Новини
Останні статті і огляди
Автотема: всё из мира авто-мото
-
Hells Angels
Member
Scoffer
німецьку знаєш? документи, страховку та тимчасові номера сам підеш оформляти? назад по повернення ндс також сам поїдеш?
німецьку знаєш? документи, страховку та тимчасові номера сам підеш оформляти? назад по повернення ндс також сам поїдеш?
-
tcpdump
Member
Scoffer
в целом согласен, но даже если так, с большой вероятностью то, что стоит у диллера будет получше среднего по рынку
в целом согласен, но даже если так, с большой вероятностью то, что стоит у диллера будет получше среднего по рынку
-
Scoffer
Member
Hells Angels
Краще, у мене є малюнок ключа я знаю того хто знає і з задоволенням за мій рахунок скатається зі мною.
PS: за VAT повертатись не треба. Там спрощена процедура, тобі дають якийсь папірець і ти залишаєш залог, котрий тобі повернуть на кордоні. Я не сильно в курсі подробиць тому, що мене не цікавлять б/в, але знаю людей, котрі самостійно і успішно за ними їздили.
Краще, у мене є малюнок ключа я знаю того хто знає і з задоволенням за мій рахунок скатається зі мною.
PS: за VAT повертатись не треба. Там спрощена процедура, тобі дають якийсь папірець і ти залишаєш залог, котрий тобі повернуть на кордоні. Я не сильно в курсі подробиць тому, що мене не цікавлять б/в, але знаю людей, котрі самостійно і успішно за ними їздили.
-
SergN
Member
А що її розуміти? Наївні сподівання нашого дядька "вхопити Бога за бороду"(с), тобто зекономити. І так, як я бачу, було перше півріччя від початку цієї експансії битків на наш ринок і коригування цін тут. Ну тобто економія якась спостерігалася (в десятки %), і навіть при правильному відновленні. Але зараз, коли кожен перекуп тягне десяток битків звідти, купуючи їх по низу ринку, тобто найбільш увалених, потім тут між собою конкурують ціною, відповідно, найбільш економно "малюють губи" цим биткам, то людині, яка чомусь надумала везти собі щось звідти (а собі = дорожче, бо з відносно слабими пошкодженнями, дорожче розмитнювати, якісно відновлювати з правильних запчастин...), вже аж ніяк не економить, адже потім, як надумає продати (апгрейд чи ще чомусь) попадає на таку різницю в ціні між своїм "американцем-битком" і іншими від перекупів, що про ту віртуальну економію можна забути. І це лише та "макро"економічна складова цієї авантюри, адже людині, що працює не в "гаражах", важко приділити стільки уваги тому авто на всіх процесах ремонту, тобто інших втрат часу, нервів і т.д. буде стільки, що плюватимешся вже на той биток.Scoffer:Я взагалі не розумію цю тему з битками.
Відправлено через 5 хвилини 33 секунди:
Scoffer:Хочеш б/в з-за кордону, так в тій же німеччині бехи, ауді, порші, мерси можна купити з заводською гарантією.
Чисто як приклад: https://www.bmw.de/de/topics/gebrauchtf ... oerse.html і галочка напроти BMW Premium Selection
-
Scoffer
Member
SergN
Беха гуглиться легко
Я просто не знаю назв аналогічних програм. Думаю є вони там і в машинах по простіше. Беха сама по собі не низ ринку 
Відправлено через 43 секунди:
Он якщо у нас тойота мутить подібне, то і у них мабуть теж.
Беха гуглиться легко
Відправлено через 43 секунди:
Он якщо у нас тойота мутить подібне, то і у них мабуть теж.
