Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
Alexey1977
Member
Vpupkin
на моем 16 зон, чем то похоже как на обзоре, правда не так явно видно - в играх и фильмах не заметно, только если открыть такое черное окошко.
но мне кажется как для 800евро цена сильно завышена, с таким бюджетом его точно не брал бы.
на моем 16 зон, чем то похоже как на обзоре, правда не так явно видно - в играх и фильмах не заметно, только если открыть такое черное окошко.
но мне кажется как для 800евро цена сильно завышена, с таким бюджетом его точно не брал бы.
-
Vpupkin
Member
Alexey1977
Там трушный g-sync ultimate.
-
Dub1k
Member
Суть не в кількості зон локального затемнення. А в її реалізації. Дана реалізація нічим не краща середньо бюджетних моделей 2018 року. І ти добав хоч 50 зон це нічого по фокту не змінить. Просто збільшиться діапазон вертикальних зон. Але він все одно буде на всю вертикаль бо це сама дешева технічна реалізація підсвідки із локальним затемнення. Тут реалізація така що ти постійно будеш бачити полосу там де вона відображатись не має. Знов ж таки це вказує на те що ти не користувався Одісеєм. І не бачив на ділі як у нього все це виглядає наочно.Vpupkin:Dub1k
32 зоны это явно лучше 7ми в одисеях, самсунговского Qled хлама уже накушался, хочется чего то нового.
І ціна ... як не крути вона рішає. Оскільки це основний фактор, який коригує твій діапазон потенційного вибору.
Ну що ж придбаєш, відпишись тут поділишся враженнями після купівлі.
-
Vpupkin
Member
Dub1k
Я не спешу брать именно Dell, нацелен на ips 1440p 240hz, сначала надо видеокарту купить, а к тому моменту и другие вендоры подтянутся.
Я не спешу брать именно Dell, нацелен на ips 1440p 240hz, сначала надо видеокарту купить, а к тому моменту и другие вендоры подтянутся.
-
Dub1k
Member
На G-sync технологію звертають увагу при виборі тільки ті, хто звик звик до розривів на старому залізі та повільних моніторах на 60гц. Технологія не актуальна на свіжих сетапах. Оскільки без неї все працює дуже круто даже у виликій динаміці. Я не однократно знімав слоу мо (960 фпс на 1 секунду) і не помічав розривів. Бо їх не має навіть якщо знімаєш із уповільненою зйомкою і розбирати все прискіпливо.Vpupkin:Alexey1977
Відправлено через 20 хвилини 48 секунди:
Можу зазняти слоу мо якщо це комусь інтересно. Будемо разом шукати розриви там, де їх не має.
Відправлено через 12 хвилини 41 секунди:
Поки будеш купувати відеокарту твій процик вийде із актуальності. 240 гц монітори це ще той челендж для процесора. 9700к не вивозить Бф1 на декотрих картах а це на мінуточку пос ген ігруля. Я вже мовчу про сучасні тайтли. Купуючи монітори із великою герцовкою більшість не розуміють що процесор фізично не встигне опрацювати таку герцовку. І буде долбатись в 100ку із фрізами. 9700к не дуже вдалий процесор. ХТ не дали вот і не тащить.Vpupkin:Dub1k
-
AsterixS
Junior
В сервисный центр Samsung не обращались? Интересно что они скажут по этому поводу, что это норма или попытаются решить (обменять, отремонтировать).benderOS:Dub1k: Монітор має проблеми із засвітами та не однорідністю зображення. Краще доплатити і взяти Samsung Odyssey G7. Там все на голову вище.![]()
Это у Вас на 27 или 32?
-
Vpupkin
Member
Dub1k
Если проц не может везде и всегда 240фпс то это по-вашему повод не брать 240гц монитор?
В тот же киберпанк я на любом проце буду играть в 75фпс, а в батле так и быть обойдусь 180тью кадрами.
Если проц не может везде и всегда 240фпс то это по-вашему повод не брать 240гц монитор?
В тот же киберпанк я на любом проце буду играть в 75фпс, а в батле так и быть обойдусь 180тью кадрами.
