Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur:модель Альтуса какая и сколько километров ты не ней ехал по асфальту ?
вище відповів. є ще питання?
Hotspur
Member

leif:вище відповів. є ще питання?
где модель Альтуса ? что ты ничего конкретного не написал вообще :lol:
Dark-seer
Member

У горячего горит шото, молодость наверное
Hotspur
Member

Dark-seer:У горячего горит шото, молодость наверное
очень люблю людей которые модель переключателя не знают но любят говорить что кто то не прав :lol: им бы книжки там почитать. в мастерскую сходить сотню другую раз
leif
Member

Hotspur
що тобі не зрозуміло? відстань — 7тис км +, модель альтуса 2014-15 року. це принципово який індекс? не можу зараз знайти опис моделі своєї унівеги в гуглі, щоб сказати. пошукай сам якщо так цікаво, UNIVEGA Terreno 2.0 (2014).

невже альтуси рік від року так принципово відрізняються по надійності і конструкції?
Hotspur
Member

leif:модель альтуса 2014-15 року. це принципово який індекс?
их штук 5. конечно принципиально ты что гуманитарий а не ИТшник ?

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
leif:не можу зараз знайти опис моделі своєї унівеги в гуглі
сей человек дает советы на форуме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: почему я помню что у меня стояла Аливио 410 ? может ты там читать что то начнешь раз в жизни ? ну там описание велосипеда ? нет ?

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
leif:невже альтуси рік від року так принципово відрізняються по надійності і конструкції?
ну ты каталог Шимано видел ? вижу что не видел. Они очень разные
3-14
Member

Jusso:вес пользователя около 80кг и до работы едет он 10км в 1 сторону по не самым хорошим дорогам, сейчас ездит на старом велосипеде Украина.
Hotspur:https://kozakshop.com.ua/velosiped-meri ... .nine-400/ MERIDA eBIG.NINE 400 цена 100 575 грн.
Jusso ты главное хотспура занеси в ЧС и не читай его в этой теме, он тут что-то вроде месного окаянного :laugh: мне интересно, можно ли его как-то силой общественного мнения из темы удалить?

Jusso
Отец в селе живет или в городе?
leif
Member

Hotspur:их штук 5
в ці роки робили 5 різних альтусів? цікаво.

у мене якийсь простенький був, на електро кадейлі стоїть покраще. в будь-якому випадку, "налаштування кожні 200 км" це така ж маячня як і десятки інших твоїх "експертних" висновків: про sram SX\NX, про контакти, про гравійники, про необхідність 120мм вилки для наших доріг, бюджетні велосипеди за 2к доларів і так далі, перелічувати можна довго, фантазія у тебе багата.
murzik
Member

10 км електровел, а ви людині кидаєте 50-100 тисяч. напевно суть в тому, щоб після роботи полегшити шлях додому. думаю там будь який ашан з олх з електро колесом підійде. інша справа, що зберігати їх оселі небезпечно. може краще скутер\мопед на більших колесах? дешевше буде
leif
Member

Hotspur:сей человек дает советы на форуме почему я помню что у меня стояла Аливио 410 ? может ты там читать что то начнешь раз в жизни ? ну там описание велосипеда ? нет ?
я розумію, що ти останні років 5 нічим крім сидіння на форумі не займаєшся, воно помітно. але не у всіх так, розумієш? коли я купував ту унівегу і катався на ній у мене було весілля на носі, я змінював вид професійної діяльності і 2 рази переїжджав з одного міста в інше, читати про велосипеди у мене тупо не було часу. мені взагалі байдуже було, що там стоїть, пішов щось купив абсолютно не занурюючись в тему і просто катався собі щоб форму підтримувати і все. важко уявити, я розумію, але ти спробуй.

щось читати глибше по велотемі я почав менше року тому.
Hotspur
Member

leif:щось читати глибше по велотемі я почав менше року тому.
вот через лет 7 будешь давать советы :lol: если начнешь читать каталоги Шимано. Если не начнешь то никогда

Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
leif:я розумію, що ти останні років 5 нічим крім сидіння на форумі не займаєшся, воно помітно. але не у всіх так, розумієш?
не видел на форуме оверов каталогов Шимано. может ссылку дашь где они ?

