Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
mumu
Member

Повідомлення

murzik,
подивився б той корратек. Рама як рама, якщо не велика буде, 13к за новий велік на норм обладнанні.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:вище ви казали, що б\у не гірше нового, якщо ТО було.
каждый год 1-2 раза полное ТО делает мало людей :weep: например я :weep: с учетом вилки выходит 1500 грн за раз :weep:

Отправлено спустя 2 минуты 23 секунды:
murzik:GT там 1х11, мені потрібно спереду 2+. і вище ви казали, що б\у не гірше нового, якщо ТО було.
я ездил на NX 1х12. не ты не я не раскрутим их до макс каденса. там под 40 кмч скорость будет
Jeron
Member

Повідомлення

murzik: https://www.olx.ua/obyavlenie/velosiped ... 64b3a86dcc
Меріда Л це завеликий для 176?
При моих 173 мне на L комфортнее.
У меня BigNine 80 прошлогодний (когда дозрел брать то более дорогие варианты, которые укладывались в бюджет закончились), у коллег брал BigNine 500 и 400 в размере L - однозначно на L мне комфортнее (понимаю, что рамы разные, но калькулятор Мериды мне в обеих случаях рекомендует M ).
Надо пробовать.
murzik
Member

Повідомлення

mumu:murzik,
подивився б той корратек. Рама як рама, якщо не велика буде, 13к за новий велік на норм обладнанні.
розмір рами 54 - це який?
Dark-seer
Member

Повідомлення

murzik:
mumu:murzik,
розмір рами 54 - це який?
М
mumu
Member

Повідомлення

murzik:розмір рами 54 - це який?
540/25.4=21" десь ХЛ
але пишуть, що в деяких моделях корратек треба брати на розмір більше, тобто може там як для Л підійде.
murzik
Member

Повідомлення

mumu
я думаю тому він там і висить, бо ромір для лося
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:розмір рами 54 - це який?
ХЛ
3-14
Member

Повідомлення

mumu:540/25.4=21" десь ХЛ
Цікаво ти переводиш :laugh: Що тоді 60, якщо 54 це XL? 600/25.4~24"?

У не-МТБ світі рама 54 це М розмір. Cаме тому для МТБ позначають в дюймах, тому-що інша геометрія, а позначення в сантиметрах це універсальна річ ;)
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur:
murzik:вище ви казали, що б\у не гірше нового, якщо ТО було.
каждый год 1-2 раза полное ТО делает мало людей :weep: например я :weep: с учетом вилки выходит 1500 грн за раз :weep:

Отправлено спустя 2 минуты 23 секунды:
murzik:GT там 1х11, мені потрібно спереду 2+. і вище ви казали, що б\у не гірше нового, якщо ТО було.
я ездил на NX 1х12. не ты не я не раскрутим их до макс каденса. там под 40 кмч скорость будет
в тому сенсі, що буде важко крутити 1х11
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:в тому сенсі, що буде важко крутити 1х11
можно переднюю 28 поставить :gigi:
mumu
Member

Повідомлення

3-14
не всі виробники пишуть в дюймах на мтб.
у мене 51см написано бергамонтом. хардтейл 29. Мій зріст 182-183.
на https://www.corratec.com/size-guide/ 54см - для 190. який це ж розмір М, лол.

Я тому й написав, якщо рама не завелика буде, можна купляти. Тільки подивитись і посидіти на ньому хоча б. Ціна ж приваблива.

може виносом зіграти, яйцями до рами там точно не дістане :)
murzik
Member

Повідомлення

ясно що нічого не ясно :gigi:
3-14
Member

Повідомлення

mumu:на https://www.corratec.com/size-guide/ 54см - для 190. який це ж розмір М, лол.
ну тоді це ще раз доводить, що ці класичні сантиметри для визначення розміру рами, це повна фігня :)
mumu:у мене 51см написано бергамонтом. хардтейл 29. Мій зріст 182-183.
а в мене орбея написала 54, шосер 700с. Мій зріст 184 :gigi: При цьому майже для всіх інших виробників, мені більше підходить 55 або 56.

