Флудилка (часть 3)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
leif
Member

Повідомлення

WakeMe:У нас в Днепре 2 суток без интернета нормальное явление.
та ну нафіг, я б двох провайдерів підводив з такими історіями, мені б замовники не повірили, що я дедлайн зриваю, тому що майстер-інтернетник забухав :laugh:
мабуть ще від району залежить також, я у Львові\Києві з 2011 року жив тільки зовсім в центрах, тут усілякі офіси-готелі, які мотивують провайдерів швидше ворушитись.
WakeMe
Member

Повідомлення

leif
Пока были местные маленькие провайдеры районные, интернет был хорошим. Потом все выкупил фрегат, стало ещё лучше. А несколько последних лет стало все отвратительно. Фрегат падает часто и на долго, киевстар просто высер, триолан постоянно обрывы, воля нет покрытия. В итоге второй провайдер это лте от лайфа на случай горя. Одно хорошо удаленка не жрет почти, даже когда пинг плохой можно что-то клацать.
анти__бот
Member

Повідомлення

а это, что за ипв6 что это такое?
Vitalio
Member

Повідомлення

Я слышал шо можно и гирей научится вместо мышки пользоваться ... главное телефонами по 150-200г все гаразд пользоваться, а вот как 70-90-100г мышку, то маркетологи сказали и я сам себе сказал что это очень заметно

Интересно что думали маркетологи до того как земля не была круглой и Солнце крутилось вокруг земли :spy:
анти__бот
Member

Повідомлення

Vitalio
Что за глупый вопрос, тогда не было маркетологов.
mumu
Member

Повідомлення

анти__бот
панацея від апокаліпсису, коли адреси іпв4 закінчаться. кінецьсвіту адрес вже давно мав настати, але щось ванги помилились :gigi:
дехто півтора-два десятки років тому навіть додаткові адреси купляв :gigi:
Vitalio
Member

Повідомлення

анти__бот:Vitalio
Что за глупый вопрос, тогда не было маркетологов.
Но были "просветители" которые жили в те времена и маялись фигней, на их взгляд важным делом, и думали землю держат три слона и черепаха...

Хотя мы отходим от сути проблемы, то что тебе внушают и ты невольно сам навязываешь и думаешь "может оно и правда" ... но факту что - геометрические параметры банана не меняют его в отношении к Вам и Вашему желанию его съесть ... так же тут - вес мышки не откидает факта что она нужна для использования за пк и вся нейро-мышечная связь с ней настроится человеческим организмом со временем и будешь ты тащить, аимить и летать с любой мышкой независимо от веса. Главное тренировки и постоянность!

Ведь человек уникален и не может создать что-то идеальнее себя, только может загонять в рамки норм и правил.
leif
Member

Повідомлення

Vitalio
тут на форумі були "просвітники" років 5 тому, яким абсолютно неможливо було довести, що 165гц монік це не маркетинг, а реально крута штука. точно так мені казали, "та то ти собі вигадав, бо купив монік за штуку євро і треба якось виправдати" :laugh:

не грає тобі різниці вага мишки — не купуй легкі моделі, скажи "я спробував і не відчув різниці." але натомість "я теоретично подумав і один все розумію, а вас всіх дурять маркетологи" це наївна і кумедна позиція, яка, на жаль, останні роки стала мало не домінуючою на форумах усіляких включно з цим.
Vitalio
Member

Повідомлення

leif:
не грає тобі різниці вага мишки — не купуй легкі моделі, скажи "я спробував і не відчув різниці." але натомість "я теоретично подумав і один все розумію, а вас всіх дурять маркетологи" це наївна і кумедна позиція, яка, на жаль, останні роки стала мало не домінуючою на форумах усіляких включно з цим.
SS rival3 77г.
X7 125г.
Нету разницы, не чуствую, может подгоните мне 60грамм, тогда точно, маркетологи же не дурят ...

А 5 років назад у Вас система давала 144-165 кадра, чи Ви задавались питанням чи більше кадрів буде за секунду тим буде більш гладка зміна кадрів ...

