Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 3)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
анти__бот
Member
DuckRider
Говорили что какая-то супер ферма у меня в городе, по идеи в старом пишмаше.
Говорили что какая-то супер ферма у меня в городе, по идеи в старом пишмаше.
-
LostBoy
Member
Зашел в Розетку и понял, что я 3070 месяц назад еще нормально купил. Ох и цены, мама дорогая 
-
WakeMe
Member
Ох, 36к за вентус

-
_clawfinger_
Member
Kozakevich:А то может случиться, как в одной маленькой азиатской стране. США ввели санкции, в итоге Стим свернул деятельность там и заблокировал бессрочно (!!!) аккаунты, созданные там или хотя бы раз там светившиеся (!!!!!!!) А диск - он и в Африке диск
А можна подробиць, вперше чую?
ЗІ: У нас ютуб заблокував "собачий рот", санкції блін. Стопудов якщо стім, або приставка є, то теж бан буде.
Відправлено через 4 хвилини 47 секунди:
Ну в світі нових новин про відеопам'ять адекватних цін не варто чекати. Принаймні до квітня місяця. Коли майнери у нас будуть розватнажуватись картами, доведеться завдяки тарифам, сильніше за ефір.LostBoy:Зашел в Розетку и понял, что я 3070 месяц назад еще нормально купил. Ох и цены, мама дорогая
-
Sanьka
Member
Мммм скоро приедут 3шт 6900ХТ няшки .LostBoy:Зашел в Розетку и понял, что я 3070 месяц назад еще нормально купил.
-
_clawfinger_
Member
А ось новинах не тут, бачив:
Ось вам ще одна причина для дефіциту на залізо.Американська компанія Tesla назвала обчислювальну потужність комп’ютера електрокара Tesla Model S. Так, згідно з оприлюдненими даними, бортовий комп’ютер в машині зрівняється по продуктивності з PlayStation 5. Відомий ігровий журналіст Джефф Кілі вирішив зіставити продуктивність актуальних консолей з продуктивністю електромобіля Tesla. Так, Xbox Series X має продуктивність в 12 терафлопс, тоді як Playstation 5 – 10 терафлопс, а Xbox Series S – 4 терафлопс. Tesla Model S, в свою чергу, отримає продуктивність 10 терафлопс. Завдяки такій продуктивності бортового комп’ютера електромобіля Tesla, на ньому можна буде грати не тільки в мобільні ігри, а й за заявою глави компанії Ілона Маска, в Cyberpunk 2077. Однак варто зазначити, що під час поїздок грати, звичайно, забороняється.
-
Volodimir
Member
Ні разу не притягнута за вуха. Ага._clawfinger_: Ось вам ще одна причина для дефіциту на залізо.
-
Kozakevich
Member
В Мьянме заблокировали Origin, попутал с Малайзией(там они сами себе стим блокировали_clawfinger_:
![]()
А можна подробиць, вперше чую?
-
_clawfinger_
Member
Volodimir може й так, але ті ж бортові пк теж з чипів, а загальне виробництво не зростає. Плюс Єппл багато забирає, враховуючи рекорд продаж. Ну й майнінг, та дистанційна робота... Все в купі.
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
На оріжн чхати з великої колокольні.Kozakevich:В Мьянме заблокировали Origin
То дрібниця, обійти можна. Ти ж заборону на яндекс обходиш, як й купа інших людей...Kozakevich: Малайзией(там они сами себе стим блокировали)
-
Volodimir
Member
А навіщо він здався? Для чого?_clawfinger_:Ти ж заборону на яндекс обходиш, як й купа інших людей...
-
_clawfinger_
Member
Volodimir не знаю, якщо чесно.
Я як не користувався, так й не користуюсь. просто не потрібен.
Я як не користувався, так й не користуюсь. просто не потрібен.
-
Sanьka
Member
Глянул из сегодняшнего обзора игрулину Blair Witch (2019). Вроде ниче так.
правда 900грн жалко давать, надо подождать скидочку.
-
Vitalio
Member
Sanьka:Глянул из сегодняшнего обзора игрулину Blair Witch (2019). Вроде ниче так.
- лови "лицуху"
- https://crackwatch.com/game/blair-witch
-
Sanьka
Member
Vitalio
мне для Плейстейшн. На ПК я ее играть не буду
Если бы я хотел ее на ПК, то мне вопрос вообще бы не стоял, я одеваю повязку на глаз/треуголку/попугая сажусь на Черную Жемчужину и плыву за играми.
Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
Подожду когда на ПС Сторе будут скидоны на нее 50-70% и прикуплю. Не горит, ПС5 и так еще нет.
мне для Плейстейшн. На ПК я ее играть не буду
Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
Подожду когда на ПС Сторе будут скидоны на нее 50-70% и прикуплю. Не горит, ПС5 и так еще нет.
-
Феном Феномыч
Member
Ну и нафлудили. Все ресурсы съедаете.
анти__бот
Как тебе мед поэзии?
анти__бот
Как тебе мед поэзии?
-
Vitalio
Member
DS4 не пробовал к ПК подключать ? Слыхал те же ощущения(и пробовал), главное по сети не играть, а то сразу в лигу инвалидов апнешся (и если паратка, её можно в стиме добавить в библиотеку как стороннюю игру, и стим сам подгонит настройки геймпада под игру)Sanьka:
-
анти__бот
Member
Ща бан словите за контент ломаный 
Отправлено спустя 56 секунд:
Кст я вот Пана Мыкыту вспомнил
Отправлено спустя 56 секунд:
Кст я вот Пана Мыкыту вспомнил
Grinnie Jax:2018 год. Перекати-поле катаются по пустым улицам. Разбитые витрины магазинов, брошенные авто, велосипеды, коляски. Стоят заводы (кроме карт для майнинга, конечно). Все сидят на своих фермах, майнят и существуют ради майнинга. Повсюду рыскают майнинг-зомби в поисках новых карт для майнинга.
-
leif
Member
анти__бот
я до речі якось теж нещодавно натрапив на його профіль, а точно, коли мемчик з мерседесом шукав, і побачив що він заходить читає)) але нічого не пише
Микито, якщо ти читаєш, повертайся у флудилку, з тобою веселіше! тим паче окрім тебе ніхто не розповідає як там з цінами на залізо на радіоринку в гонг конгу
я до речі якось теж нещодавно натрапив на його профіль, а точно, коли мемчик з мерседесом шукав, і побачив що він заходить читає)) але нічого не пише
Микито, якщо ти читаєш, повертайся у флудилку, з тобою веселіше! тим паче окрім тебе ніхто не розповідає як там з цінами на залізо на радіоринку в гонг конгу
-
анти__бот
Member
Sanьka
Ух как ты тонко хвастанулся
что купил уже пс5?
Ух как ты тонко хвастанулся
-
WakeMe
Member
Зачем подключать ds к пк, если можно играть на приставке по беспроводу, лежа на диване перед экраном 50-120"?