Коротше, як я писав раніше — дивимось ЕТТ + reach + stack. На інше краще не орієнтуватись :beer:
Dark-seer
Member

Повідомлення

Я на 56 катаюсь с ростом 180 :-/
murzik
Member

Повідомлення

мій геко 51 см
mumu
Member

Повідомлення

У шосерів трохи інша посадка і розташування сідла відносно каретки, тому там висота рами трохи більша, а от довжина верхньої труби коротша.
мінімальний зріст для рами 54см - десь 183 в залежності від будови діла. Спробувати посидіти, може в тієї рами "річ" буде коротший. Попросити перекинути коротший винос, механік у них має бути. А якщо підійде, то після купівлі руль на проставку нижче поставити.

новий велік навіть 2015 року буде точно кращим за вживаний 2015 року, більше того він ще й дешевший, з гарантією і першим ТО безкоштовним. Рама там унісекс, в нас вважається жіночою, але якщо кожен день катати на роботу, наприклад, вона зручніша.
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer:Я на 56 катаюсь с ростом 180
у тебе рокс 8.3?
спойлер
ЗображенняЗображення
який розмір, бо тут шось не побачив 56см ні по ЕТТ ні по ST :)

Відправлено через 2 хвилини 48 секунди:
murzik:буде важко крутити 1х11
не буде

Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
Hotspur:два NX в прошлом году развалились просто об сухую траву
я не сумнівався в твоїх друзях :lol:

але такі унікуми у яких все ламається і розпадається — в меншості. в інтернеті достатньо велоспільнот, щоб зібрати статистику.

Відправлено через 5 хвилини 11 секунди:
3-14:а в мене орбея написала 54, шосер 700с. Мій зріст 184
зі свого цікавого досвіду з двома треками однієї моделі (ЕТТ 565мм і 540мм), можу додати, що сісти людині зі зростом ~185 можна на шосер з ЕТТ 54,55,56, 57 і навіть 58см. але посадка і відчуття від велосипеду будуть зовсім різними. тому одне питання підійде чи не підійде, а інше питання наскільки буде зручно і приємно саме під конкретну людину з її сценаріями покатух.
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif:
Dark-seer:Я на 56 катаюсь с ростом 180
у тебе рокс 8.3?
спойлер
ЗображенняЗображення
який розмір, бо тут шось не побачив 56см ні по ЕТТ ні по ST :)

Відправлено через 2 хвилини 48 секунди:
murzik:буде важко крутити 1х11
не буде

Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
Hotspur:два NX в прошлом году развалились просто об сухую траву
я не сумнівався в твоїх друзях :lol:

але такі унікуми у яких все ламається і розпадається — в меншості. в інтернеті достатньо велоспільнот, щоб зібрати статистику.

Відправлено через 5 хвилини 11 секунди:
3-14:а в мене орбея написала 54, шосер 700с. Мій зріст 184
зі свого цікавого досвіду з двома треками однієї моделі (ЕТТ 565мм і 540мм), можу додати, що сісти людині зі зростом ~185 можна на шосер з ЕТТ 54,55,56, 57 і навіть 58см. але посадка і відчуття від велосипеду будуть зовсім різними. тому одне питання підійде чи не підійде, а інше питання наскільки буде зручно і приємно саме під конкретну людину з її сценаріями покатух.
Да 8.3 он у меня L, я уже забыл, на 56 значит я циклоне катался по магазину. У нас ещё холодно, я пока сезон не открыл :weep:
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer:он у меня L
геометрія рами така ближче до новомодних флет бар гравійників, або в старих категоріях до кросового велосипеду тільки з бараном ніж до шосера: ЕТТ дуже довгі, на 3см довше ніж у мене на треку, що типу як 58 йде за виробником.
Dark-seer:У нас ещё холодно, я пока сезон не открыл
у нас теж холод і сніг до кінця не розтанув, постійно всюди мокро і цей шар води періодично то тут то там перетворюється на кригу. ще й прогноз погоди змінили вчора, тепер обіцяють похолодання до -7 вночі на наступні 10 днів. виглядає так, що наступні 3 тижні я зі zwift'у навряд кудись виїду :-/

Відправлено через 49 секунди:
Dark-seer:циклоне
бачив до речі, циклон цього року, викатують фулкарбон гравійник за 52 кілогривні. ціна, як завжди, топ :super:
Відповісти