Чи будете роказувати як люди ryzen 1800 за 15к грн купували :lol: :lol: :lol: Тоже тут популіст знайшовся, соловейко :beer:
анти__бот
Member

Повідомлення

leif
да 144 раз попробуешь, дальше будет хотеться не меньше.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

leif:Vitalio
тут на форумі були "просвітники" років 5 тому, яким абсолютно неможливо було довести, що 165гц монік це не маркетинг, а реально крута штука. точно так мені казали, "та то ти собі вигадав, бо купив монік за штуку євро і треба якось виправдати" :laugh: .
Это вы про PG279Q у которого средний g2g - 10.3ms что соответствует 97hz, а макс. под 18ms - 55Hz :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Vitalio:Нету разницы, не чуствую
ок, це твої враження. а я кажу, що мені різниця є. як будемо вирішувати хто правий?

чи якщо тобі немає, то всім іншим теж немає? :lol:
Vitalio:А 5 років назад у Вас система давала 144-165 кадра, чи Ви задавались питанням чи більше кадрів буде за секунду тим буде більш гладка зміна кадрів ...
там де мені було треба давала і з запасом, там де було 70-100 кадрів з g-sync все одно було сильно краще ніж на 60гц. а коли в 2017му купив новеньку 1080ті, то взагалі все стало супер. оці байки про "немає відеокарт для 144hz+" хоч в 2017 хоч в 2021 це маячня з мого досвіду.

Відправлено через 4 хвилини 33 секунди:
_FYA_EXel:у которого средний g2g - 10.3ms
відкривай огляд tftcentral і дивись який середній g2g з налаштуванням OD Normal і без розгону до 165гц, з самої покупки юзаю так, анінайменшого помітного овершуту немає в цьому режимі.
Востаннє редагувалось 06.01.2021 18:26 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
Sanьka
Member

Повідомлення

leif: ок, це твої враження. а я кажу, що мені різниця є. як будемо вирішувати хто правий?
Предлагаю устроить поножовщину :up:
Vitalio
Member

Повідомлення

Можна на кулаках

Либо на розочках

Либо на шпагах

:beer:

Либо взять 100граммовую и 70 граммовую мышку и манипулировать ними, кто последний сдастся тот и прав
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

leif: Відправлено через 4 хвилини 33 секунди:
_FYA_EXel:у которого средний g2g - 10.3ms
відкривай огляд tftcentral і дивись який середній g2g з налаштуванням OD Normal і без розгону до 165гц, з самої покупки юзаю так, анінайменшого помітного овершуту немає в цьому режимі.
А в чем юзаете, в каких играх?
leif
Member

Повідомлення

_FYA_EXel:А в чем юзаете, в каких играх?
в різних, перша гра яку пройшов на PG279Q після покупки був свіженький тоді titanfall 2, завдяки ефекту новизни досі пам'ятаю скільки задоволення отримав від герцовки і g-sync навіть в сінглі. з мультиплеєрних останні роки переважно overwatch.
анти__бот
Member

Повідомлення

да пофиг на игру, оно в браузера даже, по другому, приятно.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

leif:
_FYA_EXel:А в чем юзаете, в каких играх?
в різних, перша гра яку пройшов на PG279Q після покупки був свіженький тоді titanfall 2, завдяки ефекту новизни досі пам'ятаю скільки задоволення отримав від герцовки і g-sync навіть в сінглі. з мультиплеєрних останні роки переважно overwatch.
И сколько фпс и какой пинг у вас в titanfall 2 или overwatch?
leif
Member

Повідомлення

ой починається :facepalm: в стотридцятп'ятий раз не цікаво це обговорювати.

ще раз повторюсь, що про вагу мишки, що про монітори: треба пробувати самому. інакше нічого не зрозумієш, теоретизуючи і приміряючи чужий досвід на себе.

спробував і не побачив для себе різниці — не купуй\продай, можеш розповісти на форумі про свій досвід і підступних маркетологів для балансу думок. все інше це просто марна балаканина.
WakeMe
Member

Повідомлення

Vitalio
А мне удобнее тяжелененной мышкой шариковой как раньше были. 70 гр мышь это как пальцем по ковру водить
Закрито