Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

коли не можеш купити новий байк і замість цього переконуєш себе і всіх навколо, що:

- всюди дефіцит, ціни неадекватні, бюджетний велосипед — 2 штуки баксів.
- корч на 26" колесах родом з 2013 року це круто, якщо начепив на нього дешман вилку, втулки деор і обода алексрімз. з такого вже є сенс переходити тільки на велосипеди рівня big.nine 700 як мінімум.
- взагалі МАКСИМАЛЬНО важливо, щоб на велосипеді втулки були рівня деор і вище, інакше це ашан, а не велосипед і купувати його не треба.

насправді, я впевнений, що навіть "галімий" трек xcaliber8 2021, з втулками Formula DCL-141Q і перемикачем SRAM SX Eagle, принесе набагато більше фану ніж покращений 26" корч. за рахунок 29" колес, сучасної геометрії, простенької, але нової вилки та і просто відчуття нового велосипеду. не для спортсменів все інше не грає такого вже великого значення.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:перемикачем SRAM SX Eagle, принесе набагато більше фану ніж покращений 26" корч.
ну первые 100 км SX проедет, может даже 200. а потом все. там саморезы вкручены в пластик в переключателе. учим мат часть :beer:

Отправлено спустя 48 секунд:
leif:просто відчуття нового велосипеду.
ощущения не едут. едут колеса а они там плохие :D

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
xcaliber 8 2021 - маркетинговый ужас за 33 950 гривен. Мерида лучше

Отправлено спустя 53 секунды:
leif:не для спортсменів все інше не грає такого вже великого значення.
да да. одень трейловые покрышки и поездь по асфальту. вообще переклинило смотрю :lol:

Отправлено спустя 58 секунд:
3-14:это норм?
там у человека калькулятор плохой, 3 страницы его поправляли, советую использовать рабочий калькулятор.

Отправлено спустя 16 минут 14 секунд:
leif:- всюди дефіцит, ціни неадекватні, бюджетний велосипед — 2 штуки баксів.
и да, выходи из львовского метро. во всем мире дефицит велосипедов и бюджетный кантри сейчас стоит от 2000 долларов что бы ничего не менять.
Gallardovich
Member

Повідомлення

Всем вечер в хату

Есть тут адепты бескамерок?
Посоветуйте герметик, который бы латал в мокрую погоду и держал бы 4 атм (сейчас у меня залит какой-то squirt, и не справляется ни с тем, ни с другим, как выяснилось (в субботу катил 10км вел по дождю домой) )
колесики 700х38с

Спасибо заранее
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:ну первые 100 км SX проедет, может даже 200. а потом все. там саморезы вкручены в пластик в переключателе. учим мат часть
у мене мабуть якийсь особливий SX був. проїхав 1600км за 4 місяці і весь цей час працював належним чином, не доставляв жодного дискомфорту і мінімально підлаштовувався аж 2 рази після збірки. продав байк і впевнений що людина з цим жахливим пластиковим перемикачем в такому ж матрацному режимі як у мене, відкатає мінімум активний сезон а то і два без жодних проблем. навіть незважаючи на його реально стрьомну конструкцію.
Hotspur:xcaliber 8 2021 - маркетинговый ужас за 33 950 гривен. Мерида лучше
так а меріда додає власнику +5 до крутості як трек? ні, меріда це "народний вибір", "топчік за свої гроші", оце от все. трек — для іліти :learn:

якщо серйозно, то меріда лімітед, звичайно, привабливіше виглядає з точки зору ціна-характеристики, але припустимо, що хтось хоче собі байк на сезон прям зараз за ~32 косаря і меріди вже всі розкуплені. можна і такий трек взяти, все одно буде круто. потім замінити SX на GX за 115$, касета і перемикач там сумісні. і взагалі кататись довго і горя не знати.
Hotspur:там у человека калькулятор плохой, 3 страницы его поправляли
може 10? замість починати свій експертний спіч, сказав би одразу точну модель гуми і скільки заплатив за збірку, я б з другої спроби вивів би тебе на чисту воду з твоїми "колесами за 14500" :tomat:
Hotspur:во всем мире дефицит велосипедов и бюджетный кантри сейчас стоит от 2000 долларов что бы ничего не менять.
дефіцит є, але було б бажання, купити велосипед можна і зараз. не завжди одразу, не завжди ту модель яку хочеться. не рідко на 10-20% дорожче, але можна. було б бажання.

