Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 3)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
анти__бот
Member
Sanьka
Тю да это ещё крутая модель.
Тю да это ещё крутая модель.
-
tcpdump
Member
Значит очень сильно попали в рыночек,в цену и потребности среднего клиентаSanьka:Коих уже 15 ревизий с момента выхода!!! Их натурально 15.
-
_clawfinger_
Member
Вибач, але це говно. Я теж катався й Джон Дір теж до речі.анти__бот:Нива! Отличный, кстати, комбайн, я каталсо
Й на ХТЗ теж, а потім на на сучасних, спецом не буду називати, щоб не звинувачували в піарі.
Сам прайс говорить не на користь ХТЗ,
Відправлено через 4 хвилини 54 секунди:
До речі, я тут слухаю The Mamas and the Papas Я їх слухав ще в 90-х, а ще раніше можна було залетіти в каталажку, якщо не було відповідних контактів. Як іронічно...
-
Sanьka
Member
ХТЗ уже не торт?_clawfinger_:ХТЗ
-
tcpdump
Member
_clawfinger_Смотря с чем сравнивать, был у нас один Колос... А так то я на ниве и доне ездил из условно "наших", хтзшных не застал, был Джон Дир, кейсы с классами, ещё какие-то немцы, не вспомню марок..
-
_clawfinger_
Member
При прайсі за Білорусь в 57К! це точно не торт, коли імпортні від 12 до 43К баксів.Sanьka:ХТЗ уже не торт?
Враховуючи вартість футбольного клубу Металіст, він точно того не вартий, а Ярославський тупо зажрався...
-
tcpdump
Member
Fortschritt и что-то ещё
-
_clawfinger_
Member
А ще треба порівнювати вартість й можливість й купу інших параметрів.tcpdump:_clawfinger_Смотря с чем сравнивать, был у нас один Колос...
Відправлено через 4 хвилини 8 секунди:
viewtopic.php?p=3117238#p3117238
ох квн й ко лузери порівняно з ними...
-
tcpdump
Member
Да понятно что оно дрова. Ноо до сих пор в селе когда убирают зерно предпочтут ниву Джон диру. По преданиям у неё потери меньше_clawfinger_: А ще треба порівнювати вартість й можливість й купу інших параметрів
-
_clawfinger_
Member
tcpdump: По преданиям у неё потери меньше
Говорять ті, в кого менше грошей, притому що готові заплатити більше за Джон Дір, не дивлячись що Ніва дешевше..
-
tcpdump
Member
Зачётненько. Прям интересно, оригинальный пост, или копипаста с каких-то двачей_clawfinger_:
ох квн й ко лузери порівняно з ними...
Отправлено спустя 37 секунд:
Само собой_clawfinger_:Говорять ті, в кого менше грошей
-
анти__бот
Member
_clawfinger_
То не я сказал, что нива хорош, я бы тем кто, слово комбайн перепутал с автомобилем.

То не я сказал, что нива хорош, я бы тем кто, слово комбайн перепутал с автомобилем.
Крутой_clawfinger_:The Mamas and the Papas
-
_clawfinger_
Member
Тут все залежить від колгоспу. Якщо там вкладаються гарно в техніку, то вкладаються гарно. Притому що готові гарно заплатити за перепрошивку комбайна й до речі гарні гроші. За ті гроші можна перепрошити купу компів обласного центру.
Тож краще перепрошити один комбайн.
Ну й звісно Джон Дір, не Дон й не Нива. Ну а за прошивками стоїть в черзі купа фермерів з американського материка. Я вже мовчу про південну Америку....
Й роблять це... українці в основному... 
Відправлено через 3 хвилини 51 секунди:
Я тебе зрозумів

Відправлено через 3 хвилини 51 секунди:
Копіпаст, пошук посилається на пост глибиною з 2017 років, оригінал не шукав, ліньки.tcpdump:Зачётненько. Прям интересно, оригинальный пост, или копипаста с каких-то двачей
анти__бот:То не я сказал, что нива хорош, я бы тем кто, слово комбайн перепутал с автомобилем.
Я тебе зрозумів
анти__бот:Крутой![]()
-
tcpdump
Member
Потому что их прошивка заключается в ремонте не говном и палками,и заправкой не солярой с тепловоза) большего там не добиться_clawfinger_:не Дон й не Нива
-
анти__бот
Member
Это из серии, коровьего бешенства итд?_clawfinger_:viewtopic
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Тю я тумал это отсылка к титеру 2001 года_clawfinger_:Копіпаст, пошук посилається на пост глибиною з 2017 років, оригінал не шукав, ліньки.
-
_clawfinger_
Member
А іншого не добитись, особливо коли економлять на всьому...tcpdump:Потому что их прошивка заключается в ремонте не говном и палками,и заправкой не солярой с тепловоза) большего там не добиться
ні, це новий тренд, нащо не знаю? Чесно ліньки розбиратись...анти__бот: Тю я тумал это отсылка к титеру 2001 года
Після домашнього вина, я пишу мало не з помилками, тому вибачаюсь й копати глибоко ліньки. Мої вибачення...
-
анти__бот
Member
А вы прочли тот пост, я не осилил, сори quadrotony 
Отправлено спустя 43 секунды:
Отправлено спустя 1 минуту 46 секунд:
_clawfinger_
Ну тогда и порешаем на том что это из поста 2017 (которого я не знаю) а он в свою очередь, ну я так думаю, плагиат на Джона Титора.
Отправлено спустя 43 секунды:
Тс-с-с!_clawfinger_:домашнього
Отправлено спустя 1 минуту 46 секунд:
_clawfinger_
Ну тогда и порешаем на том что это из поста 2017 (которого я не знаю) а он в свою очередь, ну я так думаю, плагиат на Джона Титора.
-
_clawfinger_
Member
анти__бот ок, .натяк зрозумів... Засім піду поки не відгріб, але ще повернусь... 
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
анти__бот може, але я так глибоко не копав...
Тому що тс-сс заважає й ліньки... 
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
анти__бот може, але я так глибоко не копав...
-
анти__бот
Member
_clawfinger_
Счастья здоровья успехов
Отправлено спустя 59 секунд:
Отправлено спустя 10 минут 58 секунд:
Ех
500+ гетар, я тоже хочу такой виноградник, только не 500 а 50 
Счастья здоровья успехов
Отправлено спустя 59 секунд:
Та я тоже не копал, вспомнилось, похож стиль._clawfinger_:глибоко не копав
Отправлено спустя 10 минут 58 секунд:
Ех
-
Барбарис
Member
_clawfinger_, джон дир то еще говно: рельеф сильно важен, чистота поля, ломучий, ремонтопригодность ни о чем. Ниву и Колоса на коленке можно починить. Дед токарем был, все точил на сх технику. От ДД отказались, а потом денег не было и сейчас азаровская агрофирма все подгребла и другие комбайны пользует, но модель не знаю.