-
Bryt
Member
Vpupkin
Да ты на его видеокарту глянь, уж он то свой разогнанный 9900к раскрыл так раскрыл с помощью 2070 на максималках.
Чел видимо не в курсе что уже больше 5 лет видики по производительности перегоняют цп и именно видеокарты являются основным ограничителем кадров в секунду и именно в неё надо вкладываться в первую очередь.
Да ты на его видеокарту глянь, уж он то свой разогнанный 9900к раскрыл так раскрыл с помощью 2070 на максималках.
Чел видимо не в курсе что уже больше 5 лет видики по производительности перегоняют цп и именно видеокарты являются основным ограничителем кадров в секунду и именно в неё надо вкладываться в первую очередь.
-
Input_Lag
Member
Это ты наверное макс яркость выставил.benderOS:Dub1k: Монітор має проблеми із засвітами та не однорідністю зображення. Краще доплатити і взяти Samsung Odyssey G7. Там все на голову вище.![]()
На моих IPSах при максимальной подсветке и не такое можно увидеть. Для современных изогнутых мониторов считаю - обычная картина.
-
neo89skynet
Member
Ну спрячьте вы эту картинку уже под спойлер, ну это же какой то п....ц. 
-
AsterixS
Junior
-
chik1812
Member
Чего то такогонормального с ручной регулировкой чувствительности нет...Попробую с телефона , там какие то ISO видел в настройках.xN1ce: А что по засветам при отключенном освещении в темных сценах? Можешь скинуть фото в формате ISO 800 - 1600?
-
Dub1k
Member
О ще один розкриватель відіокарт на максімалках.Bryt:Vpupkin
Ти дійсно не розумієш що на ЦП та ГПУ покладені зовсім інші задачі та обов'язки?
Можна у багатох випадках мати упор в СПУ даже на топових відяхах. Все залежить від двіжка гри та налаштувань графіки і не останню роль відіграє розширення дісплея.
Ті ж 4к монітори із топовою відяшкою на максималках можна задовільнити процесором рівня І3. Оскільки продуктивності І3 із головою вистачить щоб задовільнити фрейм рейт практично любого двіжка гри на рівні 60 фпс.
Тут потрібно на практиці розгалядати залежність налаштувань / розширення дісплея на процесор. І ти зрозумієш відразу що чим більше понижаєш налаштування в іграх тим більший упор йде в процесор, оскільки процесору доведеться прораховувати із меншими тектами двіжок гри.
-
Bryt
Member
Dub1k
Ваше право - понижать настройки графики чтобы смотреть на мыло с высокой частотой кадров. Я вас не осуждаю.
Лично Я даже 144 гц в повседневности не использую - хотя возможность есть, мне полностью хватает 120гц-120кадров с гсинх и ограничением развертки и кадров в настройках, бгадоря чему Я полностью исключаю любые провалы производительности в событиях 0.1 и 1%, так как оставляю запас производительности для редких тяжелых событий, а не пытаюсь выжать овер 200 фпс в сценах где они объективно не нужны.
И вообще - следующий этап плавного геймплея это прежде всего снижение инпут лага, которое касается не только настроек дров нвидиа и отключение неиспользуемых хостов и контроллеров, но и отключение аппаратного hpet и т.д.
p.s. Ваш конфиг больше подходит для ртс стратегий с использованием тысяч юнитов на одном экране, типа Суприма или вархамера. У меня к примеру обратная ситуация, в том же Киберпанке видик долбится в сотку, а проц на расслабоне в 50% загрузке маслает и такую ситуацию я наблюдаю везде, из-за чего и недоумеваю по поводу провозлашаемого преимущества 9900.
Ваше право - понижать настройки графики чтобы смотреть на мыло с высокой частотой кадров. Я вас не осуждаю.
Лично Я даже 144 гц в повседневности не использую - хотя возможность есть, мне полностью хватает 120гц-120кадров с гсинх и ограничением развертки и кадров в настройках, бгадоря чему Я полностью исключаю любые провалы производительности в событиях 0.1 и 1%, так как оставляю запас производительности для редких тяжелых событий, а не пытаюсь выжать овер 200 фпс в сценах где они объективно не нужны.
