Aphival:Привіт всім, у мене склалась така трохи дивна ситуація з моїм Alienware R5 17, випадково я видалив Команд Центр який у мене був встановлений ще з дня покупки і через кілька місяців тобто зараз захотів поміняти колір підсвітки, пішов на оф сайт, вписав номер який на задній кришці і мені видало файл для скачки, скачав його , встановив, ну і якось працює той Команд Цент дивно, перестав він бачити клавіатуру і мишку (виробник перефирії Alienware також) можу частково тільки міняти підсвітку на клавіатурі самого лаптопа, а саме головне шо якщо я заходжу в якусь гру, наприклад World of Warcraft то мій персонаж через пів години гри починає не контрольовано бігати сам по собі, я видалив Команд Центр і проблема пропала, встановив, проблеми повернулись.
Підскажіть шо мені робити і де можна скачати правильну версію Команд Центр для мого лаптопа ?
Попробуй установить команд скачав с офф сайта прошлую версию, там на сайте доступны все версии,скачай установи и потом отпишись,помогло или нет,интересно. И на сайте делл есть инструкция как удалить команд полностью и начисто.
Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
https://www.dell.com/support/kbdoc/ru-u ... and-center
Вот ссылка, попробуй удалить и установить самый свежий команд, а если не получится то попробуй предыдущую версию команда, потом обязательно отпишись, интересно.