Футбол

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
babrich
Member

Повідомлення

Плуги Днепр как так можно, и сколько можно терпеть это Беса.. :mad: :mad:
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

ФЕДЕЦКИЙ!!!!!!!
babrich
Member

Повідомлення

Карпаты суперрррр....
VVSZDT
Junior

Повідомлення

HighVoltageLP
ФЕДЕЦКИЙ!!!!!!!
babrich
Карпаты суперрррр....
целиком и полностью согласен!
Co6aka
Member

Повідомлення

Карпаты :super: :super: :super: :super: :super: :super:
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

нифига не федецкий ХУДОБЯК!!!!!!!!!!
Alex@&er
Member

Повідомлення

Брависсимо, Карпаты!!!
babrich
Member

Повідомлення

Вот корзины для жеребьевки ЛЕ
Корзина 1: "Атлетико" (Испания), "Ливерпуль" (Англия), "Севилья" (Испания), "Порту" (Португалия), "Вильярреал" (Испания), ЦСКА (Россия), ПСВ (Голландия), "ЗЕНИТ" (Россия), "Ювентус" (Италия), "Спортинг" (Португалия), "Штутгарт" (Германия), АЗ (Голландия).

Корзина 2: "Стяуа" (Румыния), "Лилль" (Франция), "Динамо" (Украина), "Андерлехт" (Бельгия), "Байер" (Германия), "ПСЖ" (Франция), "Брюгге" (Бельгия), "Палермо" (Италия), "Хетафе" (Испания), "Бешикташ" (Турция), "Манчестер Сити" (Англия), "Сампдория" (Италия).

Корзина 3: "Спарта" (Чехия), АЕК (Греция), "Металлист" (Украина), "Левски" (Болгария), "Русенборг" (Норвегия), "Зальцбург" (Австрия), ЦСКА (Болгария), "Оденсе" (Дания), "Наполи" (Италия), "Боруссия" Д (Германия), "Динамо" (Хорватия), БАТЭ (Белоруссия).

Корзина 4: "Арис" (Греция), "Рапид" (Австрия), ПАОК (Греция), "Лех" (Польша), "Карпаты" (Украина), "Янг Бойз" (Швейцария), "Утрехт" (Голландия), "Гент" (Бельгия), "Лозанна" (Швейцария), "Шериф" (Молдавия), "Дебрецен" (Венгрия), "Хайдук" (Хорватия).
ЗЫ в этом году ЛЕ солидная 1 корзина больше на ЛЧ подходит...
Clay Allison
Member

Повідомлення

Карпаты, СУПЕР!!! :pray: МОЛОДЦЫ!!! :super: А ведь я не верил в позитивный результат. :shuffle: Приношу свои извинения фанатам карпат и лично CooLeR*OK, ты был прав, кулер. Молодец, что веришь в свою команду. :up: :beer:
А в металл я верил и он нас не подвёл! По-моему это впервые у нас в групповых этапах осенью сразу 4 команды? Это явное достижение.
В жопу обьебол!Зображення
babrich:Вот корзины для жеребьевки ЛЕ
А где ты достал эту информацию так быстро? Поделись ссылкой.

Добавлено спустя 1 минуту 36 секунд:
P.S. О, Динамо во второй корзине? Ну это внушает оптимизм. Смотрел сёдня "третий тайм" :popcorn: - прикольный был эфир, Леоненко - молоток. :yes:
babrich
Member

Повідомлення

А где ты достал эту информацию так быстро? Поделись ссылкой.
http://www.champion.com.ua/football/2010/08/27/339157/" target="_blank
Смотрел сёдня "третий тайм" - прикольный был эфир, Леоненко - молоток.
Мне он не очень, скрытный и не хочет своих друзей Газа и Беса обливать вот сказать что они не компетентны вот тогда была правда. Бес вообще в прошлом сезоне( без ЛЕ), если бы на месте Беса был бы Маркевич (Костов, Кононов, Протасов) Днепр рубило в ЛЧ а так играет лишь в ЧУ вот это обидно. Динамо мне очень жаль умирает, не дай бог следующий тренер Динамо будет Блохин то это будет капут :mad:
Интервью Суркиса после вылета из ЛЧ вообще не в какие рамки, если так дела пойдут то за счастье попадать в ЛЕ с чемпионата... :mad:
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