И вообще - следующий этап плавного геймплея это прежде всего снижение инпут лага, которое касается не только настроек дров нвидиа и отключение неиспользуемых хостов и контроллеров, но и отключение аппаратного hpet и т.д.
p.s. Ваш конфиг больше подходит для ртс стратегий с использованием тысяч юнитов на одном экране, типа Суприма или вархамера. У меня к примеру обратная ситуация, в том же Киберпанке видик долбится в сотку, а проц на расслабоне в 50% загрузке маслает и такую ситуацию я наблюдаю везде, из-за чего и недоумеваю по поводу провозлашаемого преимущества 9900.
-
Dub1k
Member
Яке відношення пониження налаштувань в іграх має відношення до мила в грі ?Bryt:Dub1k
Є чимало налаштувань які, якраз милять, і їх потрібно виключати для чіткої картинки, також і згладжування не завжди приносять чітких результатів. Є налаштування такі як:
- мовшин блюр,
- ефект зернистості,
- хроматична аберрація,
- глибина різкості
- та інших.
Ці налаштування по дефоулту ставляться на максималках у більшості іграх. Також є чимало технологі, які мають відношення до прередеру на далеких дистанціях, не впливають на картинку візуально оскільки рендер відбувається за межами видимої зони, але віджирають значний фпс.
Із високими та ультами внятної різниці не помітно кардинально. Але відчутно в плані ФПСу. І тут вже діло особисте кому як комфортніше ставити ультра чи налаштувати графоній для комфотного контролю і відклику.
П.С. Відяшка типу 2070 на разі не погано справляється із всіма тріпл ей ігрулями в тому числі і КП2077 на максимальних налаштуваннях із РТ чи без. Звичайно із РТ буде 40-60 фпс без нього в районі 80-100. ДЛСС також технологія яка дасть змогу тобі накинути біля 20% КПД. На разі технологія реалізована не погано тому мила як в першій версії вже не має давно. Відповідно відяшки 2000 та 3000 серії можуть сміло юзати її.
-
Alexey1977
Member
Dub1k
да можно вообще все выключить в том числе погодные эффекты, сглаживание, текстуры на низкое качество поставить и будет 100500 кадров
да можно вообще все выключить в том числе погодные эффекты, сглаживание, текстуры на низкое качество поставить и будет 100500 кадров
-
xN1ce
Member
У нас кроме асеров и lg толком ничего нет на IPS матрице 2к (144 гц).
Что-то подсказывает, что лучше сэкономить и взять acer, ибо чет лыжу сильно хейтят везде
Что-то подсказывает, что лучше сэкономить и взять acer, ибо чет лыжу сильно хейтят везде
-
Alexsandr
Member
Просмотрел по параметрам несколько лыж, везде нашел только 6 бит матрицу.
-
benderOS
Member
xN1ce
Лыжу хейтят только крошечная групка упоротых фанатов самсунга, тут - остальные к лыже просто нормально относятся.
Я вообще проникся уважением когда посмотрел их игровые модели последние - очень даже годно все, при том что в голове лыжа всегда ассоциировалась с диким корейским дешманом, особенно в телеках.
Даже несмотря на ОЛЕДы, я в магазинах все-равно смотрел на самсунги и сони. Даже с учетом того что дома стоит один самсунг "15 и один сони "14, и оба страшные УГ, особенно в плане смарта.
Лыжу хейтят только крошечная групка упоротых фанатов самсунга, тут - остальные к лыже просто нормально относятся.
Я вообще проникся уважением когда посмотрел их игровые модели последние - очень даже годно все, при том что в голове лыжа всегда ассоциировалась с диким корейским дешманом, особенно в телеках.
Даже несмотря на ОЛЕДы, я в магазинах все-равно смотрел на самсунги и сони. Даже с учетом того что дома стоит один самсунг "15 и один сони "14, и оба страшные УГ, особенно в плане смарта.
-
Paradox1306
Member
А я посмотрю для вас есть или все ползунки вправо или все влево, среднего не дано?Alexey1977:Dub1k