Отправлено спустя 24 секунды:
murzik:що зберігати їх оселі небезпечно.
да

Отправлено спустя 52 секунды:
murzik: може краще скутер\мопед на більших колесах? дешевше буде
да. но дешевле не будет если смотреть Хонду а не китайцев ноунеймов

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
leif:коли я купував ту унівегу і катався на ній у мене було весілля на носі, я змінював вид професійної діяльності і 2 рази переїжджав з одного міста в інше, читати про велосипеди у мене тупо не було часу. мені взагалі байдуже було, що там стоїть, пішов щось купив абсолютно не занурюючись в тему і просто катався собі щоб форму підтримувати і все. важко уявити, я розумію, але ти спробуй.
все равно что стоит но давай я скажу что Альтус не надо настраивать часто. мне так говорили соседи по парте в офисе когда пили смузи :beer: я очень рад что у тебя не было времени что то знать а теперь есть время что то писать но лучше наоборот :beer:

P. S. Средняя лапка лучше переключает что длинная. Короткая лучше всего, короткой у Альтуса нет насколько я помню. Еще сильно зависит от манеток, но последние лет 15 никто не ставит нормальные манетки на недорогие велы, так что максимум там тоже Альтус-Асера.
Последний раз редактировалось Hotspur 04.03.2021 18:36, всего редактировалось 1 раз.
Jusso
Junior

3-14:
Jusso:вес пользователя около 80кг и до работы едет он 10км в 1 сторону по не самым хорошим дорогам, сейчас ездит на старом велосипеде Украина.
Hotspur:https://kozakshop.com.ua/velosiped-meri ... .nine-400/ MERIDA eBIG.NINE 400 цена 100 575 грн.
Jusso ты главное хотспура занеси в ЧС и не читай его в этой теме, он тут что-то вроде месного окаянного :laugh: мне интересно, можно ли его как-то силой общественного мнения из темы удалить?

Jusso
Отец в селе живет или в городе?
ПГТ на 50 тыс человек, рассматривать варианты за 200-250 тыс было бы безумием, за такую сумму там можно купить квартиру, цель покупки - упростить человеку способ перемещения на работу, и как я понял есть пара мест где нужно ехать в гору пару км и оттуда появилась идея взять именно электро что бы на этих склонах его включать.

Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
murzik:10 км електровел, а ви людині кидаєте 50-100 тисяч. напевно суть в тому, щоб після роботи полегшити шлях додому. думаю там будь який ашан з олх з електро колесом підійде. інша справа, що зберігати їх оселі небезпечно. може краще скутер\мопед на більших колесах? дешевше буде
Ви вгадал з суттю, для зберігання є гараж чи комора дома. Скутер мопед наскільки я розумію не цікавить тому велосипед та мотор може сам відремонтувати а в тіх ні, дика логіка але що є то є.
Последний раз редактировалось Jusso 04.03.2021 18:39, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

Jusso:ПГТ на 50 тыс человек, рассматривать варианты за 200-250 тыс было бы безумием, за такую сумму там можно купить квартиру, цель покупки - упростить человеку способ перемещения на работу, и как я понял есть пара мест где нужно ехать в гору пару км и оттуда появилась идея взять именно электро что бы на этих склонах его включать.
электро велы из тех на которых не опасно ездить очень дорогие капризные вещи на моторах Шимано и Бош. Их не надо покупать в Украине в принципе потому что с сервисом у нас не очень. Сами вы там не сделаете ничего. Рассмотрите вариант японского скутера на больших колесах. Он будет безумно дешевле в обслуживании. Самодельный вел опасен при езде, сильно хуже по характеристикам, опасен при хранении как уже говорил мурзик. Кареточный мотор принципиально лучше мотор колеса
Последний раз редактировалось Hotspur 04.03.2021 18:45, всего редактировалось 2 раза.
Jusso
Junior

