка с 34 ногами новый Сантур. за такие деньги так даром. резину сменить на что то 500 грамовое и ездить будет хорошоmurzik:по компонентам там питань не має?
-
mumu
Member
оце вони псіханули даунхільну гуму по дефолту ставити
-
3-14
Member
USAGE: Cross-Country / Trail / Enduromumu:оце вони псіханули даунхільну гуму по дефолту ставити
CONDITIONS: Loose Over Hard / Dirt / Loose / Rocky
дивні вони в цьому джамісі, поставили трейлову гуму на трейловий велосипед Не могли передбачити що в Україні такі будуть купувати щоб по пішохідних доріжка в парку кататися?
HIGHPOINT 29
Designed with geometry like our Komodo, the Highpoint® is ready to tackle all aspects of trail riding. With a 5” travel fork with thru axle and tubeless rims, the Highpoint performs as a true all arounder. It’s a fact -- bigger wheels roll easier over stuff. Stuff like rocks, stutter bumps, mud and sand. In other words, they roll easier -- and faster -- over the trails you ride.
-
leif
Member
мурзік, а де ти взагалі плануєш кататись на новому велосипеді?
-
Hotspur
Member
я бы фото посмотрел с калибромsaturnvp:Трещетка-250грн, два цепка по 120 прошли около 7000км.
Отправлено спустя 1 час 18 секунд:
назвать 3 разных вида спорта и что бы не понять что написаны глупости надо быть шоссером3-14:USAGE: Cross-Country / Trail / Enduro
-
3-14
Member
Срочно напиши в WTB, а то они не знают, что у них на сайте глупости написаны. Хотспур, как диванный эксперт-МТБшник, неодобряэ.Hotspur:назвать 3 разных вида спорта и что бы не понять что написаны глупости надо быть шоссером
ну ты сказочный персонаж
-
Dark-seer
Member
а я смотрю есть втулки которые умеют и в эксцентрик и в ось?
http://xt.ht/phpbb/viewtopic.php?f=2671&t=380178
http://xt.ht/phpbb/viewtopic.php?f=2671&t=380178
-
murzik
Member
грунт\ліс\траса. грунт лише в суху погоду, в основному у мене були після роботи вечірні 30-40 хвилин заїзди по асфальту. у мене проблемні коліна, хочу м'якої їзди і як на дивані. брав у знайомого мтб - мені сподобалося. все буде залежати від того, як я відкрию сезон, можливо, взагалі не зможу кататися. для мене не зрозуміло, чому у мене такі відчуття при таких результатах мрт і висновку (типу нічого серйозного, попийте таблетки і все ок). у мене враження, що мій нинішній велосипед не зовсім мені підходить, хоч я і катався кожен день, але це були 8 км по будням і 20 по вихідним, не думаю, що такими заїздами можна було вграти коліна. у мене був лише один момент - коли я в русі встав, нахилився вперед, упор на педаль - і в коліні промайнула біль всередині по всій висоті, після цього з весним айже не катав, мрт\консультація травматолога, пів року хондропротектори. посадка виставлена як треба. хочу його позбутися і зміни на інший. щоб мати змогу 30-60 хвилин у гарні літні вечори прокататися по природі, у мене дистанції 8-30 км по грунтовці навколо озера\ліс, трохи траси.leif:мурзік, а де ти взагалі плануєш кататись на новому велосипеді?
знайомий на мтб мене випереджав..а про катання навколо озера то взагалі.
якщо велосипед 17 тисяч, а свій я продам з профітом 6 тисяч, то 11 тисяч це не ті гроші, щоб ними перейматися. можна буде продати,у випадку чого.
ну і якщо буде мтб, то можна буде нові маршрути будувати, бо по трасі за містом я більше не хочу їздити - дуже небезпечно.
-
leif
Member
тут головне в першу чергу як сидіти і як крутити, а не скільки по відстані. якщо правильно все робити, бути акуратним і поступово втягуватись, то можна і пару сотень кілометрів за день проїжджати і не мати жодних проблем з суглобами навіть в старшому віці.murzik:не думаю, що такими заїздами можна було вграти коліна.
також для суглобів дуже важливо як харчуєшся, режим пиття, оце от все. якщо присутнє порушення балансу речовин, нестача певних продуктів, то вистачить навіть невеликої необережності, щоб почались проблеми з суглобами.
я не те щоб сильно фахівець по цій темі і можу помилятись, але по логіці трохи м'якший велосипед тобі в цій ситуації не допоможе, ти ж не по кам'янистих скелях катаєшся, не стрибаєш і не заїжджаєш в ями спеціально. в режимі звичайного матрацного катання на коліна не йде багато вібрацій, основна частина на руки і хребет. ну але дивись сам, звичайно, тобі там видніше що тобі краще.
-
Hotspur
Member
ну покрышки 2.3 и шире и не очень высокое давление и почти диван.murzik:хочу м'якої їзди і як на дивані.
Отправлено спустя 4 минуты 44 секунды:
каденс (количество оборотов педалей в минуту) надо знать, в среднем каденс ниже 60 опасен для коленей, в общем крутить надо постоянно и не медленно. заламывать передачу нельзя.murzik:хоч я і катався кожен день, але це були 8 км по будням і 20 по вихідним, не думаю, що такими заїздами можна було вграти коліна.
Отправлено спустя 47 секунд:
правильно. а то выбора 3 вела не будетmurzik:по трасі за містом я більше не хочу їздити - дуже небезпечно.
-
Crossbow
Member
вроде не плохоmurzik:і яма https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1493274.html
-
Rhizone
Member
Насколько знаю, некоторые производители даже продают комплекты сменных колпачков для своих втулок под разные оси.Dark-seer:а я смотрю есть втулки которые умеют и в эксцентрик и в ось?
-
Dark-seer
Member
это прям зачетноRhizone:Насколько знаю, некоторые производители даже продают комплекты сменных колпачков для своих втулок под разные оси.Dark-seer:а я смотрю есть втулки которые умеют и в эксцентрик и в ось?
Отправлено спустя 1 минуту :
какие втулки посоветуете под карбоколеса?