-
Hells Angels
Member
Scoffer
фольц не возвращал 19% пока не получил по емейлу цветной скан укр техпаспорта проданой ими машины, ссылаясь на то что у нас такая страна и справки с таможни их не устраивают
фольц не возвращал 19% пока не получил по емейлу цветной скан укр техпаспорта проданой ими машины, ссылаясь на то что у нас такая страна и справки с таможни их не устраивают
-
anatolikostis
Member
Hells Angels
хорошая идея
хорошая идея
-
zmax
Member
ценник будет соответственно выше.tcpdump:большой вероятностью то, что стоит у диллера будет получше среднего по рынку
смотришь сам америкосские аукционы, хлам хламом. Смотришь блогеров всяких, блин реально несильно то и ударена. Хрен его знает как у них так получается и почему машина с такими несерьезными повреждениями была продана с аукциона , а не пошла в ремонт.
думаю минимального английского хватит. Если я все правильно понимаю далеко не все в германщине готовы продать машину на экспорт, частникам оно на три буквы не надо. Есть немножко мозгосношения с оформлением экспортных доков.Hells Angels:німецьку знаєш? документи, страховку та тимчасові номера сам підеш оформляти?
-
Hells Angels
Member
zmax
брали у частников машины, через посредничество салона, за тачку 400 евро платишь и салон "покупает" твою мечту у частника. Не все на английском могут общатся, есть такие что имеют в штате русскоязычных или сами знают.. но это чисто в больших салонах уже где есть наплыв.. на мелких площадках сидят немцы, турки и прочие национальности.
брали у частников машины, через посредничество салона, за тачку 400 евро платишь и салон "покупает" твою мечту у частника. Не все на английском могут общатся, есть такие что имеют в штате русскоязычных или сами знают.. но это чисто в больших салонах уже где есть наплыв.. на мелких площадках сидят немцы, турки и прочие национальности.
-
mumu
Member
Німецьким або будь-яким іншим фіз особам нема різниці кому продавати, це нам потрібно з юрособами укладати договір щоб VAT повернути, інакше ціна в майже всіх випадках стає невигідною (19% вартості як не як).zmax:думаю минимального английского хватит. Если я все правильно понимаю далеко не все в германщине готовы продать машину на экспорт, частникам оно на три буквы не надо. Есть немножко мозгосношения с оформлением экспортных доков.
-
zmax
Member
mumu
выше уже написали, я слышал примерно так же. Оформить они могут, но может ≠ захочет. Немецкая бюрократия под стать советской. Приходится "гонять" через фирму с уплатой %.
выше уже написали, я слышал примерно так же. Оформить они могут, но может ≠ захочет. Немецкая бюрократия под стать советской. Приходится "гонять" через фирму с уплатой %.
-
mumu
Member
zmax
договір там чуть не на коліні написати можна, і він буде дійсний, переоформити потім можна, продавець для цієї процедури не треба, але коли продавець фіз особа VAT не повернути, бо фіз особа тупо цього не може через природу податку. Юр особи (фіз особа там також може бути як у нас ФОП, наскільки зрозумів) не всі хочуть займатись поверненням VAT, це додаткові бюрократичні відносини з податковою, а тим більше зразу відмінусувати від ціни, бо інколи покупець необхідні документи про експорт не присилає, бо не всі хочуть стояти в черзі добу а то й більше, виїжджають з ЄС через інший коридор без оформлення.
договір там чуть не на коліні написати можна, і він буде дійсний, переоформити потім можна, продавець для цієї процедури не треба, але коли продавець фіз особа VAT не повернути, бо фіз особа тупо цього не може через природу податку. Юр особи (фіз особа там також може бути як у нас ФОП, наскільки зрозумів) не всі хочуть займатись поверненням VAT, це додаткові бюрократичні відносини з податковою, а тим більше зразу відмінусувати від ціни, бо інколи покупець необхідні документи про експорт не присилає, бо не всі хочуть стояти в черзі добу а то й більше, виїжджають з ЄС через інший коридор без оформлення.
-
Scoffer
Member
А нащо вам часники? Щоб тотал впарив не наш перекуп, а турецький німецький?