Hotspur:
Jusso:ПГТ на 50 тыс человек, рассматривать варианты за 200-250 тыс было бы безумием, за такую сумму там можно купить квартиру, цель покупки - упростить человеку способ перемещения на работу, и как я понял есть пара мест где нужно ехать в гору пару км и оттуда появилась идея взять именно электро что бы на этих склонах его включать.
электро велы из тех на которых не опасно ездить очень дорогие капризные вещи на моторах Шимано и Бош. Их не надо покупать в Украине в принципе потому что с сервисом у нас не очень. Рассмотрите вариант японского скутера на больших колесах. Он будет безумно дешевле в обслуживании
Выше писал что человеку не по нраву скутера или мопеды, так как всю жизнь катался на велосипеде, есть стаж электрика оттуда есть уверенность в возможности самостоятельного ремонта (как по мне странная причина, но у каждого свои идеи как им жить).
Jeron
Member

Jusso
Возьмите за эти-же деньги какой-нибудь брендовый MTBшник.
Чуток потеплеет и просохнет опять буду ездить на работу на веле - с Оболони на Михайловскую (как раз 10 км и выходит). Вряд-ли у отца подъем, как с Подола по Владимирскому спуску, а потом по Михайловской или по Трехсвятительской (набор высоты около 100 м) :) .
Последний раз редактировалось Jeron 04.03.2021 18:45, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

Jusso:есть стаж электрика оттуда есть уверенность в возможности самостоятельного ремонта
нет. ниего он там не починит самостоятельно. Шимано Украина для понимания моторы сразу меняет на новые
Jusso
Junior

Hotspur:
Jusso:есть стаж электрика оттуда есть уверенность в возможности самостоятельного ремонта
нет. ниего он там не починит самостоятельно. Шимано Украина для понимания моторы сразу меняет на новые
Ок, попытаюсь данный момент объяснить, вариант с МТВ или другими байками взять на рассмотрение.
leif
Member

Hotspur:все равно что стоит но давай я скажу что Альтус не надо настраивать часто. мне так говорили соседи по парте в офисе когда пили смузи я очень рад что у тебя не было времени что то знать а теперь есть время что то писать но лучше наоборот
я кажу з власного досвіду з цією групою, з досвіду своїх знайомих і тієї інфи, що доступна в інтернеті. ніде ніхто не несе нісенітниці про налаштування кожні 200км, жодного разу не зустрічав ні про альтус ні про сору. і це корелює з моїм досвідом, звідси мої висновки.

взагалі тут форум, кожен може висловити свою думку з будь-якого приводу. можливо хтось дослухається до думки "експертів"-лузерів, що катаються на музейних корчах, але вважають себе дуже розумними. можливо хтось прислухається до моєї точки зору, людини, що навіть катлог шимано не читала. так тут все влаштовано, можна вже і звикнути.
Hotspur
Member

leif:я кажу з власного досвіду з цією групою
а там точно Альтус ? А то на А еще есть Асера и Аливио :lol:

Отправлено спустя 44 секунды:
leif:з досвіду своїх знайомих
вот, я ж говорю за смузи. они тоже модели в жизни вспомнить не могут но все спецы

Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
leif:одного разу не зустрічав ні про альтус ні про сору.
Сору не ставят на МТБ и она тоже есть очень разная по характеристикам. Ты не плавай так
murzik
Member

і в той же час купа людей їздять на електро велах саморобних навіть, і на покатушці зустрічав гадів :laugh: я фігачу а він сидить і їде х2 від моєї вгору. в селах люди не заморочуються, майструють, користуються, живуть, там всі механіки. так що, імхо, все залежить від людини.
моноколесо\електросамокат?
на підйомі передачі чим допоможуть? сидиш крутиш їдеш 3 кмч ... легше злізти і піднятися пішки.
Последний раз редактировалось murzik 04.03.2021 19:04, всего редактировалось 1 раз.
Ответить