про 2к я можу зрозуміти твою логіку, але на практиці це не так працює. ще раз кажу, що той же rockrider з декатлону буде достатнім для більшості людей і переплачувати 800 доларів для більшості з них буде досить нераціональним рішенням.

досі можна купити в ходовому розмірі L.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:що той же rockrider з декатлону буде достатнім для більшості людей
ХС 100 у них хороший, в наличии нет, заказать нельзя :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Gallardovich:Есть тут адепты бескамерок?
Посоветуйте герметик, который бы латал в мокрую погоду и держал бы 4 атм
вот посмотри тесты Козака и выбери из 3 лучших по тестам https://www.youtube.com/c/KozakTV/videos у меня Хачкинсон но насколько он лучше других я не скажу
Gallardovich
Member

Повідомлення

тесты козака я смотрел, но не думаю что у него там больше 2,5 атм вкачано
Hotspur
Member

Повідомлення

Gallardovich:тесты козака я смотрел, но не думаю что у него там больше 2,5 атм вкачано
я езжу на около 3. все хорошо

Отправлено спустя 14 минут 12 секунд:
Если там именно прокол то странно, они его латают почти мгновенно. а если порез то надо возить червячки с собой, порезы сильно хуже
WalkMan
Member

Повідомлення

Gallardovich
Stans Race бери, цей точно залатає. :super: Або ще, як варіант, взяти звичайний Stans і купити глітера на 10грн і додавати його до герметика в покришку.
dim_rom
Member

Повідомлення

Hotspur:ну первые 100 км SX проедет, может даже 200. а потом все. там саморезы вкручены в пластик в переключателе. учим мат часть :beer:
теоретик?
лично проехал 600 без единого чиха, потом сменил на подвернувшийся по случаю СЛХ. весьма аргессивно, кстати, проехала, 90% по пересеченке. трансмиссия переехала на другой вел в компании и благополучно прошла еще 200. потом просто сезон закончился. второй вел в компании на SX проехал тоже без нюансов свои 2000 за прошлый сезон. с саморезами, вкрученными в пластик, да
murzik
Member

Повідомлення

раніше було 12к норм вел, тепер вже 30 треба? :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

dim_rom:теоретик?
лично проехал 600 без единого чиха, потом сменил на подвернувшийся по случаю СЛХ.
два NX в прошлом году развалились просто об сухую траву. у Шимано все выше Турнея так себя не ведет
Hotspur
Member

Повідомлення

поторговаться и за 13 можно забрать :shuffle: . модель довольно старая, шатуны на квадрате, покрышки не Ikon. реальный вес около 15 кг

Отправлено спустя 4 минуты 48 секунд:
вот комплектующие https://www.velosklad.ru/velosipedy/bik ... -nine-300/
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
це так не працює. не знаю, як ви там свої вели купуєте вигідно, але так ціну ніхто скидати не буде. осінь пройшла, нормальних знижок не було в бюджеті 20к
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:осінь пройшла, нормальних знижок не було в бюджеті 20к
те вот GT в магазине таки получше можно продавцу сразу сказать :gigi:

Отправлено спустя 3 минуты 33 секунды:
с собой брать калибр цепи и скептицизм. всегда на 1-2 тысячи сбросить можно. и весы брать что бы взвесить :D
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
я сам не виберу. буде як минулогго разу.

Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
https://www.olx.ua/obyavlenie/velosiped ... 64b3a86dcc
Меріда Л це завеликий для 176?
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:Меріда Л це завеликий для 176?
в принципе большая. лучше М. можно конечно вынос в 0 убрать но то деньги и вел дерганный немного будет https://www.merida-bikes.com/ru/p/podde ... a-225.html
Востаннє редагувалось 03.03.2021 11:49 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
3-14
Member

Повідомлення

murzik
Рекомендую відео. Стареньке, але досі актуальне

ПС. Враховуючи новий велосипед за 20к, що ти скидував раніше, 15к за 6-річну меріду, навіть мало уживано це, імхо, дофіга.
Hotspur
Member

Повідомлення

3-14:15к за 6-річну меріду, навіть мало уживано це, імхо, дофіга.
шоссер дело говорит
murzik
Member

Повідомлення

GT там 1х11, мені потрібно спереду 2+. і вище ви казали, що б\у не гірше нового, якщо ТО було.
Востаннє редагувалось 03.03.2021 11:59 користувачем murzik, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти