Флудилка (часть 3)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
анти__бот
Member

Повідомлення

DuckRider
Говорили что какая-то супер ферма у меня в городе, по идеи в старом пишмаше.
LostBoy
Member

Повідомлення

Зашел в Розетку и понял, что я 3070 месяц назад еще нормально купил. Ох и цены, мама дорогая :-/
WakeMe
Member

Повідомлення

Ох, 36к за вентус :laugh: :lol:
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Kozakevich:А то может случиться, как в одной маленькой азиатской стране. США ввели санкции, в итоге Стим свернул деятельность там и заблокировал бессрочно (!!!) аккаунты, созданные там или хотя бы раз там светившиеся (!!!!!!!) А диск - он и в Африке диск
:eek:
А можна подробиць, вперше чую?

ЗІ: У нас ютуб заблокував "собачий рот", санкції блін. Стопудов якщо стім, або приставка є, то теж бан буде. :lol:

Відправлено через 4 хвилини 47 секунди:
LostBoy:Зашел в Розетку и понял, что я 3070 месяц назад еще нормально купил. Ох и цены, мама дорогая
Ну в світі нових новин про відеопам'ять адекватних цін не варто чекати. Принаймні до квітня місяця. Коли майнери у нас будуть розватнажуватись картами, доведеться завдяки тарифам, сильніше за ефір. :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

LostBoy:Зашел в Розетку и понял, что я 3070 месяц назад еще нормально купил.
Мммм скоро приедут 3шт 6900ХТ няшки .
_clawfinger_
Member

Повідомлення

А ось новинах не тут, бачив:
Американська компанія Tesla назвала обчислювальну потужність комп’ютера електрокара Tesla Model S. Так, згідно з оприлюдненими даними, бортовий комп’ютер в машині зрівняється по продуктивності з PlayStation 5. Відомий ігровий журналіст Джефф Кілі вирішив зіставити продуктивність актуальних консолей з продуктивністю електромобіля Tesla. Так, Xbox Series X має продуктивність в 12 терафлопс, тоді як Playstation 5 – 10 терафлопс, а Xbox Series S – 4 терафлопс. Tesla Model S, в свою чергу, отримає продуктивність 10 терафлопс. Завдяки такій продуктивності бортового комп’ютера електромобіля Tesla, на ньому можна буде грати не тільки в мобільні ігри, а й за заявою глави компанії Ілона Маска, в Cyberpunk 2077. Однак варто зазначити, що під час поїздок грати, звичайно, забороняється.
Ось вам ще одна причина для дефіциту на залізо.
Volodimir
Member

Повідомлення

_clawfinger_: Ось вам ще одна причина для дефіциту на залізо.
Ні разу не притягнута за вуха. Ага.
Kozakevich
Member

Повідомлення

_clawfinger_:
:eek:
А можна подробиць, вперше чую?
В Мьянме заблокировали Origin, попутал с Малайзией(там они сами себе стим блокировали :rotate: )
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Volodimir може й так, але ті ж бортові пк теж з чипів, а загальне виробництво не зростає. Плюс Єппл багато забирає, враховуючи рекорд продаж. Ну й майнінг, та дистанційна робота... Все в купі.

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Kozakevich:В Мьянме заблокировали Origin
На оріжн чхати з великої колокольні. :laugh:
Kozakevich: Малайзией(там они сами себе стим блокировали :rotate: )
То дрібниця, обійти можна. Ти ж заборону на яндекс обходиш, як й купа інших людей...
Volodimir
Member

Повідомлення

_clawfinger_:Ти ж заборону на яндекс обходиш, як й купа інших людей...
А навіщо він здався? Для чого?
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Volodimir не знаю, якщо чесно. :laugh:
Я як не користувався, так й не користуюсь. просто не потрібен.
Sanьka
Member

Повідомлення

Глянул из сегодняшнего обзора игрулину Blair Witch (2019). Вроде ниче так.
правда 900грн жалко давать, надо подождать скидочку.
Vitalio
Member

Повідомлення

Sanьka:Глянул из сегодняшнего обзора игрулину Blair Witch (2019). Вроде ниче так.
правда 900грн жалко давать, надо подождать скидочку.
лови "лицуху"
https://crackwatch.com/game/blair-witch
Sanьka
Member

Повідомлення

Vitalio
мне для Плейстейшн. На ПК я ее играть не буду ;) Если бы я хотел ее на ПК, то мне вопрос вообще бы не стоял, я одеваю повязку на глаз/треуголку/попугая сажусь на Черную Жемчужину и плыву за играми.

Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
Подожду когда на ПС Сторе будут скидоны на нее 50-70% и прикуплю. Не горит, ПС5 и так еще нет.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Ну и нафлудили. Все ресурсы съедаете. :gigi:
анти__бот

Как тебе мед поэзии? :gigi:
Vitalio
Member

Повідомлення

Sanьka:
DS4 не пробовал к ПК подключать ? Слыхал те же ощущения(и пробовал), главное по сети не играть, а то сразу в лигу инвалидов апнешся (и если паратка, её можно в стиме добавить в библиотеку как стороннюю игру, и стим сам подгонит настройки геймпада под игру) :beer: :rotate:
анти__бот
Member

Повідомлення

Ща бан словите за контент ломаный :gigi:

Отправлено спустя 56 секунд:
Кст я вот Пана Мыкыту вспомнил :lol:
Grinnie Jax:2018 год. Перекати-поле катаются по пустым улицам. Разбитые витрины магазинов, брошенные авто, велосипеды, коляски. Стоят заводы (кроме карт для майнинга, конечно). Все сидят на своих фермах, майнят и существуют ради майнинга. Повсюду рыскают майнинг-зомби в поисках новых карт для майнинга.
leif
Member

Повідомлення

анти__бот
я до речі якось теж нещодавно натрапив на його профіль, а точно, коли мемчик з мерседесом шукав, і побачив що він заходить читає)) але нічого не пише :weep:

Микито, якщо ти читаєш, повертайся у флудилку, з тобою веселіше! тим паче окрім тебе ніхто не розповідає як там з цінами на залізо на радіоринку в гонг конгу :(
анти__бот
Member

Повідомлення

Sanьka
Ух как ты тонко хвастанулся :lol: что купил уже пс5?
WakeMe
Member

Повідомлення

Зачем подключать ds к пк, если можно играть на приставке по беспроводу, лежа на диване перед экраном 50-120"? :D
Закрито