:jump: :jump: :jump:
ААААААА=)
Прийшов зі стадіону посеред ночі... ЛЬвів не спав вю ніч - скажу вам чесно. Творилося просто неймовірне. На стадіоні був аншлаг повний - точної кількості ніхто не скаже - але при вмістимості 28,5 тисяч було 30тис +. За 40 хв до матчу практично всі місця були зайняті. Народу більше ніж на Збірну України.
В секторі творилися чудеса. Справжній вболівальник може чекати такого матчу все життя.Це важко передати словами. Зробили їм Зелено-біле пекло :horror: Ніхто не хотів йти зі стадіону - навітть кузьма.
нифига не федецкий ХУДОБЯК!!!!!!!!!!
ХУДОБ'ЯК!!!!!!!Ну і Федецький - старалися всю гру.
Приношу свои извинения фанатам карпат и лично CooLeR*OK, ты был прав, кулер. Молодец, что веришь в свою команду.
:beer: Навіть коли Карпати пропустили..я не усвідомлював шо все - якщо не заб'ють - не проходять. Та я і думав що це хвилина етак 80 :shuffle:Просто загубився у часі)) я Вірив що пройдуть...всі що стояли біля мене казали - та незнати незнати. І коли сектор почав скандувати ДО КІНЦЯ! ДО КІНЦЯ! забили гол...ну і почалося такееее.....Половина плакали, половина просто танцювали.....ЕЙФОРІЯ.
"ЕХ ЗАБАВА..ЗАВАБА АЖ ДО РАННЯ...ЕХ ЗАБАВА - ЗАБАВА ЦІЛУ НІЧ!!!!!!!"
:apes: Я ще не докінця усвідомлюю наскільки ця перемога важлива - це найкраще досягнення у Єврокубках в історії Карпат.На моїх очах твориться історія.Білет, який дався чуть не з боєм - бо незнати чому наша доблесна міліція забирає білети і віддає при виході зі стадіону - БУДУ зберігати для нащадків. Просто супер!
P.S. Дуже незадоволений баранами, які коли забили нам гол почали виходити зі стадіону. НУ це натуральна кузьма, яка би краще не приходила взагалі на футбол.... :censoured:

Добавлено спустя 4 минуты 28 секунд:
А..І ще 1.
Це традиція для стадіону Україна тріумфувати на останніх секундах. У ПЛ море таких випадків. Матч з Білоруссю - коли Шевченко пенальті забив за 30сек до кінця... Та і Збірна України на цьому стадіоні ніколи не програвала :super:

Добавлено спустя 4 часа 3 минуты 29 секунд:
Закінчився жереб.....ітак:
У Карппат найсильніша група...НУ нічого, будем пробувати!!! :pray: :popcorn:
Вкладення
1.JPG
babrich
Member

Повідомлення

Райкард подал в отставку не то что Бесс или усатый нянь..
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Точно подав????
Просто сьогодін ще читав в його інтервюофіційному сайту ФК Карпати:
- Наскільки ви вважаєте себе винним у поразці і чи плануєте звільнитись зі своєї посади?
- Ні, не планую звільнятись.....
:think:
Clay Allison
Member

Повідомлення

Господа, читайте: http://www.dynamo.kiev.ua/news/38632.html" target="_blank :down: :tomat:

Добавлено спустя 48 секунд:
babrich:Райкард подал в отставку
и правильно сделал. :up:
Alex@&er
Member

Повідомлення

Мирон Маркевич: "У збiрнiй я був чужим"

http://www.expres.ua/main/2010/09/02/39559" target="_blank

Думайте сами.
Clay Allison
Member

Повідомлення

"У збiрнiй я був чужим"
Сразу вспомнилось из "Маски" : Это не я! Это всё ОНИ! Ну хорошо это был Я! Что они со мной сделают, сэр?.." :lol:
Alex@&er:Думайте сами.
Чё тут думать. Всё и так ясно. Маркевич не Труффальдино из Бергамо... :laugh:
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

ох Руни вчера пасы раздавал...
Alex@&er
Member

Повідомлення

Великолепная игра сб. Украины, лучшая за всю историю. Защита не допустила ни одной ошибки, полузащита грамотно раздавала пасы, видя всё поле, нападение настолько мощно играло, что бразилы с аргентинцами плакали кровавыми слезами. И руководил ими всеми гениальнейший тренер, который уже свои собственные конспекты написал.
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

обожаю Калитвинцева и Леоненко =)
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Ось закінчилася ще одна гра Збірної України. Цього разу під керівництвом Калітвінцева.
НУ ніяка гра...нічого не клеїлося.
Хто зробив гол??????
Худобяк на Федецького і той вже на Селезньова...І це на останніх секундах. Щось це мені нагадує - коли Худобяк робить передачу на Федецького на останніх секундах. Карпатівський Дух рятує збірну від провалу! :p ;)
І це дебют Худобяка..він його чекав майже рік. Все-таки добився свого :up:
Відповісти