Ох вже любителі кроїлова
Берете преміум селекшн, або плюс, або як ще воно називається від інших марок і не знаєте проблем. Принаймні тих, котрі залежать від умов експлуатації
Машина там буде по-перше з самого початку в норм стані, а по-друге з актом виконаних передпродажних робіт і гарантійними зобов'язаннями. Де треба підкрутять, де треба підфарбують. Розхідники замінять сертифікованими для цієї марки. І хоч VAT випишуть, хоч
Звісно за такий сервіс машина буде на пару тисяч дорожче, але і вкладатись більше в неї не треба. Сів і поїхав аж до наступного планового ТО.
Всі гідні машини одразу йдуть в такі програми. Ви все одно не знайдете в аналогічному стані за дешевше. Тут працює простий відсів: стачатку плюсові машини, потім не плюсові, в кінці часники, котрих взагалі не забрали в салон б/в тачок і не просто так від вредності.
Відправлено через 6 хвилини 21 секунди:
Китайців ми не хочемо, не царське діло на китайцях їздити. Програми відбору б/в ми не хочемо, звідки той вендор машини взагалі знає як її треба перевіряти/ремонтувати/обслуговувати? Тотал з штатської помийки - ідеально
Ох вже любителі кроїлова
Звісно за такий сервіс машина буде на пару тисяч дорожче, але і вкладатись більше в неї не треба. Сів і поїхав аж до наступного планового ТО.
Всі гідні машини одразу йдуть в такі програми. Ви все одно не знайдете в аналогічному стані за дешевше. Тут працює простий відсів: стачатку плюсові машини, потім не плюсові, в кінці часники, котрих взагалі не забрали в салон б/в тачок і не просто так від вредності.
Відправлено через 6 хвилини 21 секунди:
Китайців ми не хочемо, не царське діло на китайцях їздити. Програми відбору б/в ми не хочемо, звідки той вендор машини взагалі знає як її треба перевіряти/ремонтувати/обслуговувати? Тотал з штатської помийки - ідеально
-
tcpdump
Member
Scoffer:Китайців ми не хочемо, не царське діло на китайцях їздити. Програми відбору б/в ми не хочемо, звідки той вендор машини взагалі знає як її треба перевіряти/ремонтувати/обслуговувати? Тотал з штатської помийки - ідеально
+, тут же по сути плата за полную прогнозируемость машины на довольно длинный промежуток времениScoffer:Берете преміум селекшн, або плюс, або як ще воно називається від інших марок і не знаєте проблем.
-
kyky
Member
Scoffer
Китайці таке ж лайно. Абитки різні є. Сам хоч бачив на власні очі машини ті, які привозять?
Китайці таке ж лайно. Абитки різні є. Сам хоч бачив на власні очі машини ті, які привозять?
-
Rabbit-kms
Junior
те шо только бампер поменять не шибко то и дешевле будут стоить... а те шо таки дешевые - каждый день за окном провозят по эстакаде портовой на лафетах то без морды, то без жопы, то кузов стреляный (то ваще было шо 2 одинаковые на одном автовозе, одна без морды, вторая без жопы)kyky:Scoffer
-
Trinity
Member
Битки из сша покупают только богатые люди. Это бедные люди покупают новые логаны и равоны.
-
SergN
Member
Бедные люди не покупают машину (тем более новую). А по поводу принятия решения о покупке новых логанов и равонов - это немного не та "бедность"Trinity:Это бедные люди покупают новые логаны и равоны.
-
Hum
Member
SergN
Тада. Вообще даже эксплуатировать автомобиль бедный человек в условиях Украины не может. Не то, что покупать. А новый автомобиль это вообще предмет исключительной роскоши независимо от класса.
Тада. Вообще даже эксплуатировать автомобиль бедный человек в условиях Украины не может. Не то, что покупать. А новый автомобиль это вообще предмет исключительной роскоши независимо от класса.
-
Rabbit-kms
Junior
это тут нету хрустика мотоциклетного, который ваще считает что человеку машина не нужна)))